Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Magda Ogorek ubiera sie jak typowa lala z zabitej dechami wiochy

Polecane posty

Gość gość

Nie obrazam tej pani, ale ludzie czy ona siebie nie widzi? Jest bardzo atrakcyjna, ale nie w tym rzecz. Ona chce byc prezydentem 40mln kraju, a ubiera sie jak pusia lalusia. Miala 2 wazne wystapienia, za kazdym razem wybrala sukienusie jakby szla na spacer do miasta. Nawet na rozmowy kwalifikacyjne obowiazuje pewien stroj. Gdyby tak przyszla ubrana do zwyklego biura (majac tam jakas pozycje) to by ja wysmiano. Nawet faceci majac wazny meeting kisza sie w lato w koszuli z dlugim rekawem. A ona ubrala biala sukieneczke z krotkim rekawkiem, do tego szpile w stylu smerfetki i z tylu jakis wiszacy cienki strak do pasa! Wedlug mnie bardzo nieprofesjonalne i wrecz dziecinne.

Gość gość
jest piękna i nawet w waciaczku , kufajce i walonkach wygląda pięknie w przeciwieństwie do setek tysięcy brudnych pryszczatych polek zapasionych i śmierdzących.

Gość gość
Ja tam bym ją chciał

Gość gość
Ale to nie chodzi o jej fizyczne walory. Ta kobieta ubiega sie o wazny urzad w panstwie. A ubiera sie jak szparka sekretarka. Jak mozna taka osobe traktowac powaznie?!

Gość gość
A kto ci dziecko powiedział że to poważny urząd jest?