Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dziewczyny nie robią tzw. "pierwszego kroku"?

Polecane posty

Gość gość
Moim zdaniem to nie wypada, żeby kobieta sie narzucała. Dziewczyny miejcie godność i nie latajcie za facetami.

Gość gość
co nie zmienia faktu ze mogę ocenić ze ci faceci są lepsi od tej kobiety,a często atrakcyjniejsi x Coś z Tobą nie tak, że wszędzie widzisz super atrakcyjnych facetów i same brzydkie kobiety... Bo ja widzę masę ładnych dziewczyn na ulicy a naprawdę przystojny facet to może 1 na 100. Może ty faktycznie gej jesteś ?

Ogólnie rodzice mogą kupić wszystko,partner sponsor tez ,ale nasza wartość to to co sami wypracujemy <><><> Dlaczego Twoi więc Ci nic nie kupili :) ? Prawda jest taka, że moi doszli do wszystkiego sami i to jest normalne, że część swojego dobytku przekazują potomstwu, którym jestem ja. We mnie płynie krew tych ludzi, którzy ciężko pracą dorobili się pieniędzy a nie krew jakiś alkoholików, nieudaczników, darmozjadów. A Ty czyją krew pompujesz, że nic nie masz ? Jak myślisz czy facet, który zwiąże sie z córką Billeg'o Gatsa będzie sobie myślał : a) "ale beznadziejna laska, przecież to pieniądze jej ojca" czy może b) "chodzę z córką samego Gatsa !" To jest oczywiste, że jak rodzice mają pieniądze to przekazują je dzieciom.

Gość gość
W ciągu mojego 25 letniego życia poznałam tylko dwóch facetów, którzy zaintrygowali mnie na tyle, że zrobiłam pierwszy krok. Jeden z nich zostanie za kilka miesięcy moim mężem:). Masz autorze odpowiedz - kobiety robią pierwsze kroki tyle że nie do każdego faceta, widocznie ty nigdy nie byłeś dla żadnej kobiety wyjątkowy.

Gość zbereźna świnia
temu pierwszemu też dałaś?

Gość gość
bo przewaznie facetom bardziej zalezy ( na seksie)

Gość kiedy noc nadchodzi
Dlaczego dziewczyny nie robią tzw. "pierwszego kroku... i tracą szansę na poznanie kogoś dla Siebie idealnego? xx bo idealny przeważnie jest nieosiągalny :P Podobam mi się młody mecenas, który ma kancelarię na przeciwko mojego domu, który podjeżdża pod nią najnowszym Audi :P Ale co z tego skoro nie znam go osobiście, nie mamy żadnych wspólnych znajomych, żebym mogła w ogóle go poznać. Przecież nie przyjdę 'z ulicy' mu do kancelarii i nie wyznam facetowi, który nie wie o moim istnieniu, że mi się podoba bo pomyśli, że uciekłam z psychiatryka :( Podoba mi się też mój lekarz dentysta ale on ma młodą seksowną żonę, której zdjęcie ostentacyjne wisi w gabinecie - też więc nieosiągalny.

Gość gość
''We mnie płynie krew tych ludzi, którzy ciężko pracą dorobili się pieniędzy a nie krew jakiś alkoholików, nieudaczników, darmozjadów.'' no to musisz mieć coś z głowa skoro uważasz ze to co się dostaje za darmo to jego zasługa-ale wy tak baby już macie,tak samo z facetami -jak jakis was dyma to jego zasługi są wasze i myślicie ze możecie krytykować lepszych od siebie a dojście do czegoś po wyjściu z patologicznej rodziny to juz jest coś

Gość gość
słabsza pisz pod jednym nickiem

a dojście do czegoś po wyjściu z patologicznej rodziny to juz jest coś <><><> oczywiście, że tak ale z poziomu Twojej frustracji wnioskuję, że do niczego nie doszedłeś tylko powielasz marną egzystencję, którą zapoczątkowali Twoi przodkowie. Gdybyś doszedł nie wylewałbyś tak żalów, że żadna lepsza laska cie nie chce :)

Gość gość
ale ty tez do niczego nie doszłaś

Gość gość
i udowadniasz to ze nawet idealny facet skazany jest na gorsza kobietę od siebie ;D

Co nie zmienia faktu, że zarabiam nie mało a to, że biznes zawdzięczam rodzicom w konsekwencji najmniej kogokolwiek obchodzi :P I ja nie wylewam żalów, że nie mogę mieć tego kto mi się podoba.

i udowadniasz to ze nawet idealny facet skazany jest na gorsza kobietę od siebie <><><> A Ty chciałbyś być w związku w którym to słabsza kobieta byłaby tą lepiej zarabiającą ? Chciałbyś być w związku, w którym byłbyś gorszy od baby ? Wyobraź sobie, że faceci CHCĄ być związku tymi lepszymi, zaradniejszymi, mądrzejszymi.

Gość gość
teoretycznie powinno twojego faceta jeśli szukał kobiety do czegos więcej niż dymanie i traktowanie jak maskotkę

Gość gość
''A Ty chciałbyś być w związku w którym to słabsza kobieta byłaby tą lepiej zarabiającą ?'' dziwne ze do kasy jesteście słabe a do pierdzieleenia się po katach za młodu jak najbardziej silne :/

Odpowiedz na pytanie czy chciałbyś być w związku z kobietą, która lepiej zarabia od ciebie ? Mój np. dostaje szału jak w jakimś miesiącu ja zarobię więcej. Ty nie masz w sobie choć odrobinę tej męskiej dumy by samemu z siebie chcieć być lepszym od słabszej biologicznie kobiety ?

Gość gość
buhahha dziewczyny dziś to puszczlskie ścierwo i znaleźść chodź jedną za którą się lata dłużej niż tydzień to graniczy z cudem:D

Gość gość
Autorze, widocznie nie jesteś zbyt atrakcyjny, ew jeszcze nie dorosłeś do wieku w którym mężczyzna jest najbardziej atrakcyjny, że rzadna nie robi pierwszego kroku w Twoją stronę. Jeśli jesteś w miare atrakcyjny, to zawsze znajdzie się jakaś dziewczyna która się Tobą zainteresuje

Gość gość
słyszałeś od kolegów o tym?:D o prowadzeniu się kobiet najwięcej mają do powiedzenia c***y walące gruche przed komputerem. Jak nie ma się szans na relacje z kobietami to trzeba sobie troche powmawiać, żeby poczuć się lepiej, nie?:D

Gość gość
Fajna, atrakcyjna laska może zagadać fajnego faceta, który jej się podoba i nie musi sama czekać na podryw całej masy jakichś dresiarzy i cwaniaków, których musi potem unikać, bo się narzucają. SAMA sobie wybiera takiego, który jej się podoba.A szara zakompleksiona mysz o mentalności kucharki będzie bredzić o "narzucaniu się", "lataniu za facetem", zmyślać, jak to faceci niby uwielbiają "zdobywać". Taka bierna i mierna, potem taka sama w związku, w życiu, a w łóżku kłoda. No, ale przecież zwykłe rozpoczęcie rozmowy z facetem to już przecież strrrraszne narzucanie się i latanie, hehehehe.

Gość gość
Fajna, atrakcyjna laska nie musi nikogo zagadywać bo sama jest obiektem zalotów i to nie tylko dresiarzy i cwaniaków ale też fajnych, przystojnych facetów z klasą Jak laska jest zarąbiście ładna to nie musi nic robić a najlepsi faceci sam legną jej u stóp Podrywają jedynie przeciętniary bo same nie są podrywane :D

nie nic nie wymagamy-tylko nie możemy wymagać z powodu waszych wymogów i dużej konkurencji i waszych chorych wymagań <><><> To nie pier.dhoool, że nie masz wymagań w stosunku do kobiet bo je masz, A obniżasz je nie z żadnej wrodzonej szlachetności tylko z tego względu bo masz świadomość tego, że jesteś tak choyyowy, że na laskę marzeń nie masz co liczyć.

nie nic nie wymagamy-tylko nie możemy wymagać z powodu waszych wymogów i dużej konkurencji i waszych chorych wymagań <><><> To nie pier.dhoool, że nie masz wymagań w stosunku do kobiet bo je masz, A obniżasz je nie z żadnej wrodzonej szlachetności tylko z tego względu bo masz świadomość tego, że jesteś tak choyyowy, że na laskę marzeń nie masz co liczyć.

Gość gość
ooo dokladnie,ubostwiam Cie osobo nade mna :D🖐️:*

Gość gość
shaf ale ten twój tez musiał obniżyć ostro wymagania mimo bogactwa skoro laski marzeń ,mógł pozwolić sobie jedynie na fajne cycki i tyłek z wrednym charakterkiem bez własnych sukcesów

Gość gość
wiec jak hooyowy musiał być twój (z całym szacunkiem do niego bo gościa nie znam i nic do niego nie mama) skoro często facet zarabiający przeciętnie,ale przystojny i przebojowy a nie dziesiątki tysięcy może mieć i ładna/seksowną i do tego w odróżnieniu od ciebie z wartościowym charakterem ,ambicjami,i własnymi sukcesami pochwal się gdzie twój zarabiający ponad 10 tys facet ma defekty ze mógł sobie jedynie kupić najlepsze cycki na roku (w takim sobie kierunku,nie najbardziej trudnym czy prestiżowym),ale nie mógł sobie już pozwolić na laskę która oprócz urody ma wartość jako człowiek i własne sukcesy na koncie

Gość gość
często facet zarabiający przeciętnie,ale przystojny i przebojowy a nie dziesiątki tysięcy może mieć i ładna/seksowną i do tego w odróżnieniu od ciebie z wartościowym charakterem ,ambicjami,i własnymi sukcesami x czy ty przypadkiem nie pisałeś wcześniej, że żaden facet którego znasz nie ma dziewczyny która mu się podoba ? A teraz "bardzo często" przeciętny ma seksowną kobietę. Widzę, że zmieniasz wersję na odpowiednio dla Ciebie wygodną w zależności, w którą stronę rozmowa pójdzie.

Gość gość
Bo to przywilej faceta :-) proste. A skoro nie ma odwagi/ochoty/co tam sobie wymysli to taki bylylby caly związek wiec nie warto zawracać sobie nim glowy

Gość gość
Odpowiedź jest prosta kobiety zwalają odpowiedzialność na innych. za nie udane związki wine zwalają na mężczyzn " bo taki do mnie zagadał" "jestem samotną matką bo żaden wartościowy mężczyzna mnie nie poderwał " itd.