Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bema

Na prawdę gruba

Polecane posty

Gość gościni
Połączenie jak każde inne - bułka i grejpfrut. Nie napisałam przecież, że nałożyłam sobie grejpfruta na bułkę. jakoś nie wydaje mi się dziwne jadanie owoców w posiłkach co do kalorii to sama się nie spodziewałam, że tak mało, ale tak się po prostu złożyło. Zazwyczaj jem około 1500, ale ogólnie to nie liczę kcal

Gość Bema
Zaliczyłam dzisiaj już 9 km na orbitreku. Czwart dzień trenuję dopiero tak w miarę intensywnie a nogi już mi zaczynają odmawiać posłuszeństwa.

Gość Bema
Melduję, że 2,5 kg za mną. Dzisiaj waga pokazała 83,1 :D Ja zaraz wybywam w trasę. Dziewczyny przyjemnej i owocnej dietę soboty :)

Gość gość
Trzymam za was kciuki kobietki;) Z pomocą może przyjść wam skuteczny suplement zmniejszający apetyt i poprawiający metabolizm Podsyłam linka do poczytania: http://nplink.net/tpTUTdyY

HEJ!!!! Wczoraj łyżwy, dzisiaj ścianka wspinaczkowa:) Co prawda z rana zjeść cokolwiek to wielka męta ale jakoś daję radę. Jeszcze.... Wczoraj nie złamałam się i słodyczy nie zjadłam:P Miłego dzionka! Bema gratuluje!

Gość gość
Zmienicie ten topik, bo to obciach „na prawdę" jeszcze parę osób pomyśli, że się tak pisze

Gość kita 48
Witajcie pokusiła się dziś aby stanąć na wadze , to dopiero czwarty dzień mojego odchudzania i tu miła niespodzianka -0.80 lubię to! Bema u Ciebie to istne szaleństwo fanfary Ci się należą .tram, tatatam, ! tak trzymaj super. Gościni faktycznie miałaś mało kalorii ale ja wiem jak to jest gdy się zaczyna to się tak człowiek stara aż przedobrzy, natomiast każdy owoc do posiłku mile widziany, ja tak lubię, Anik 90 spokojnie woda z cytryna na czczo jest ok można pić nawet sam sok z cytryny to najprostszy sposób na oczyszczenie z toksyn poczytaj u Tombaka. czy mogłabyś zaspokoić moją ciekawość i napisać co i w jakich ilościach jesz. miłego dnia .

Jasne:) Hmm po pierwsze staram się jeść co 3 godziny (2-4 powiedzmy zależy od sytuacji itp) śniadanie np. 2x kiwi i banan (zmiksowane) / musli z jogurtem / 2 kromki ciemnego pieczywa z serem II śniadanie: owoc/ jogurt/ twaróg ze śmietaną 12, rzodkiewką, szczypiorkiem / obiad: fasolka po bretońsku (nie umiem podać wagi mieści mi się na talerzu śniadaniowym) / 2x klops w sosie śmietanowym i 2 male ziemniaczki/ 7 pierogów/ 3 naleśniki z dżemem przekąska : (czasem zamieniona z obiadem, czasem pominięta) warzywo jak burak/ jabłko (ok nie powinno się jeść owoców wieczorem, ale jak ma ochotę to jem:P) / jogurt / 2x jajko zapieczone ze szczypiorkiem podwieczorek - jak przekąska / a dziś zjadłam chipsy "prosto z pieca" bo jestem obżartuchem:P to co zjeździłam na rolkach to zjadłam w 15min:( kolacja: łosoś pieczony ze szpinakiem (ale połowa porcji ze shinxa) / brokuły / coś na co mam ochotę nie wiem:D Nom to kolejny dzień wtopy ale jakoś aż tak bardzo nie płacze. Na ściance wspinaczkowej nie byłam bo pełno ludzi, ale za to z 2 h na rolkach (samej jazdy może z godzinka) A jak u Was? Jurto idę na fittnes ciekawe czy nie umrę z wycieńczenia:P

Gość gość
Jak w tytule- pomoge schudnąć,efekty po 1 zabiegu!! Jedyna w Polsce skuteczna metoda w redukcji tkanki tluszczowej i zmniejszaniu obwodów. Dużo zadowolonych z efektow klijentek!! kontakt 692-893-219

Gość kita 48
Witajcie w niedzielny poranek. przyznaje się do grzechu wczoraj zamiast kolacji zjadłam całkiem sporo,2 kawałki białej pysznej ,swojskiej kiełbasy, waga nie drgnęła.dziś przejechałam 4.5 km co dało -70k, śniadnko 2 kromeczki razowego chleba z margaryną (delma niebieska mało kalorii)2 plasterki żółtego sera+1/2 pomidora i 1/4 zielonego ogórka. II śniadanie 1szkl maślanka z malinami, obiad robi mąż będzie schabowy mój panierowany w otrębach z surówką z pekińskiej, marchwi, papryki, cebulki , ogórka kiszonego z oliwą podwieczorek jabłko, szklanka kisielu. kolacja , no nie wiem?...... czy się oprę biała kiełbasa jeszcze leży w lodówce jutro napiszę co zjadła, Anik90, dzięki ,że napisałaś co jesz przyznam ,ze nawet mi się podoba, choć kalorii to ty też wiele z tego nie zbierzesz ale przy Twojej wadze potrzeba ich znacznie mniej niż przy mojej..... życzę powodzenia , i Wszystkim miłej niedzieli.

Kita 48 powiesz jak panierujesz schabowego w otrębach i jak się go przygotowuje? Co do moich kalorii to dziennie (tak na oko) zjadam 1500-2000:) Bo jak zjem coś małego na jeden posiłek, to na drugi jem coś bardziej kalorycznego itp. Jestem dziś po zajęciach fitness. Nie było tak źle jeśli chodzi o kondycje, ale po 40 min moje płuca jakby się zaczęły podtapiać a po godzinie niestety poszła krew z nosa... Dziwne, ale jednorazowe mnie nie przejmuje szczególnie że od 2 dni mam dosyć poważny stres na głowie. Jakieś rady na zakwasy? Gorąco - chłodny prysznic za mną ale może jakieś ciekawe pomysły macie?:)

Gość Bema
I ja się witam w niedzielny poranek. U mnie dietetycznie i treningowo cały czas. Dzisiaj zrobiłam już przeszło 6 km na orbitreku. Na spalone kalorie nie patrzę. Otyła osoba straci więcej kalorii w tym samym czasie co szczuplejsza. Więc te komputerki nie są chyba do końca takie 100%. Ja wczoraj sobie plecy nadwyrężyłam. Wnosiłam z mężem na drugie piętro pralkę i potem w nocy nie mogłam się przewalić na drugi bok. Strasznie szybko waga mi leci w dół a przyznam się, że się nie głodzę ani nie liczę kalorii. Dzisiaj waga pokazała mi 3 kg mniej.

Gość ananasowa89
nie wiem dlaczego mój półgodzinny ruch został wykropkowany. Chodzi o bieganie albo spacery ;)

Gość kita 48
Anik 90 na zakwasy dobry jest sok wiśniowy, jeśli chodzi o schabowego to zupełnie proste, mięsko rozbijasz solisz , pieprzysz , lekko obtaczasz w w mące pszennej ja typ 650dobrze otrzepać następnie rozbite jajko , może być ubite samo białko i zamiast bułki otoczyć w otrębach pszennych smażę na oleju krótko aby nie naciągnęły tłuszczu. Bema nic tylko Cię podziwiać , wyobrażam sobie jak Ci się buźka śmieje, gratuluję . Po obiadku byłam na spacerze mam taką ulubioną 1 km trasę. Dobrego popołudnia

Tak sobie myślę.. Czy ważenie codzienne to nie paranoja? (ja sama mam ją od wielu lat). Przecież codziennie ważymy inaczej bo więcej zjemy czy wypijemy więcej wody... Nie umiem tak, ale moja mam jak byłam młodsza to mówiła, że powinno się ważyć raz w tygodniu. Może którejś z Was się to przyda :p Bema GRATULACJE! Oby tak dalej! Oby motywacja nie spadła! kita 48 dziękuję! Kiedyś skorzystam:P Dziś zjadłam rybę co mi została sprzed wczoraj:P I pierogi ruskie babcinej roboty! Jem chyba więcej niż normalnie a czuję się jakoś słabo... Malkontentyzm przede wszystkim! Jutro idę na spokojniejsze ćwiczonka wzmacniające kręgosłup puki jeszcze mam wolne o tej godzinie. Do usłyszenia

Gość Bema
Ja też się ważę codziennie i też wiem, że to jest jeden z głównych błędów przy odchudzaniu. To jest po prostu silniejsze ode mnie.

Gość Bema
Cześć dziewczyny. Melduję dzisiejszą gotowość do dietowania:p Ja zaraz wybywam do przedszkola i szkoły.

Gość kita 48
Witam , 7 minut jazdy na rowerku już za mną,dzień zapowiada sie ładnie,wiec i spacer mam w planie, Wam życzę miłego i owocnego dnia ,pozdrawiam

Nie ma zakwasów:P Minimalne na plecach (?!) liczę, że nie pogrzeszę dziś za wiele! Miłego dzionka

Jak wasz dzień dziś? Ja troszkę pogrzeszyłam bo chłopak przyjechał. W sumie to dopiero zgrzeszę bo upiekłam mufiny:P

Gość gość
Spróbowałam Foreverslimu schudłam i jestem szczęśliwa.Foreverslim, to pierwszy produkt , który mi pomógł. Wszystkie inne przed nim to było wyrzucenie pieniędzy w błoto. A te tabletki bez głośnej telewizyjnej reklamy działa rewelacyjnie.Miesięczne stosowanie i zrzuciłam 6 kg. Polecam wszystkim odchudzającym się osoba.

Gość kita 48
No to jasne , chłopak przyjechał to będziesz grzeszyć , niedługo rekolekcje to się wyspowiadasz ale z mufinków nie musisz, dobrej nocy.

Gość kita 48
Dobry wieczór, coś się stało?, nikt nie pisze? ja to mam cały dzień gości nawet teraz jeszcze mąż przyjmuje swojego brata , sama nie wiem co i ile dziś zjadłam wszystko w biegu.Jutro będzie lepiej , dobrej nocy.

No właśnie cisza coś tutaj....:( Bema gdzie jesteś? Ja dziś po ZUMBIE było fajnie tylko coś kroki mi nie szły:D Niestety normalnie zajęcia zaczynam i już nie będzie jak chodzić na te zajęcia by się nauczyć.. Przynajmniej na chwilę obecną. Babeczek zjadłam hmm z 3? 4? i dwa wafelki i 2 kawałki czekolady. Taki ze mnie grzesznik. Cóż jakoś nie lubię się ograniczać:P Liczę na cud,że te ćwiczonka mnie odchudzą. Trzymajcie się i piszcie więcej!

Gość kita 48
I znów prawie nic , , to jest już koniec Nas , niema Ciebie już kolejny dzień'' - tak mówią słowa piosenki Bema bez Ciebie ten wątek nie istnieje. Anik 90 ja też wczoraj przesadziłam ale dziś zamierzam bardzo się postarać Tobie i każdemu kto tu zajrzy życzę udanego dnia.

hej:) moja dieta leży, waga też, ale ćwiczę! Zaraz musze znów śmigać, ale jutro przerwa (będę na zajęciach od 8 do 20:()

Gość kita 48
Witam , ja również się staram , trzymam umiarkowaną dietę i ruszam się stopniowo coraz więcej , piję przed śniadaniem szklaneczkę pokrzywy a wieczorem rumianek dobrze mi się po nim śpi. Anik jeśli zostaniemy tu same to fajna z nas para ja ważę prawie 2 x tyle co Ty ale cel mamy jeden --obie chcemy schudnąć,jeśli tu ktoś jeszcze zagląda to czekamy niech się odezwie, miłego dnia .

Nie trzymam się diety dziś to już przeszłam samą siebie. Muszę znaleźć jakiś sposób na moje zajęcia od 8 do 20... Moja waga stoi to mnie niestety nie motywuje;( Dziś nie ćwiczyłam za to jutro godzinka a w sobotę 2:)' Trochę załamka bo za 4 tyg wylatuje a jakoś nie czuję bym miała szanse zgubić kg. Ja się po prostu nie potrafię odchudzać.Albo samo się gubi albo nie...

Gość gość
W końcu znalazłam to na to czekałam tak długo. Moje próby odchudzania sie różnymi tabletkami nic nie pomogły! Wystarczyły tylko trzy miesiące z Foreverslimem, a powróciłam do wagi z czasów licealnych.Te tabletki są po prostu rewelacyjne.