Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skórzanakurteczka

Firma Dorjan kurtki skórzane zna ktoś?

Polecane posty

Gość Skórzanakurteczka

Ostatnio często zaczął mi się przewijać temat skórzanych kurtek. Więc chciała bym sobie taką kupić. Ale, że skórzane kurtki nie mało kosztują więc chciała bym się zasięgnąć porady :) Spodobało mi się kilka modeli na stronie tej firmy (jak w temacie). Może ktoś tam zamawiał i chciałby coś na ich temat powiedzieć. Jak wygląda wykonanie ? Czy kurtki są warte swojej ceny ?

Gość Skórzanakurteczka
odpowie ktoś ? Bardzo by mi się przydała opinia :)

Gość sylwiaczajka
Ja znam http://www.dorjan.pl/ i mogę śmiało polecić. Już dwie kurtki kupiłam i moi znajomi też się skusili. W sklepie można kupić nie tylko kurtki, ale także wszelkiego rodzaju dodatki. Często można natrafić na promocje.

Gość pawelal
Sylwia jeśli nie stanowi kłopotu to sięgnij po kurtkę i zobacz skład ale całej kurtki przede wszystkim podszewka czy masz możliwość

Gość pekari
Firma Dorjan, to jakaś pomyłka, zdecydowanie odradzam zakupy w tej firmie. Kupiłem kurtkę skórzaną i po przymierzeniu jej okazało się iż mimo podania w zamówieniu moich wymiarów, kurtka była o dwa rozmiary za duża. W następnym dniu odesłałem kurtkę i jednocześnie odstąpiłem od umowy .Firma Dorjan odebrała przesyłkę 10 października 2017 r. Do dnia 17 listopada 2017 r. nie otrzymałem zwrotu gotówki . Firma nieuczciwa, nierzetelna, zdecydowanie nie polecam.

Gość sternikzmazur
Ja tam jestem zadowolony. Użytkuję jedną kurtkę DROJAN'a już drugi rok i jest OK. Nowa którą zamówiłem sobie na wiosnę (której nie ma, ale to już inna sprawa ;) ) też jest dobra. Nie miałem też problemów z wykonaniem kurtki z lekko zmienioną miarą w stosunku do standardowej, więc jestem zadowolony, bo czasami trudno mi dostać coś dobrego w odpowiednim rozmiarze. Mogę polecić z czystym sumieniem.

Gość Nina M

Ja też odradzam, naprawdę.  Zapłaciłam 1200 zł za płaszcz, w którym były tak wąskie rękawy, że nie mogłam włożyć do nich ręki (rozm. 36). Płaszcz odesłałam, NIGDY NIE OTRZYMAŁAM Z POWROTEM ANI PŁASZCZA ANI PIENIĘDZY Z POWROTEM, wezwania do zapłaty nie pomogły, musiałabym podawać firmę Dorjan do sądu żeby odzyskać pieniądze.

Gość Gość zero

Stanowczo odradzam !Kupiłem kurtkę szytą na ,wymiar"totalna porażka.Dla tej firmy liczy się tylko biznes (kasa) klient jest zerem!