Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CHCIALABY ISC DO PRACY ALE SIE BOJE

Polecane posty

Gość gość

mam 24 lata, studiuje zaocznie, wczesniej studiowalam dziennie. Mam malo pieniedzy, wypadaloby isc do pracy i chcialabym pracowac. Z drugiej strony strasznie sie boje, ze np nie nadam sie i mnie wyrzuca i bedzie wstyd. Poza tym sama nie wiem w czym bym chciala pracowac, wszystko mi sie wydaje nudne i beznadziejne.

to ciekawe z czego będziesz żyć płacić rachunki chyba że pod mostem mieszkasz co za żałosny temat żenada nie pisz tu więcej bo zaśmiecasz

Gość gość
ja p*****le jaka laska k***a :D To idz sie zabij

Gość gość
znajdź sobie pracę, w której nic nie będziesz musiała robić ani umieć, tylko zajmować się tym co lubisz. osobiście polecam zawód szatniarki

Gość gość
ja też:/ ja się boję iść nawet na głupie ulotki, bo się boję że coś zrobie nie tak..

Gość gość
oj chłopcy co wy tacy surowi dziewczyna ma życiowy problem a wy ją besztacie :P

Gość gość
naprawde chce isc do pracy, wysylam cv. Bylam na kilkunastu rozmowach kwalifikacyjnych. Ale i tak sie boje, że np nie dam rnady wytrzymac gdzies te 8 godzin dziennie. Tak jakby mnie to mialo więzic.

Gość gość
no wóz albo przewóz chcesz mieć kasę to idź do pracy, a jak nie to dziaduj dalej proste. Kiedyś musisz się odważyć w sumie jak nie będziesz miała co jeść to wtedy pójdziesz do byle jakiej pracy byle mieć kasę na chleb

Gość madziaraaaaaaaa
autorko co sie tak przejmujesz, nawet jak cie wyleja to co z tego...zycie sie nie skonczy...a ze swoich bledow poprostu sie smiej i daj sobie prawo do popelniania ich! praca nie jest taka straszna jak moglaby sie wydawac na poczatku...a jak juz ja poznasz i ludzi w niej to juz wogole bedzie lajt...glowa do gory

Gość misskrasnali
nie dokładajcie sobie, jak zaczniecie pracować to i tak wam koledzy tyłek będą rąbać (obmawiać za plecami ile się da).

Gość gość
Talk Not Show: odkryj swoją pasję, poznaj kulisy zawodów http://youtu.be/jbBcKD-XPBw. Co tydzień prezentują inny zawód. Polecam. Może to doda ci odwagi :)