Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30latkaaaaa

facet uśmiecha się zerka podczas rozmowy ale

Polecane posty

Gość 30latkaaaaa

niestety nic poza tym,on starszy jest ode mnie o 12 lat, jest przystojny i zawsze miałam na niego ochotę, kiedyś rozglądał się za mną i tylko tyle, obecnie jesteśmy na etapie,że ze sobą czasami rozmawiamy- w pewnej sprawie i to wszystko-ale gdy ja się chociaż uśmiechnę podczas rozmowy to on się już cały uśmiecha, spogląda czasami w moje oczy, przy tym jego oczy całe błyszczą wtedy...ja odwracam wzrok w takiej sytuacji... co o tym myślicie?

Gość gość
?

Gość gość
jeszcze jedno

Gość 30latkaaaaaaaaaa
ale co jeszcze jedno? pytam poważnie i wiem,że może już jestem dojrzała,ale na prawdę to dla mnie zagadka...

Gość gość
już w tym wieku chcesz poczuć kut/asa w pipie...?

Gość gość
Myslimy, ze kazdy normalny czlowiek, gdy ktos sie do niego usmiechnie, to odwzajemni ten usmiech. Mysle, ze nadinterpretujesz cala sytuacje, bo albo nie masz faceta, albo jestes nie szczesliwa. Zachowujesz sie jak dziewczynka w pierwszej klasie, jak kolega ja pociagnie za warkocz to juz musi byc w niej zakochany. Ja podczas rozmowy przewaznie sie usmiecham, chyba ze powazny temat.

Gość gość
może to jednak ty "przeinterpretowales" temat- dokładnie jest napisane,że autorka najpierw się uśmiechnie (czytaj jako pierwsza) a następnie on już uśmiecha się caly czas i spogląda w oczy

Gość gość
No skoro z nia rozmawia, to gdzie ma sie patrzec??? W sufit??? Masz 30 lat, a zachowujesz jak nastolatka. Jako facet, tez sie usmiecham do mojego rozmowcy, czyli co? Mam uwazac, bo jeszcze jakas 50latka pomysli, ze na nia lece???

Gość gość
Myslimy, ze zakochalas sie, pidczas gdy on jest poprostu mily...