Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemy z rodzina

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam problem i potrzebuję waszej opinii. Wczoraj szedłem na domówkę ze znajomymi (4 osoby, 1 dziewczyna, wszyscy 21 lat). Przed imprezą siedzę z całą rodzinką, aż siostra (26lat) mówi, że idzie ze mną. I się tak pośmialiśmy przez 10 min, że fajnie fajnie, ale idę sam i nie ma opcji, że idzie ze mną. Nawet wzięła mój telefon i zadzwoniła do gospodarza czy może przyjść (powiedział, że tak chociaż ja dobrze wiedziałem, że powiedział to z grzeczności). Towarzystwo jest specyficzne (zupełnie inny typ jak moja siostra), wiec trzymałem na swoim i mówiłem, że idę sam, że będę się czuł niekomfortowo, że to zamknięta impreza. Wśród znajomych była osoba lubiąca narkotyki (nie wyobrażam sobie jak np. pali przy niej skręta). Kiedy rozmawiamy zdarzają się jakieś wulgaryzmy. Moja siostra zupełnie tam nie pasowała. Zostałem okrzyknięty egoistą, że rodzina jest dla mnie ważna tylko kiedy coś chcę.I ojciec wyrzucił mnie z domu, kazał mi jechać na stancję do miasta gdzie studiuję, oznajmił, że przelewa mi moje oszczędności i mam sobie radzić sam. CO MYŚLICIE?

Gość gość
to dobrze że ci przelał oszczędności, czy nie?

Gość gość
owszem dobrze, ale chciałbym się dowiedzieć czy wina leży po mojej stronie i czy to naprawde byl taki powod bym wyrzucac mnie z domu i calkowicie mnie olac

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Dobrze zrobiles. Trraz zadzwon do ojca i powiedz prawde. Bedzie mu wstyd ze ci nid zaufal