Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhu

Biuro rachunkowe Katowice

Polecane posty

Gość fhu

Ktoś jakieś poleci?

Gość gość
Biuro rachunkowe Agnieszka Zdziejowska oferuje kompleksowe usługi dla podmiotów gospodarczych w zakresie księgowości oraz administrowania kadrami i płacami. Obsługujemy spółki prawa handlowego, spółki cywilne, jednoosobowe działalności gospodarcze, a także stowarzyszenia, fundacje, związki zawodowe i wspólnoty mieszkaniowe. Tym co nas wyróżnia, to wieloletnie doświadczenie, indywidualne podejście do Klienta, zatrudnianie personelu o najwyższych kwalifikacjach, inwestowanie w nowoczesne technologie informatyczne pozwalające zapewnić poprawność, czy też kompleksowość oferowanych usług. W efekcie podjętej z nami współpracy firma zyskuje łatwiejszy dostęp do informacji, merytoryczną wiedzę, stosowne dane finansowo-księgowe, czy kadrowo-płacowe, dedykowane raporty i sprawozdania, a co najważniejsze minimalizację ryzyka na tych płaszczyznach i wymierne korzyści finansowe. Biuro Rachunkowe Agnieszka Zdziejowska Al. W. Korfantego 195 pok. 18 40-153 Katowice 601 668 972

Gość gość
Po co ograniczać się do konkretnego miasta? Teraz te lepsze biura mają obsługę online, jak np. Liczyk ze swoim eLiczykiem.

Gość Paparato
Ja byłabym za tym, abyś weszła na stronę mojebiuro24.pl i tam poszukać biura rachunkowe online. Sama korzystam z wersji online i dla mnie to najlepsze co można było wymyślić w kwestii księgowości. Serio.

Gość gość
Jeśli szukają Państwo obsługi księgowej waszej firmy to zapraszam do kontaktu z Grupą Kapitałową ECA. Pomagamy małym, średnim i dużym firmom w prowadzeniu spraw księgowych takich jak prowadzenie ksiąg rachunkowych, kadry, sprawozdania i raporty księgowe. Nasi pracownicy są uznanymi specjalistami publikującymi między innymi w Rzeczpospolitej, Dzienniku Gazecie Prawnej czy na portalu inwestycje.pl. Zapraszam do kontaktu z nami biuro@ecagroup.pl.

Gość gość
Ja polecam biuro rachunkowo-księgowe www.plus.katowice.pl. Prowadzą m.in. księgowość i kadry i płace mojego sklepu, ale też wypełniają mi deklaracje podatkowe i świadczą jeszcze szereg innych usług. Mają bogatą ofertę usług zresztą..zobacz sobie na ich stronie. Obsługują m.in. małe, średnie i duże przedsiębiorstwa, firmy polskie, ale też zagraniczne. Mają ogromne doświadczenie i cieszą się dużym zaufaniem. Myślę, że lepszego biura nie znajdziesz. Ze swojego doświadczenia wiem, że pracują z zaangażowaniem, precyzyjnie, wywiązują się ze zleconych czynności zawsze na czas, a do tego kadra tego biura jest uprzejma 

Gość gość
Cześć. Ja obecnie prowadze mała firme i korzystam z usług http://certyfikowanebiurorachunkowe.pl/ . Jestem zadowolona, bo nie musze przejmwoać sie ksiegowoscia, tylko w pełni moge skupić sie na rozwoju swojej firmy. Widze, że swiadcza fachową pomoc i dużo korzyści mam z ich współpracy. Mozesz sobie sprawdzić ich oferte i sam zdecydować. Osobiscie polecam serdecznie, pozdrawiam

Gość gość
ja własnie sie zastanawiam nad czym opłaci mi się zatrudniać księgową na pół etatu. czy takie firmy zewnętrzne rzeczywiście są solidne? jednak nie mają takiej codziennej styczności z firmą

Gość gość
w rejonie Katowic mogą polecic biuro rachunkowe Milton, które należy do grupy MTS http://grupamts.com/.. Widac, że maja wykwalifikowanych księgowych, bo współpracuję z nimi już parę miesięcy i jeszcze nie zdarzyły im się żadne pomyłki.

Gość gość
Ja mogę polecić naprawdę bardzo dobre biuro rachunkowe z którego usług korzystam ale z Rybnika mianowicie Bilans www.bilans.info.pl. Mają ogólnie spore doświadczenie w branży i nie narzekają na brak klientów ale nie oznacza to że rozmieniają się na drobne. U mnie zawsze jest wszystko porządnie i na czas. Jak jest potrzeba skontaktowania się z nimi to też bez problemu.

Gość Mariusz Tomol
Sprawdź GeneralOutsource, są certyfikowani i widnieją w Centrum Informacji Kredytowej - jest to sprawdzona i godna polecenia firma

Gość Mariusz Tomol
hah ale napisałem :) mój błąd - widnieją w Centrum Informacji Księgowej

Gość DominikWirek
Nie za bardzo pomogę, bo też szukam jakieś firmy zewnętrznej. Odnosząc się do twojego pytania – wiele osób polecało księgowość online firmy in-nova.pl . Podobno są dobrzy

Gość gość
Bardzo fajne biuro rachunkowe w Katowicach znajduje się na ul. Kościuszki 43/10 (strona Internet. http://ask-finance.pl/ ) Od jakiegoś czasu korzystam z ich usług z polecenia koleżanki. Widziałam już wystarczając miejsc w których prowadzi się rachunkowość i te zrobiło na mnie naprawdę dobre wrażenie. Ale i tak najważniejsze dla mnie jest to, aby było dobrze i w atrakcyjnej cenie. Dlatego już nie rozglądam się za czymś innym, jestem stałym klientem. Polecam :)

Gość gość
Ja współpracuję z http://biuro-wawrzynek.pl/. Zawsze cała księgowość jest prowadzona bardzo skrupulatnie i nigdy nie ma problemu z kontaktem.

Gość gość
Zgadzam się tutaj z niektórymi użytkownikami. Sama od wielu lat korzystam z biura General Outsource i mogę zdecydowanie polecić .

Gość gość
Polecam Ci biuro księgowe http://plus.katowice.pl/, są certyfikowanym biurem. Pracują tam świetni specjaliści. To moim zdaniem jest wysokiej jakości biuro rachunkowe, które na dodatek posiada naprawdę atrakcyjne ceny.

Gość gość
Ja już od dłuższego czasu prowadzę współpracę z biurem rachunkowym http://rozliczenia.katowice.pl/. Pani Elżbieta to profesjonalistka jakich mało. Wszystkie sprawy związane z księgowością są zawsze załatwione na czas, do mnie należy tylko zbieranie faktur i raz w miesiącu przywiezienie ich do biura. Jestem bardzo zadowolona z usług tego biura :)

Gość gość
Bardzo dobre biuro to http://plus.katowice.pl/ przy ul. Bohaterów Monte Cassino 20 m.1. Mam swoją firmę i zastanawiałem się nad rozliczeniami, czy biuro czy własna księgowa. Zdecydowałem się na nich i jestem zadowolony ze współpracy. Wszystkie sprawy księgowe są terminowo załatwiane, dodatkowo bardzo dobry kontakt czy osobisty czy telefoniczny.

Z tym biurem współpracuję moja koleżanka,która prowadzi małą działalność i mówił mi, że wszystkiego dopilnują, jak czegoś nie mogą znaleźć to zadzwonią , przypomną się i ceny też mają spoko.

Gość gość
Ja mogę polecić bardzo dobre biuro, które mieści się w Katowicach a dokładnie ma siedzibę przy ul. Morawa 93D/18. Póki co się na nich nie zawiodłam a wspólpracujemy już kilka ładnych lat. Co dla mnie jest cenne, to kontakt. Nie ma tak, ze jak czegoś nie wiem, to jestem zbywana tylko na bieżąco wszystko jest wyjaśniane. Zawsze można liczyć na spotkanie i omówienie danej sprawy. No i porządek w dokumentach, a to jest mega istotne.

Ja też od wielu lat korzystam z firmy biura kięgowego puls www.plus.katowice.pl z Monte Cassino i jestem bardzo zadowolona. Ceny są dogodne i wszystko jest załatwione, dopilnowane i nareszcie jestem spokojna , że wszystkie sprawy księgowe są dobrych rękach.

Gość gość
Ja wiele razy korzystałam z biura rachunkowego w Katowicach na http://biuro-wawrzynek.pl/kontakt/ i bardzo sobie chwalę ich prace. W biurze rachunkowym można uzyskać usługi takie jak prowadzenie ksiąg handlowych, płac oraz podatkowych ksiąg przychodów i rozchodów.

Gość o_sowa
Korzystałam tylko z jednego biura w Katowicach i nie byłam zadowolona, dlatego zdecydowałam się szukać innego gdzieś w okolicach. Dobre opinie czytałam o Gwarancie z Bielska Białej i od 2 lat korzystam z ich oferty. Ogarniają u mnie księgowość i kadry.