Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy nie zaiskrzy

Polecane posty

Gość gość

Hej. Poznałam przez ogłoszenie na pewnym portalu tematycznym pewnego chłopaka. Okazało się, że jesteśmy z tej samej dzielnicy i dużo nas łączy. Umówiliśmy się więc na koncert tydzień temu. Niby było sympatycznie, chłopak przemiły i widać, że mu się spodobałam, ale z mojej strony nie zaiskrzyło ani trochę. Nie wiem, czy w tej sytuacji kontynuować tę znajomość. Nie chcę mu robić nadziei.

Gość gość
jak z empica na pewno przepłacił, a z takim raczej błogim życie nie zachłystniesz się :) przegraniec, iluzoryczny impotent, sobie daruj :D

Gość gość
Poznałam go dzięki stronie rockmetal. pl. Miły i całkiem niegłupi koleś, ale jakoś mnie sobą nie zaintrygował.

Gość gość
Jezeli chcesz miec stabilizacje, to on wydaje sie byc dobrym materialem na cos takiego, czyli z Twojej strony zwiazek z rozsadku oparty na przyjazni - tez jest ok,czasami lepszy od tych wielkich milosci zakonczonych nienawiscia i rwaniem pior....Poznaj go lepiej może, najwyżej zostanie przyjacielem.

Gość gość
Lepiej zaklep go teraz bo jak będziesz około 30stki albo po to wszyscy mili i niegłupi kolesie będą pozajmowani ;) nawet ci nudniejsi. Stawiam moje mieszkanie i cały roczny dochód, że gdyby kobiety nie szły na kompromis i nie brały miłego, niegłupiego ale troszkę nudziarza to większość rodzin w tym kraju by nie istniała :P Kwestia priorytetów Autorko ;) i Twojej atrakcyjności. Jak jesteś super laseczka to możesz sobie jeszcze na kilka lat odpuścić misiaczków nudziarzy, kto wie ;) może złapiesz ciekawego kolesia o nieco bardziej złożonym charakterze, fascynującego i kto wie, może taki koleś WYJĄTKOWO nie będzie leśnym yebaką ;) Wtedy przynajmniej miałabyś związek gdzie zbliżenie fizyczne nie jest czułym ale jednak głównie obowiązkiem lub nagrodą dla nudziarza. Życzę serdecznie intrygującego kolesia, którego monogamia nie przyprawia o stwardnienie rozsiane, tak jak większość Panów z charakterem ciekawszym od szafy dębowej.