Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z listonoszem

Polecane posty

Gość gość

Mam wkurzającego listonosza na prawdę. Jest wscibski i ciekawski. Tocze batalie sadowa wiec ostatnio sporo listów poleconych z sadu do mnie przychodzi a listonosz dostarczając mi przesylki zaczyna dopytywac a skad a po co a dlaczego wiec któregoś pieknego dnia mu powiedzialam zeby sie nie interesował bo nie to jest jego pracą... nie muszę wspominac ze mieszkam w maleńkim miasteczku i listonosz to mozna powiedzieć glowne źródło informacji dla najwiekszych plotuchow i starych pudernic. Jestem na urlopie wychowawczym więc jestem prawie non stop w domu wiec ten sam listonosz nauczył sie ze pod moim numerkiem na domofonie zawsze ktoś otworzy drzwi i dzien w dzien dzwonił czy mial przesylke do mnie czy nie po pół roku i kilkunastu razach kiedy obudzil mi dziecko dostal kolejny oper ze oprocz mnie w tej samej klatce mieszkają inni ze ma dzwonic do mnie tylko jak ma do mnie przesylke wiec teraz nawet nie zostawia mi przesylki poleconej nie wchodzi nawet na to drugie pietro doslownie omija moje drzwi i idzie wyżej tylko awizo w skrzynce za kazdym razem nie ma już siły do tego człowieka. .. czy mogę gdzieś na niego złożyć skargę?

Gość gość
możesz odebrać domofon, zapytać czy ma przesyłke dla ciebie, jeśli nie, to powiedz, żeby dzwonił tam, do kogo ma tą przesyłkę. Ja tak nauczyłam mojego listonosza