Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po śmierci Fajny post

Polecane posty

Gość gość

"Czy można udowodnić, że czegoś nie ma?" Równie dobrze można udowodnić, że nie ma nic. Przecież umierasz i nie ma niczego. Więc co jest wtedy. Nicość, próżnia, pustka. Wyjaśni mi to dokładnie. w formie wzorów matematycznych, fizycznych. Wyjaśni mi wieczność, nieskończoność, pokaż mi ją. Materia=energia - dlaczego to istnieje w taki sposob. podobno wszystko ma swoją przeciwieństwo. Dlatego powinien istnieć świat any-praw fizycznych. "Z elektronami po śmierci nic się nie dzieje, po prostu zostają w cząstkach. W każdej cząstce dowolnych obiektów materialnych są elektrony." - masz na to dowód? Masz dowód na to że nic nie dzieje się z kwarkami, bozonami i niżej. Przedstaw mi go i opisz. powiedz skąd wzięły się superstruny i struny. Rozwiąż zagadkę twardej świadomości(twoi bracia ateiście nie mogą je rozwiązać, także powodzenia). Wytłumacz mi jak powstało życie. Kto dał pierwszy impuls dla powstania ewolucji w świecie mikro. Wyjaśnij mi dziwne inteligente zachowanie cząstek kiedy się je obserwuje. Nie chcę wierzyć w Boga, ale wierzę w samoświadomy wszechświat powielający się w nieskończoność. I to nasze neurony go kreują, a po śmierci idzimy do świata który powstał tuż po pierwszym samopowieleniu. Nasze mózgi wykształcił sobie zdolność do życia tutaj, ale także substancja zwana dimetylotryptaminą, która jest substancją fasynującą, jest furtką do świata energi.

Gość gość
wiadomo, zdychasz i gnijesz taki koniec

Gość gość
No właśnie nie, gdyż w przyrodzie nic nie ginie Nawet jak się spalisz to zostanie po tobie popiół. A energia po tobie krążyć będzie gdzieś tam lub trafi do świata antypraw fizycznych i kto wie co będzie:)

Gość gość
No tak wszystko się zmienia... -Nawet kafeteria! -Kiedyś wystarczyło pogadać o klerze -Dziś trzeba się znać na fizyce :D

Gość komentarz otula
zostawcie tytanika

Gość erotoman 21
jak znowu kur/wa energia, wyczerpie sie i tyle;)

Gość _dzieki_
Piękne :)