Gość jagodakurmistrz Napisano Kwiecień 23, 2019 WARTO sprawdzić tych księgowych! To bardzo dobre i rzetelne biuro https://cube-account.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małgorzata Napisano Maj 22, 2019 Korzystam z usług Biura Rachunkowego MG-Finanse. Uważam, że cały zespół zapewnia bardzo wysoką jakość usług. Dostaję szybkie i wyczerpujące odpowiedzi na moje wątpliwości. Księgowość nie należy do moich zainteresowań i nie mam po prostu na to czasu, więc biuro sprawdza się idealnie. Do ich pracy nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko dostaję na czas i tak jak tego oczekuję. Gorąco polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Werra99 Napisano Czerwiec 21, 2019 Jeżeli w Warszawie to polecam Abacus tu link do ich strony adamus.net.pl. Dla mnie opieka księgowych, które po prostu mają doświadczenie i dobrze sie znają na ciągle zmieniających się przepisach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Majka Napisano Czerwiec 24, 2019 Ja polecam skontaktować się z biurem księgowym w Pruszkowie Bilans Ewa Mańkowska. Polecam to biuro każdemu kto zakłada firmę i nie może ogarnąć się na wstępie z całą tą papierologią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cruella Napisano Lipiec 3, 2019 Niedawno rozpoczęłam współpracę z biurem www.sigmabis.pl i moje pierwsze wrażenie jest bardzo dobre. Od początku w oczy rzuca się profesjonalizm i sumienność. Myślę, że to dobry wybór. Odpowiadają na moje często męczące pytania i dzięki temu czuję się bardziej zorientowana. Przyzwoita firma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Konrad Napisano Wrzesień 19, 2019 Mieszkam w okolicach Ostrowa Wielkopolskiego, dojeżdzam do miasta do dobrego księgowego Marcina Kowalewskiego. Biuro rachunkowe najlepsze w okolicy. Zdecydowanie polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kikki Napisano Październik 3, 2019 Na pewno będziecie zadowoleni z usług firmy Super Księgi z Wrocławia. Będziecie u nich mieć usługi księgowe i kadrowe prowadzone na najwyższym poziomie i milą obsługę klienta. Wszystko zawsze dopilnowane i wykonane w terminie. Plus też za dobre stawki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grzesiek Napisano Październik 7, 2019 Dnia 19.09.2019 o 11:40, Gość Konrad napisał: Mieszkam w okolicach Ostrowa Wielkopolskiego, dojeżdzam do miasta do dobrego księgowego Marcina Kowalewskiego. Biuro rachunkowe najlepsze w okolicy. Zdecydowanie polecam. Znam tego Pana i jego biuro i muszę potwierdzić, jesli chodzi o cały Ostrów to jeden z lepszych doradców, nie wiem jak poza Ostrowem bo nie korzystałem nigdy Ale profesojnalnie podchodzi do klienta z szacunkiem, co najważniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kseniuchna Napisano Listopad 2, 2019 Najlepszy jest Jarema w airmaxach ;) Tj. prowadzący biuro Księgowy w airmaxach. Ze spokojem oddałam w jego ręce moją księgowość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sebastian Tarko Napisano Listopad 5, 2019 Tylko i wyłącznie mogę podzielić się swoimi doświadczeniami a nie było ich wiele bo praktycznie od zawszę korzystam z usług studioteamart.pl nigdy się nie zawiodłem zawsze wszystko z należytą dokładnością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sebastian Tarko Napisano Listopad 5, 2019 Tylko i wyłącznie mogę podzielić się swoimi doświadczeniami a nie było ich wiele bo praktycznie od zawszę korzystam z usług studioteamart.pl nigdy się nie zawiodłem zawsze wszystko z należytą dokładnością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Robin Napisano Listopad 19, 2019 W mojej opinii natomiast powinniście zwrócić uwagę na rozwiązanie typu Invoice Digitizer i jest to świetny program księgowy który nam znacząco ułatwia codzienna pracę ponieważ odpowiada za dokładność przerzucania danych, licz itd. z faktur papierowych do systemu księgowego online za pomocą skanera. Dlatego jak znajdziesz trochę czasu warto go sprawdzić, tym bardziej że przygotowali do niego profesjonalne wsparcie w zakresie szkoleń, czy też pomoc serwisową jak ewentualnie pojawią się jakiekolwiek komplikacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pan81 Napisano Listopad 19, 2019 1 minutę temu, Gość Robin napisał: W mojej opinii natomiast powinniście zwrócić uwagę na rozwiązanie typu Invoice Digitizer i jest to świetny program księgowy który nam znacząco ułatwia codzienna pracę ponieważ odpowiada za dokładność przerzucania danych, licz itd. z faktur papierowych do systemu księgowego online za pomocą skanera. Dlatego jak znajdziesz trochę czasu warto go sprawdzić, tym bardziej że przygotowali do niego profesjonalne wsparcie w zakresie szkoleń, czy też pomoc serwisową jak ewentualnie pojawią się jakiekolwiek komplikacje. Wiesz CFELIKU IEBANY ze wyjezdzam z LODZI.PROSTE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elwirak18 0 Napisano Kwiecień 25, 2022 Nie korzystam z usług jako tako księgowej, tylko biura rachunkowego online- superksiegi.pl, jest to bardzo dobre rozwiązanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolcia19125 0 Napisano Maj 19, 2022 Jak ktoś jest z Jaworzna to ja serdecznie polecę Biuro Rachunkowe Ewa Lorenc, miejsce w którym zawsze wszystko szybko załatwię! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikaaa1980 0 Napisano Lipiec 14, 2022 Faktycznie, sama korzystałam z usług Biura Rachunkowego EK Ewy Lorenc i załatwiłam wszystko bez najmniejszego problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VVerka 0 Napisano Wrzesień 19, 2022 Podobnie jak moi przedmówcy serdecznie polecam Panią Ewę z Biura rachunkowego EK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Passae 0 Napisano Październik 18, 2022 Ja całą swoją księgowość powierzyłam Biurze Rachunkowym EK i jestem naprawdę zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hann 0 Napisano 25 Kwiecień Skontaktuj się z effepro.pl/, masz tu pełne usługi księgowe, kadrowo-płacowe, pomagają z ZUSami czy Urzędami Skarbowymi. Jak będziesz miał jakieś pytania od strony prawnej, to też doradzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolabaro 0 Napisano 15 Maj Moją księgowość dobrze prowadzi pan Miłosz z biura Tani Pit Świetnie mi sie z nim współpracuje, służy radą i pomaga w rozwiązywaniu problemów księgowych. Zawsze jest do dyspozycji i szybko udziela odpowiedzi. Jest solidny i profesjonalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pellina 0 Napisano 28 Czerwiec Samodzielne prowadzenie księgowośći? Jestem na tak jesli firma jest mała i jeśli nie mamy wielu faktur do wystawienia. Na przykład w sytuacji, w której mamy jedną czy dwie faktury miesięcznie. Jednak jeśli firma się rozrasta, księgowość to ostatnia rzecz na której warto jest oszczędzać. Dobrze jest zainwestować w pomoc profesjonalnej księgowej, która doradzi na co zwrócić uwagę, jak również dopilnuje, aby wszystko było ok. Z tego też powodu polecam kontakt z biurem rachunkowym z Katowic Tactis https://tactis.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach