Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z wybraniem dalszego kierunku ....

Polecane posty

Gość gość

Obecnie jestem w 1 kl. LO na profilu biol-chem-mat (kocham biologię,lubię matematykę, lecz chemia nie jest moim konikiem :/). Dusze mam artysty, maluje wszelakimi stylami, uwielbiam "rzeźbić", lubię modę i kocham muzykę : ehhh ale od dziecka chciałam iść na medycynę i zostać lekarzem, lecz od jakiegoś czasu pojawił się w mej głowie pomysł by jednakże wybrać architekturę wnętrz, grafikę, coś twórczego gdzie będzie zawarta moja pasja/hobby. I nie wiem co zrobić czy zostać w mojej klasie, w której są same kobietki, niesamowicie dużo wymagają i spełnić te dziecinne "marzenie", które mam od lat, czy przepisać się na mat-geo gdzie są w klasie panowie,a presja jest mniejsza i pogłębiać swoją pasję (?) Chciałam poznać opinię trzeźwą, którą nic nie kieruje , opinię, która będzie szczera i będę mogła ją sobie przemyśleć (o ile będzie sensowna)

Gość gość
zostań na tym, na czym jesteś, rozszerzenie z geografii w razie czego zdasz bez problemu. Jak dotąd geografia jest najprostszym przedmiotem do zdania na maturze. Po latach docenisz wymagających nauczycieli ;) Wiem co mówię

Gość gość
Na histologii będziesz mogła się wykazać artystycznie :)

Gość gość
A po co pozniej studiowac? Polowa mlodych ludzi po studiach ,ktorzy pokonczyli 2 kierunki nie ma pracy. Zastanawiam sie wogole czy te studia maja sens. To bezsnens jest :P

Gość gość
Wiesz jaki obierz kierunek, najlepiej platny w dzisiejszych czasach. ZACHOD