Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bionea Vital na zgagę i refluks polecam!

Polecane posty

Gość gość

Polecam wszystkim, którzy zmagają się ze zgagą i refluksem tabletki BioneaVital, tutaj możecie przeczytać więcej na ich temat http://bioneavital.com/

Gość gość
moja mam bierze te tabletki bo od lat zmaga się z chorobą refluksową. mówi, że gdyby znała je wczesniej to teraz nie miałaby takich problemów także polecam i w zgadze i w przypadku choroby refluksowej

Gość gość
a ile kosztuje?

Gość gość
polecam wszystkim co mają problemy ze wzdęciami i zgagą naprawdę pomaga tylko potrzeba dłuższego czasu stosowania http://bioneavital.com/ sprawdźcie bo naprawdę warto

Gość Adam Flak
Witam szanowne grono odbiorców. Jako że używam produktu Bionea Vital już od dłuższego czasu podzielę się moimi wrażeniami. Przede wszystkim wysyłka jest bardzo szybka. Produkt dostaję zawsze w przeciągu 2 dni od zakupu. Co do działania samego produktu. W moim przypadku bardzo często występuje ten problem więc i leku musze używać więcej. Lek naprawdę pomaga, ale muszę stosować go w większych niż zalecane dawki. Ponadto czasami po leku występują u mnie mimowolne wzwody. Brzmi śmiesznie ale tak właśnie jest. Także można powiedzieć, że produkt potrafi kompleksowo przygotować do akcji. Polecam ludziom mającym problemy żołądkowe jak i także z potencją.

Gość gość
zdiagnozowano u mnie refluks zoladkowo-przelykowy i kupilam juz setki preparatow, tylko po bionei nie czuje juz tego okropnego kwasu!!

Gość gość
Polecam,szybka wysyłka pomogło !!!

Gość gość
moja mam bierze te tabletki ,pomaga -polecam!!!

Gość gość
naprawde az tak to działa? może też sobie zamówię, bo w sumie nie jest drogie

Gość gość
moja mam bierze te tabletki Bionea Vital na zgagę i refluks

Gość gość
kupiłam już setki preparatów tylko Bionea Vital pomaga

Gość Tadek25
Bardzo szybki i skuteczny. uczucie zgagi szybko mija! polecam!

Gość Janek 55
Męczyłem się z refluksem od dłuższego czasu, lekarze przepisywali mi środki, które jakoś nie specjalnie pomagały mi w pozbyciu się dolegliwości. Jakiś czas temu Zamówiłem preparat Bionea Vital. Zacząłem go brać bez przekonania, lecz wraz z rozpoczęciem leczenia widzę poprawę. Mija mi już pieczenia w przełyku i widzę, że jest coraz lepiej. Tak samo mijają mi kłopoty z trawieniem. Widzę, że lekarstwo działa i będę kontynuował leczenie tym produktem.

Gość gość
Bardzo polecam,od 2 tygodnie uzywam bione vitam i w końcu zgaga zniknęła .

Gość gość
Polecam naprawde skuteczne

Gość gość
Stosowałem już chyba wszystkie środki jakie można dostać w Polskich jak i Niemieckich aptekach i w końcu trafiłem na coś naprawdę skutecznego wysyłka może nie jest tak piękna jak u innych ale chociaż to mi pomogło POLECAM

Gość gość
70 zł to tansze jusz sa tabletki na niestrawnosc firma labofarm tesz sa skuteczne i o wiele tansze bo koszt 14zł zgaga i niestrawnosc powstał w wyniku jedzenia smieciowego jedzenia wystarczy ze zacznie sie jesc sórowe waezywa i owoce problem po tygodniu zniknie i przy okazji inne choroby dieta owocowa warzywana dr ewy dambrowskiej leczy choroby cywilizacyjne w tym raka pierwszy zaczoł dr gerson

Gość gość
Polecam świetny produkt :)

Gość gość
tabletki na niestrawnosc firma labofarm to swietny produkt za mała kase

Gość gość
Super środek pieczenie znika od razu a zgaga zaraz po nim

Gość gość50
Troszke czekalem na przylke, ale bylo warto. Wreszcie coś co pomoglo. Polecam

Gość gość
Polecam naprawde coś świetnego. zaskoczyła mnie ta wspaniała firm :)

Gość gość
Stosowałam na zgagę różne leki. Dopiero Bionea mi pomogła. 2 miesiące kuracji i już nie pamiętam co znaczy zgaga :) polecam!!!

Gość gość
Witam nareszcie pozbyłam się dokuczliwości związanych ze zgagą niesmak i kwas oraz pieczenie odeszły w niepamięć dziękuję polecam wszystkim co tak jak ja zmagają się z tym problemem

Gość gość
Ja z refluksem zmagałam się od 2 lat, stosowałem różne leki dostępne w aptece, ale nie działały one na mnie dostatecznie. Dopiero Bionea przyniosła mi upragnioną ulgę, wreszcie pozbyłam się tego uporczywego problemu. Szczerze poleca :) Beata

Gość Mały Gronek
Naprawde dobry lek polecam wszystkim !!!!!!!!!:*

Gość MAŁYWUJAS
z******te tabletki mogę naprawdę polecić, miałem zgagę nie do zniesienia normalnie jak po wymiotach teraz już jej nie czuję :)

Gość gość
cierpię na zgagę już długi czas i ciągle mi się odbija po jedzeniu, ciężko już z tym wytrzymać. Biorę te tabletki juz 7 dzień, widzę małą poprawę. Jak mi pomoże tak jak innym ludziom to będę przęszczęśliwa! Marta

Gość gość
szczerze powiedziawszy to nie wierzyłam w to ,,cudo,, zamówiłam z obiekcją , wysyłka 3 dni i mam ,po pierwszym zażyciu pieczenie ustało!!!! to świetny preparat, jeżeli ktoś podobnie jak ja się męczy ze zgagą , polecam.

Gość Andrju 1824
Bionea Vital bardzo dobry lek. Pomógł mi pozbyłem sie zgagi bardzo mili kolsuntanci