Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy urlop i gorączka u dziecka!

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy z rodziną na urlopie a moje dziecko 2 letnie ma gorączkę, staram się zwalczać domowymi sposobami ale narazie nie widzę efektu...rano mała miała 37,9 teraz 38,4 .Proszę o pomoc

Gość gość
to idź do szpitala

Gość gość
trzeba kupić leki przeciwgorączkowe.

Gość gość
zapomnialam dodać tutaj z dostępem do apteki jest ciężko jesteśmy w Turcji

Gość gość
obniż czopkiem i nie przegrzewaj, choroba się musi rozwinąć, a nie od razu bach ją antybiotykiem...

Gość gość
hotel nie ma dostepu do lekarza? zwykle polecaja kogos

Gość gość
A nie zabrałaś ze sobą podręcznej apteczki?

Gość gość
Widać,ze u Twojego dziecka gorączka narasta.W takiej sytuacji musisz go dobrze okryć jednak staraj się aby nie przegrzać. Jeśli nie ma apetytu nie martw się ale dawaj mu dużo do picia. Jeśli jesteście w Turcji to chyba macie upał ale jeśli masz możliwość staraj się aby temperatura w pokoju byla ok 20-22 stopnie.

Gość gość
jak można jechać na urlop i brać ze sobą ,zwłaszcza gdy ma się dziecko/dzieci leków zawierających ibuprofen już nie wspomnę ,ze jesteś w Turcji...beznadzieja

Gość gość
Miejscowy lekarz proponował nam leki które nie bardzo wiem jak działają ale dostaliśmy od innej dziewczyny będącej z nami na urlopie czopki i syrop Milifen,podaliśmy zgodnie z zaleceniami i wagą .Zależy mi by lek zadziałał szybko więc myśle, że dobrze zrobiłam.Teraz czekamy,mam nadzieje,ze będzie dobrze.Dziękuję za rady.

Gość gość
Prosze napisz ze zle przeczytalam pojecjalas na wczasy za granicę z dwulatkiem i nie zabrałaś nurofenu??????

Gość gość
Rozumiem ze pojechaliscie tam teraz polezec.na.plazy bo przeciez jest 15 stopni. I mieszkacie na odludziu bo hotele o tej porze roku sa nieczynne. I nie ma apteki? A co to za dziura ze nie ma dostepu do apteki?

Gość gość
Kolejny durny temat z reklamą Milifenu!! I zawsze poleca go siostra, farmaceutka, pediatra, ratuje nim sąsiadka, i jeszcze jest super bezpieczny, sprawdzony, koniecznie trzeb też dodać że ma pyszny, truskawkowy smak...

Gość gość
kiedyś tez byłam w takiej sytuacji...i też mi pomogly obce osoby wiec tylko się cieszyć ps.odnośnie syropu dzieki bo znów sie tutaj dowiedziałam czegoś nowego,jest syrop o truskawkowym smaku ktory uwielbiaja moje dzieci Nareszcie!

Gość gość
Rzygać się chce jak czytam takie durne reklamy... cudowny syropek. ?. Jest milion innych takich cudownych

Gość gość
jak ci sie rzygać chce wez Milifen:)))

Gość gość
tak, jakby inne syropy nie miały też truskawkowego smaku. :O

Gość gość
To nie jest jeszcze żadna gorączka, tylko podwyższona temperatura. Dawaj na zmianę ibuprofen z paracetamolem i obserwuj.

Gość gość
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóównofen.. kurrwa ile można?! co drugie pytanie to reklama tego góóóóóówna!

Gość gość
nie wiem dlaczego niektóre kobiety sa takie anty...jeżeli komuś pomógł jakiś syrop,lek,czopek to się tym dzieli podziel się i ty(ale pewnie nie masz czym i kim) albo idz wylewaj swoje złości w inne miejsce...

Gość gość
ludzie szukają tutaj pomocy,wsparcia i super ,ze są jeszcze tacy którzy pomagają i chca pomóc