Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża z 7 dc

Polecane posty

Gość gość

pewnie były już takie pytania, ale chciałabym aby wypowiedziały się mamy które zaszyły w ciążę w 6-7-8 dc przy cyklach 27 dniowych. Owu wypada ok.13 dc Tzn. moje pytanie raczej brzmi czy są tu takie mamy :)

Gość gość
Ja tak mialam.plemniki zyją kilka dni,wiec jak jajeczkujesz w 13 dniu to zaplodnienie bardzo prawdopodobne.

Gość gość
Up

Gość gość
Ja zaszłam w dziewiątym dniu, z tym że my wstrzeliliśmy się centralnie w owulację, bo gdy stosunek był dzień przed owu albo dwa dni przed, nie zachodziłam w ciążę. Dopiero jak w dzień owulacji się kochaliśmy, to zaszłam w ciążę. Może to dlatego, że jestem po trzydziestce, a wtedy to podobno trudniej zajść w ciążę.

Gość gość
ja 2 cykle temu zaszlam w ciazy kochajac sie w 8 dniu cyklu a cukle mam 26-27 dniowe i tez myslalam ze raczej niemozliwe bo wydawalo mi sie za wczesnie i za 2 tyg 2 kreski, niestety tamta ciaze poronilam, dzis jestem w 6 dniu cyklu i na razie dni bezplodne teraz uwaznie sie obserwuje

Gość gość
dziekuje za odpowiedzi

Gość gość
juz nikt?

Gość gość
3 ciąża- 1 donoszona-, 6 i 9 dzień cyklu, cykle wówczas ok 25 dni, chłopiec 4 ciąża -trwa- ok chyba 10 lub 11 dnia cyklu, nie pamiętam, cykle teraz raczej 27-28 dni, będzie chłopak

Gość gość
Dzieki

Gość gość
Zaszłam w ciążę w 8 dniu cyklu, bo owulacja mi się przesunęła. Warto dlatego wyznaczać sobie dni płodne na bieząco np mikroskopem owulacyjnym albo prowadząc własne oberswacje