Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego na rozmowach o pracę mówią ODDZWONIMY, a potem NIE ODDZWANIAJĄ ?

Polecane posty

Gość gość

jest tu jakis pracodowca ? dlaczego jestescie takimi chamami ? Zapraszacie na rozmowe, wciskacie sciemy jak to u was jest z***biscie, ekstra, jakie są mozliwosci a potem i tak nie zatrudniacie, mowicie ze oddzwonicie dzis/jutro, czasami nawet podajecie godzinne ze bedizecie dzwonic do poludnia i co ? Tylko raz zdarzylo mi sie, ze oddzwonili ze nie są zainteresowani, to byla wielka korporacja z branzy farmaceutycznej, powiedzieli mi dlaczego nie są zainteresowani - brak doswiadczenia (fatalnie wypadlam podczas rozmowy, byla po angielsku a ja slabo mowie po angielsku), z innych firm nikt nie oddzwonil , czekalam jak glupia i nic, to strasznie frustrujące :O

Gość gość
po co? zeby zachowac pewne pozory, żeby może nie zrobić złego wrażenia...generalnie jak nie odzwaniaja to nie ma co sie ludzic

Gość gość
Szczerze mówiąc to mi przeważnie mówili, że oddzwonią "jeśli będą zainteresowani" - to dość wymowne.

Gość gość
bo wiekszosc pracodawcow to wlasnie są chamy, zwlaszcza w malych i srednich firmach tzw prywaciarze, czesto są to cwaniaczki ktorym sie udalo w latach 90tych i teraz panują jak panicz na dworze :D w korporacjach zazwyczaj jest inaczej, tam jest ustalone co kto jak