Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to mozliwe...

Polecane posty

Gość gość

że facet nie potrafi podchwycić flirtu z kobietą? Mam na myśli taką sytuację: Zakładamy że on podoba się jej, ona podoba się jemu. Z jakiegoś powodu on nie robi pierwszego kroku, więc ona zaczyna luźno rozmowę, robi różne aluzje na tematy damsko-męskie itp. A on nie reaguje. Wręcz ucina rozmowę. Dlaczego? Jest zbyt nieśmiały, głupi, mało kapujący?

Gość gość
nie jest zainteresowany

Gość gość
a jaki jest ten jakiś powód? :)

Gość gość
Właśnie chciałbym się dowiedzieć ,jaki to powód

Gość gość
Może to powód w torym coś cię blokuje np: szef, nie akceptacja twojego otoczenia takiej znajomości, twój wiek

Gość gość
Skoro nie wykazuje zainteresowania to sytuacja jest jasna. NIE PODOBASZ MU SIĘ i nie oszukuj się że jest inaczej bo nie jest. czy tak ciezko to zrozumiec, naprawde jestes taka tepa?Nawet jesli facet nie potrafi flirtowac w co watpie, to da inne znaki zainteresowania .

Gość gość
kobieta robiąca aluzje na tematy damsko-męskie? to żenujące daj facetowi,być facetem wykastrowałaś go na starcie

Gość gość
Powiem ci na swoim przykładzie.2 typiary nie dają mi spokoju tzn mnie podrywają już od bardzo długiego czasu, podobają mi się ale jestem strasznie nieśmiały to po pierwsze, a po drugie chcę być sam przynajmniej na razie