Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Slimcea odchudzanie

Polecane posty

Gość gość
już jakiś czas temu nie wiedziałam czy tu pisać.. jestem po kuracji. Miałam to co niektóre koleżanki które tu piszą. Nie odczuwałam tak bardzo głodu, przemiana ruszyła tak że pierwsze parę dni to toaleta była często.. i dobrze :).. brzuszek opadł, kilogramy zaczęły lecieć. Schudłam łącznie podobnie jak koleżanka wyżej.

Gość gość
odchudzałam się różnymi sposobami. W końcu zrozumiałam że bez odpowiedniej diety mi się nie uda. Więc sobie ułożyłam.. mimo to szybko się demotywowałam słabymi efektami. A jak dołączymał slimcea z tą samą dietą efekty są dużo lepsze. Slimcea do diety bardzo dobre rozwiązanie.

Gość gość
od jakiegoś czas chciałam stosować tabletki slimca, niestety koleżanka mi odradziła. wymioty nudności, zawroty glowy - to nie dla mnie. moja ciotka pracuje w laboratorium, poiwedziala ze to jest placebo i nic nie daje :) dałam sobie spokoj. wzielam sie za cwiczenia i bieganie. efekty byly juz po tygodniu. ciesze sie ze nie wzielam tabletek, bym sobie zdrowie zmarnowala

Gość gość
na pewno nie po tabletkach slimcea. Są one bezpieczne z naturalnych składników, więc coś pomyliłaś :) ja ze slimcea nie miałam żadnych efektów negatywnych, same pozytywne, spadek wagi, hamowanie łaknienia, przemiana materii szybsza.. a wszystko bezpiecznei i naturalnie jak już wspomniałam.

Gość gość
nic nie pomyliłam marketingowcu podrzędny ze slimcea!!!!. to te tabletki.!!!!! tobie nic nie jest bo ich nie bierzesz, siedzisz sobie za biurkiem i piszesz o tym co ci szef powiem. moja ciotka pracuje w laboratorium, powiedziala ze to jest placebo i nic nie daje. ciesze sie ze nie wzielam tabletek, bym sobie zdrowie zmarnowała

Gość gość
Szanowni Państwo, wszelką korespondencję i skargi na SPAM prosimy kierować na podane poniżej dane adresowe. (DW: UOKiK) unnoPharma Sp. z o.o. ul. Antoniego Czechowa 25 52-231 Wrocław tel.: 71 724 21 96 fax: 71 724 25 16 e-mail: office@unnopharma.pl

Gość Grassik
to bez sensu, dlaczego oni spamują? przecież ludzie głupi (chyba) nie są? może się mylę?

Gość gość
wow spamerzy zniknęli :) hura

Gość gość
UWAGA Niech każda osoba która czuje się oszukana przez Piotra Kaszubskiego, który odpowiada za sprzedaż produktu SLIMCEA i jego firmy takie jak Estinity Wiesława Kaszubska, Biocare, MPM Entertainment LLC, Whitetime Proffesional Distribution LLC ( WPD LLC ), Hamilton Group Limited ( HG Limited ), Beauty Invest i szereg innych niech skontaktuje się z Prokuraturą Rejonową Warszawa Mokotów, która prowadzi wielowątkową sprawę przeciwko Piotrkowi Kaszubskiemu. Zgłaszajcie się bezpośrednio do prokuratora prowadzącego Pani Agaty Kucharskiej, tel 222171222 e-mail: prokuratura.mokotow@w arszawa.po.gov.pl Niech zgłaszają się zarówno pracownicy jak i oszukani klienci, wspólnicy, inwestorzy. Pracownicy dodatkowo niech zgłaszają te firmę do US i ZUS oraz do Inspekcji pracy. Oszukani klienci niech wysyłają dodatkowo zawiadomienia do Sanepidu i UOKiK Produkty sprzedawane przez Piotra Kaszubskiego to: Liposuction, whitetime, vitalash, VITA SLIM, Whitetime, beverly smile, thermasin, liverine detox, hialuro-ultra, błonnik beta, varico vain, VENOSIN, LIPOCARE, ProKardin, Hair ultra i szereg innych...!

Gość gość
Kaszubski i Slimcea? Co za bzdury... Osobiście uważam że ten suplement to świetna sprawa, moje zdaniem jest poparte efektem - w pierwszy tydzień - 2kg na wadze

Gość gość
Właśnie rozpoczynam kurację ze slimcea, dzisiaj doszła do mnie paczka ze sklepu piekna24.pl i zaczynam ! Proszę o radę czy ćwiczenia od razu włączyć do kuracji czy lepiej później w jej trakcie ? Czym popijacie te kapsułki zwykłą wodą?

Gość gość
Jednak odesłałam paczkę do sklepu - nie pytajcie DLACZEGO !!!!

Gość Grassik
Masz rację, paczkę odeślij i bierz się od razu za ćwiczenia, anie siedzisz prze kompem i piszesz głupoty! Od ćwiczeń powinnaś zacząć bo od tabletek placebo nie schudniesz! Myśl, potem pisz!

Gość gość
Widziałam te tabletki slimcea u mojej dietetyczki, mówiła mi że właśnie sprowadziła i będzie zalecać swoim nowym klientom, bo bardzo dobrze wspomagają odchudzanie, ja już nie muszę ich stosować bo zostało mi do prawidłowj wagi 2 kg, ale skoro moja dietetyczka je poleca to muszą byc super bo to prawdziwa specjalistka w swojej branży

Gość gość
piotruś, nie napinaj się tak, bo ci żyłka pęknie, a w kiciu o doktora ciężko :D

Gość gość
UWAGA Niech każda osoba która czuje się oszukana przez Piotra Kaszubskiego, który odpowiada za sprzedaż produktu SLIMCEA i jego firmy takie jak Estinity Wiesława Kaszubska, Biocare, MPM Entertainment LLC, Whitetime Proffesional Distribution LLC ( WPD LLC ), Hamilton Group Limited ( HG Limited ), Beauty Invest i szereg innych niech skontaktuje się z Prokuraturą Rejonową Warszawa Mokotów, która prowadzi wielowątkową sprawę przeciwko Piotrkowi Kaszubskiemu. Zgłaszajcie się bezpośrednio do prokuratora prowadzącego Pani Agaty Kucharskiej, tel 222171222 e-mail: prokuratura.mokotow@w arszawa.po.gov.pl Niech zgłaszają się zarówno pracownicy jak i oszukani klienci, wspólnicy, inwestorzy. Pracownicy dodatkowo niech zgłaszają te firmę do US i ZUS oraz do Inspekcji pracy. Oszukani klienci niech wysyłają dodatkowo zawiadomienia do Sanepidu i UOKiK Produkty sprzedawane przez Piotra Kaszubskiego to: Liposuction, whitetime, vitalash, VITA SLIM, Whitetime, beverly smile, thermasin, liverine detox, hialuro-ultra, błonnik beta, varico vain, VENOSIN, LIPOCARE, ProKardin, Hair ultra i szereg innych...!

Gość gość
dziewczyny no właśnie to chyba te tabletki, które zostały wycofane, przed zakupem jakichkolwiek tabletek poszukajcie z necie informacji http://malakawka.pl/ i nie dajcie się nabierać. Pamiętajcie żeby sprawdzać skład!

Gość gość
uważajcie na te tabletki! zamiast tych polecam coś bardziej naturalnego, i oczywiście LEGALNEGO, http://witchking.pl/ tutaj sobie poszukajcie czegoś odpowiedniego dla siebie. Sprawdzajcie skład, producenta, opinie. pozdrawiam