Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasamuela

historia "pojedynczej' dziewczyny...

Polecane posty

Gość jasamuela

a oto moja historia.. mam 29 lat i nigdy nie bylam w zwiazku.. tak wiem przerazajace... przez ten caly okres spotykalam sie tylko z dwoma męzczyznami przez bardzo krotki czas. Pomimo wyladowania w lozku z facetem do niczego nie doszlo, bo nie czulam checi i nie chcialam.... bo wiedzialam ze to nie jest facet dla mnie.. zastanawia mnie dlaczego tak jest? nie, nie jestem lesbijka. Dziwna? Byc moze bo kazdy w moim wieku juz ma rodziny a nawet rozwody za sobą... ale nie powinnam tak przynajmniej mowia mi inni porownywac sie do innych. Chociaz jest to dosyc trudne, kiedy innym tak piieknie plynie zycie.. Nie brakuje mi urody-nie bede pisac jaka to jestem piekna i w ogole, bo nie oto chodzi.. Jestem cholernie wrazliwa, chcialabym sie zakochac i przyznam sie szczerze,ze coraz bardziej brakuje mi bliskosci-aby ktos przytulil,byl.. zaczynam tak fiksowac,ze za kazdym razem jak klade sie spac wyobrazam sobie udany zwiazek swoj zwiazek tak, mam wymagania, bo kto ich nie ma. Gorzej jakbym ich nie miala... slysze , ze teraz spotkac porzadnego faceta jest bardzo ciezko i to prawda... po co tu jestem? chcialam poczytac opinie ludzi, co mysla co sadza.. to jest i tak maly skrot tego co chcialabym wyrzucic z siebie

Gość gość
masz rację, ciężko teraz poznać wartościowego faceta. A jak się ma 29 lat i zerowe doświadczenie, nieśmiałość, wrażliwość, to jest to już praktycznie niemożliwe. Twoi rówieśnicy mają już żony, dzieci, a ci co zostali to jakieś odpady, dziwolągi, dzifkarze, tacy co sami nie wiedzą czego chcą, po pińciu związkach i żadna im nie pasowała. Wiem co piszę bo mam 30 lat i żaden związek mi nie wychodzi. A pragnę po prostu normalne faceta, który się ze mną ożeni, będzie dla mnie dobry, ale uwierz ciężko takiego znaleźć teraz. Faceci nie chcą się teraz żenić, nawet tacy co wydawali się porządni i co ci 5 razy dziennie gadają jak to cię kochają.

Gość gość
czasami, jak bardzo czegoś chcemy, to to nie przychodzi. Może powinnaś przestać o tym myśleć i się schizować, że jeszcze nie jesteś w związku. Moja kuzynka ma teraz 37 lat i przez większość czasu była singielką. Od 2 lat jest w związku. Nie szukała na siłę, nie martwiła się, że coś jest z nią nie tak. Do każdego miłość przychodzi w innym czasie. Uwierz w siebie, doceń swoją wartość, pokochaj sama siebie, a miłość prędzej czy później cię odnajdzie :D

Gość jasamuela
kazdy mi mowi 'ze to przychodzi" do kazdego? a co jesli bede czekala i czekala . to tez nie jest tak ze to samo przyjdzie... z drugiej strony niewiele mozna w tym kierunku zrobic..