Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andzelikaaaaa20155555

Wróżka Tarot

Polecane posty

Gość Andzelikaaaaa20155555

Chcialabym polecic bardzi dobra wrozke poniewaz jestem w poztywnym szoku po rozmowie z nia. Wczoraj rozmawialam z wrozka Ewa i jestem przeszczesliwa ze na nia natrafilam. Wlasnie dzieki pozytywnej opinii ktora znalazlam na forum, wiec warto dzielic sie swoimi spostrzezeniami-moze komus wlasnie pomoge,tak jak kto inny pomogl mi piszac o wrozce Ewie. Mam powazny problem w zwiazku, zycie zaczelo mi sie sypac, wczoraj wrozka ewa bardzo podniosla mnie na duchu, wszystko co mowila bylo prawda, ma prawdziwy dar, jest prawdziwa wrozka! Zamowilam rowniez u niej rytual ktory ma moc odzyskac moja milosc, jestem pewna Ze wrozka ewa mi pomoze bo wczoraj hej wrozba byla w 100% trafna, mozna jej zaufac, nie jest oszustka, poswiecila mi duzo czasu,nie spieszyla sie,cierpliwie przeanalizowala ze mna problemy,bardzo jestem jej wdzieczna. Zostawiam tez maila tarotewa@wp.pl Kazdy kto do niej trafi jest szczesciarzem <3

Gość gość
zgadzam sie, znam pania ewunie jest cudowna

Gość kostenurka
Hej Angelika, i jak wrocil ukochany?

Gość andzelikaaaa
moj ukochany macius wrocil juz dawno do mnie, jestem szczesliwa, to wrozka ewa mi pomogla jestem tego pewna <333 jestem jej wdzieczna z calego serduszka, bo gdyby nie ona to zaplakalabym sie na smierc, tak kochamy sie z mackiem