Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CICHE DNI W MAŁŻEŃSTWIE

Polecane posty

Gość gość

Właśnie u mnie trwają....:-( już 3 dzień.... i już mam ich dość! Jakie Wy macie z nimi doświadczenia?

Gość gość
Witaj w klubie:-). U mnie wczoraj się zaczeły, ale zbierało się wcześniej. Szkoda walentynek i moich starań. Za coś takiego będą trwały pewnie dłużej.

Gość MARCIN 39
Dołączam do Was.... U mnie zaczęły się dzisiaj i nie ma widoku na rychły koniec...:-(

Gość gość
Ciekawe czy lepsze są ciche dni czy ostra awantura?

Gość MARCIN 39
My zwykle "praktykujemy" ciche dni...Przez 15 lat małżeństwa pokłóciliśmy się może z 5 razy..

Gość gość
ciche dni to wygoda dla chłopa oni wbrew pozorom uwielbiają ciche dni i pierwsi przestają gadać i zróbcie experyment- to oni będą dłużej milczeć po latach wiem że chłop z cichymi dniami to nie chłop to szuja

Gość gość
Ja zakupiłem siedem róz, i super wino. Sobota do wieczora było jako tako. Ale coś wisiało w powietrzu. No i nie wytrzymałem niczym nie uzasadnionych fochów żony. Poszedłem do znzjimych na gorzałkę, po powrocie filmik i noc w salonie, rano z dziećmi wyjazd i dopiero wróciłem.

Gość MARCIN 39
Bzdura! Mnie one strasznie męczą!

Gość gość
U mnie rzadko ciche dni. Raczej włoska rodzina. A jesli jakies ciche to nie dni, a godziny. Mąż nie lubi cichych i sam zagaduje.

Gość gość
[21; 47] Podobno ostra awantura zdrowsza o cichych dni w zwiazku.

Gość gość
Pani z (22.55). to nie prawda!! Według mnie to kobiety wolą ciche dni bo ba pogodzenie coś wymuszą.

Gość gość
Ja nawet wole ciche godziny (bo dni nie mamy) Przynajmniej nie musze słuchac jego p*****lamento :-P Niestety on długo nie wytrzymuje i mu nudno :-)

Gość MARCIN 39
Może nie będzie jednak tak źle...żoneczka przechodząc klepnęła mnie w tyłek ;-) Ale dzisiaj to ewidentnie jej wina była i to spora, niech się stara...

Gość gość
No własnie Kobiety są za cichymi dniami. Często prowokują żeby mieć spokój. Tak jak pisałem wyżej. Tylko nie mają pojęcia ile ,,łamistrajków" ma każdy w miarę mężczyzna:-)