Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bionea Vital na zgagę i refluks polecam!

Polecane posty

Gość gość
Rewelacja!!! Zgaga całkowicie zniknęła :) polecam wszystkim!!!

Gość gość
Swietny lek. naprawdę skuteczny :) u mnie w rodzinie problemy z refluksem są os lat- teraz mamy to juz głowy :) najpierw brała siostra i poleciła, bo działa :)

Gość gość
ale po co kupowac Bionea Vital jak dobre sa tabletki na niestawnosc i zgage a takze na kaca

Gość gość
Bionea Vital to nabijanie w butelke

Gość gość
mi pomogły polecam!!

Gość gość
polecam preparat jest super, pierwszy lek który mi pomógł :)

Gość gość
Przetestowałam setki preparatów na zgagę, na którą cierpię od lat.Ale Bionea jest najlepsza, działa szybko i skutecznie.

Gość kacperrrr
swietny prdaparat, wyleczyl w zgage miesiac

Gość 30376
bardzo mi pomógł, zgagae odeszla bardzo szybko

Gość Krystyna M
Od wielu lat meczylam sie ze zgaga. Od kiedy corka zakupila mi w prezencie BioneaVital zaczelam cieszyc sie zyciem. Zgaga minela i nie mam juz tego kwaskowego posmaku w ustach.373

Gość ez
Witam Brak informacji na temat prodcenta, na temat skladu, mysle ze to zwykli naciagacze, juz kiedys spodkalam sie z podobnymi. Minimum informacji aby nikt ich nie sprawdzil.

Gość gość
Hahaha jaka kryptoreklama czyszczenia portfeli. Huzia na stronę i zamawiać! Po 70 zł? No chyba was coś piecze. Nie znajdą się durni, co się dadzą naciągnąć.

Gość EZ
Zgadzam się, moja mama byla zachwycona i nawet wmowila sobie ze to dziala dopoki nie utwierdzila sie w fakcie ze nie ma zadnej informacji ta temat tego cudownego specyfiksu, potem nagle refluks zacza znowu meczyc. Jest to dowod na sile naszej psychiki. A ktos na tym kase bije.....

Gość gość
Znam mnóstwo i dużo tańszych od tych które reklamujesz! Ortanol Max jest świetny, nawet dużo skuteczniejszy i tańszy.

Gość gość
Mógłby ktoś podać skład tego "cudownego" specyfiku? Ciekawi mnie co oni tam pakują bo sam od lat mam problemy z refluksem.

Gość darlingo
Dobrym lekiem na zgagę jest także Bioprazol ( http://www.bioprazolbio.pl/ ), bazujący na omeprazolu. Ogólnie z lekami na zgagę jest tak, że na każdego działają inaczej, więc trzeba trochę popróbować, żeby znaleźć idealny środek dla siebie.

Gość gość
2 lyzki octu jablkowego do pol szklanki wody , na godzine przed jedzeniem wypic , no i po problemie . Osobiscie wole kiszone ogorki. Jedyny problem z tymi metodami polega na tym ze nic prawie nie trzeba za nie placic . A akcja reklamowa raczej chamska i obliczona na niedoinformowanie .

Gość gość
ja tam wole zioła na niestrawnosc firma labofarm

Gość les354
Najlepszy produkt na rynku. dzieki:)

Gość gość 357
Bardzo SKuteczny produkt ! Dolegliwosci zniknely po niecalym miesiacu stosowania

Gość gość 357
Super preparat ! Wkoncu czuje sie dobrze

Gość gość 357
Bardzo dobry produkt , polecam !

Gość gość 357
Super Preparat ! Dziala bardzo dobrze, polecam.

Gość gość
UWAGA!! Niech każda osoba która czuje się oszukana przez Piotra Kaszubskiego sprzedającego BIONEA VITAL i jego firmy takie jak ESTINITY, BIOCARE, MPM Entertainment LLC, MPM LTD, WHITETIME Proffesional Distribution LLC ( WPD LLC ), HAMILTON Group Limited ( HG Limited ), Beauty Invest i szereg innych niech skontaktuje się z Prokuraturą Rejonową Warszawa Mokotów, która prowadzi wielowątkową sprawę przeciwko Piotrkowi Kaszubskiemu. Zgłaszajcie się bezpośrednio do Prokuratora prowadzącego Pani Agaty Kucharskiej, tel 222171222 e-mail: prokuratura.mokotow@warszawa.po.gov.pl Niech zgłaszają się zarówno pracownicy jak i oszukani klienci, wspólnicy, inwestorzy. Pracownicy niech zgłaszają te firmę do US i ZUS oraz do Inspekcji pracy. Oszukani klienci niech wysyłają dodatkowo zawiadomienia do Sanepidu i UOKiK.Nagrywajcie swoje rozmowy telefoniczne z konsultantami. Tego typu nagrania stanowią dowód w sprawie i nie musicie informować konsultanta, że go nagrywacie. Produkty sprzedawane przez Piotra Kaszubskiego to: Liposuction, whitetime, vitalash, VITA SLIM, beverly smile, thermasin, liverine detox, hialuro-ultra, błonnik beta, varico vain, LIPOCARE, ProKardin, Hair ultra, NeoRest, NikoEnd, Bionea, młody jęczmień, Błonnik Pro, Phosphatix, Delipox, UreaCare i szereg innych