Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Psy to prawdziwi przyjaciele nie to co koty a ten filmik to dowód

Polecane posty

Gość gość
Fakty są takie, że jesteś tłustą, ułomną dziwką.:)

Bys widziała moją Majke jak ze mną gada :D Muszę kiedyś to nagrać :D Wydaje dziwne dźwięki, piski i pomruki, co jakis czas jakby zniecierpliwiona wzdycha.... po prostu uwielbiam ją :D

Kociarze już wściekli, bo w całym internecie filmiki z psami poruszają a z kotami lipa. Wystarczy komentarze poczytać.

Gość gość
hahahaha noxelia ile ty masz lat 10? widac właśnie jaka z ciebie pseudo miłośniczka zwierząt :D

Gość gość
niby po co mam kłamać ? skoro nigdy nie potrafiłaś nawiązać relacji z kotem to nic dziwnego że trudno Ci uwierzyć w to że innym wychodzi to bez problemu z kotami to jest tak, że każdy jest inny i ma inny charakter, osobowość nie sugeruję że każdy kot jest przyjacielski bo tak nie jest, bywają koty zmanierowane i złośliwe, też na takie trafiałam to jak kot reaguje na człowieka zależy od jego doświadczeń kot od małego musi być przyzwyczajany do ludzi, jeśli jako mały kot nie ma kontaktu z ludźmi, nie przyzwyczai się do nich to pozostanie dziki i będzie się ludzi bał od 10 lat dokarmiam kilka bezdomniaków i na 4 koty tylko jedna kotka podchodzi do mnie, reaguje na wołanie i daje się głaskać, pozostałe mimo że mnie kojarzą i poznają mnie, boją się i zawsze trzymają się na dystans

Nie uważam się za miłośniczkę zwierząt, kocham przede wszystkim moje zwierzaki, u mnie w domu psy bawią się ze świnkami i chomikami, wszystko razem biega i bawi się. Psy są mądre i nie skrzywdzą chomika kiedy widzą, że ich opiekun jest przywiązany do gryzonia. A kot? Rzuci się bez wahania.

Gość gość
Moja kotka opiekowała się świnką morską i jakoś się na nią nie rzucała. Nie mogła tylko pojąć czemu nie da się uczesać jej futra (miałam świnkę rozetkową) umierałam ze śmiechu jak mozolnie przylizywała jej futro w misji wygładzenia :-) wkładała w to tyle serca i energii :-)

Gość gość
nie ma to jak iść na spacer i zbierać jeszcze ciepłe gówienka :-)

Gość gość
Ania a może opowiedz jak twój facet bił twojego psa parasolką? juz opisywałaś to ze szczegółami

Gość gość
Trochę głupia ta dyskusja. Niektórzy bardziej lubią koty, niektórzy psy. Niektórzy ludzi o takim charakterze, inni ludzi o innym charakterze. I psy i koty potrafią kochać, i psy i koty potrafią być wredne czy niebezpieczne (chociażby ta historia kiedy psy napadły matkę z wózkiem i praktycznie ją jadły!). Niech każdy kocha i dobrze traktuje swoje zwierze i tyle.

Tamta historie gdzie psy napadły to nie porażka psów a ludzi. Te psy były przez tego sk****ela krzywdzone, a agresja rodzi agresję czy to u ludzi czy to u zwierzaków.

Gość gość
W życiu nie czytałam takich bzdur na temat kotów. Inaczej zachowuje się dziki,bezdomny kot niż kuwetkowy kanapowiec z rodowodem,który nie zaznał biedy i ludzkiego okrucieństwa. Takim wiejskim biedakom trzymanym po to,żeby łapał myszy w stodole nie jest człowiek do szczęścia potrzebny tylko pełna miska.Mam kota rasowego,wita jak pies,potrafi chodzić na smyczy,jest posłuszny. Wychowany w towarzystwie potężnego psiska.Kot nie nadaje się dla każdego, pies jest łatwiejszy w obsłudze jak chodzi o naukę dobrych manier i potrafi być uciążliwy, szczególnie jak się go nie wykastruje,chyba,że kupiony do hodowli.

Gość Finlandia_w_Szklance
nie jest tak że każdy pies łasi się do każdego człowieka, czy właściciel jest dla niego dobry czy okrutny. Zależy od charakteru psa, moja mama ma psa który jest ''psem jednego pana'' :D ciągle tylko za nią chodzi, nie daje się nikomu zbliżać do mojej mamy, nawet innym psom, jest bardzo do niej przywiązany a innych traktuje z dystansem. Ja mam znów koty które są przywiązane do mnie, przychodzą się położyć koło mnie gdy śpie albo na moje plecy :D gdy przychodze do domu witają mnie, chcą się ze mną bawić. Fakt że pies jest prostrzym w obsłudze zwierzęciem i że łatwiej o jego sympatie, bo kot jest indywidualistą, chodzi swoimi drogami i nie widzi we właścicielu przewodnika stada, to zwierzęta dla inteligentnych ludzi :D ale taka Noxelia tego nie zrozumie, gdzie zwierzęta służą jej tylko do ocierania krokodylich łez :D

Opinia dziewczynki bez własnego życia to żadna opinia jak dla mnie. A moje psy nie są proste, są po przejściach i mają zwichrowaną psychike, ale potrafią kochać jak nikt.

Rozwalają mnie te teksty, że kot to wielce indywidualista i jest dla inteligentnych bo chodzi własnymi drogami :D Rzeczywiście, jest się czym chwalić. Zdecydowanie wolę psa, który pójdzie za mną choćby na koniec świata. Psia miłość jest piękna i ta niezwykła wierność, której nie trzeba ubierać w pseudo inteligentne słowa i wymysły, charakter psa broni się sam.... jak na filmikach widać....

Gość gość
tak, Noxelia ty masz swoje życia na tyle że z każdej pierdoły musisz się spowiadać na kafe :D jakbyś nie miała z kim rozmawiać w realu :D to że nie mogłaś porozumieć się ze swoim kotem, nie znaczy że każdy kot ma gdzieś właściciela, jesteś za tępa żeby mieć kota i tyle :D zresztą na pewno gdyby inne psy cię rozszarpywały to majka by stała i się patrzyła :D

Gość Finlandia_w_Szklance
wylogowało mnie, nie wiem czemu :o :D🖐️

Widzisz tak się składa, że niewielka i wątła Majka staneła w mojej obronie.... To że przy kawce wypowiadam się na topiku o zwierzętach znaczy, ze mam własnego życia? Dobry jesteś :D Akurat mnie interesują takie tematy a te filmiki mnie poruszyły jak wielka przepaść dzieli psy i koty.

Gość gość
noxelia nie powinna sie wypowiadać, ona pozwoliła bić jej psa swojemu facetowi, jest dnem

Te filmiki mnie wzruszyły, ten z psami to jakbym sama nagrała bno każdy mój powrót do domu nawet ze sklepu właśnie tak wygląda że takie mam oto powitanie, zanim zdejmę buty to trochę trwa czasem zostaję powalona na ziemię :D A ten z kotami jest smutny, ludzie wracają a tu kot ma gdzieś, te zawiedzione miny.... żal mi ich.

O moje przyjaźnie się nie martw, dopiero co od przyjaciółki wróciłam wczoraj :) A ty to jesteś żałosna trollica bez własnych spraw skoro wydzwaniasz do cudzych facetów, a i screeny ktoś mi wysłał, więc możesz być pewna, że wylądują tam gdzie trzeba.

Lunette nie neguje, może masz wyjątkowego kota, może ten kot ma charakter psa i git.... ale takie koty to mega wyjątki. Kot nigdy nie dosięgnie psa, nigdy. Pies jest na równi z człowiekiem, potem jest kot.

Pisanie na forum karalne nie jest, a i tak wchodzę tutaj od święta nie to co kiedyś. Przede wszystkim jak wyłączam forum to już tym nie żyje a ty wydzwaniasz po moim facecie, żałosna jesteś.

Z tym podatkiem to prędzej do US jeśli już ;) Pędź, to się zdziwisz. Tego dnia miał połączenia z zastrzeżonego i te screeny, dziwna zbieżność. Tylko winny się tłumaczy 🖐️

Gość gość
wy wszystkie jesteście upośledzone :D buhaha jedna lepsza od drugiej ... :D:D

Gość gość
ja p1erdole :D dzieci życia nie mają, na forum sobie piszą... jesteście żałosne zarówno NOX jak i jej p**dowate oprawczynie... jesteście denne idiotki ! :D

Gość gość
halo?... policja? .... przyjeżdzajcie na kafe ! :D