Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dałam się pocałować na drugim spotkaniu i teraz boję się co o mnie myśli

Polecane posty

Gość gość

To zupełnie do mnie nie podobne, ledwo go poznałam, owszem buzia mi się nie zamykała, czas leciał szybko i cudownie spędziliśmy czas, a to on zaczął kombinować i na koniec mnie pocałował, później długo się przytulaliśmy. Teraz mam wyrzuty sumienia :/

Gość gość
Ile macie lat?

Gość gość
oj nie przesadzaj tylko mu nie daj przez 6 miesięcy bo pomyśli że jesteś puszczalska

Gość gość
6 m to za długo, 3 m wystarczy, a zwykły buziak w usta nic nie znaczy ;)

Gość gość
Do łóżka to na pewno szybko nie pójdę, plus co innego gdybym już jakiś czas go znała. Tymczasem ledwo co na siebie trafiliśmy... Mnie sam buziak gryzie a co dopiero myśleć o tym co dalej... Dziećmi nie jesteśmy chociaż ja czuje się przy nim jak gnojek bo dzieli nas pare latek, dlatego tak przeżywam. Gościu jest na pewno doświadczony, nie chcę mu dać się owinąć wokół palca.

Gość gość
Po ile macie lat?

Gość gość
Z przytulania i buziaka juz nierezygnuj, bo pomysli, ze ci nagle przestało zależeć :)

Gość gość
Nie chcę pisać szczegółów, ale nie jesteśmy nastolatkami jeżeli o to chodzi. Wiem pytanie bardzo infantylne, ale naprawdę mnie to gryzie. Nigdy w życiu się tak nie pospieszyłam. Co prawda to tylko całus w usta, ale skoro tak szybko to sobie myśli, że następnym i natępnym razem więcej i więcej i w sumie szybko i łatwo pójdzie :( Krótko mówiąc, nie chce żeby myślał, ze jestem łatwa no :D

Gość gość
Dałaś mu tylko do zrozumienia, ze dobrze ci z nim nic więcej. Co innego gdybyś mu język wsuwala :)

Gość gość
Chcesz zarobić nie ruszając się z domu? Robisz zakupy przez Internet? Chcesz mieć dostęp do mega rabatów? Rejestrując się na portalu Qassa masz możliwość wysokich zarobków oraz dostęp do rabatów w setkach internetowych sklepów. Kupując przez Qassa część pieniędzy do Ciebie wraca. Wystarczy się zarejestrować. Na start dostaniesz 5 zł. Serdecznie polecam: https://www.qassa.pl/363689