Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna z problemem

Polecane posty

Gość gość

niewiem już co robić! jestem w związku z chłopakiem od 4 lat około 2 lata temu postanowił wyjechać zagranicę i ciągnie się nasz związku tak on tam ja tu i problem jest w tym że chce żeby on zrobił a on ciągle mi mówi że niedługo już! niedawno poznałam kolegę spędzam z nim czas kiedy chłopak jest w pracy brakuje mi tego że gdzieś wyjde przytule się bo przez komputer się nie da, kocham chłopaka ale lubie też kolegę i to że mi czas poświęca i jestem w takim miejscu że już niewiem co dalej czy zerwać z chłopakiem bo mam dość bycia tu sama co robić

Gość gość
zastanów się czy kochasz twojego chłopaka i czy byś chciała żeby tutaj był oraz czy byś chciała z nim spędzić swoje całe życie. musisz sama podjąc decyzję, a nie słuchać sie tego co inni powiedzą. może akurat on wyjechał by zarobić na wasze wspólne życie i robi to dla ciebie? a ty spotykasz sie z innym.. jeśli z nim jesteś, to on powinien być na pierwszym miejscu. jesli jednak udzielasz negatywnie odpowiedz na poczatkowe pytania, to moze czas na rozstanie? przemyśl to wszytsko

Gość gość
Kocham go ale już nie potrafię być z związku na odległość,