Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile za sprzątanie mieszkania?

Polecane posty

Gość gość

Wysprzątanie całego mieszkania ok. 40 m2?

Gość gość
200zl

Gość gość
Ale ze swoim sprzętem?

Gość gość
Za stowe ide. Komu posprzatac chalupe:-)

Gość gość
nikt nie bedzie za darmo sprzatal waszego sy///fu

Gość gość
Czy ktoś mówi że za darmo?

Gość gość
Za stowe i jak ładna pani domu to mineta gratis:-)

Gość gość
u kobiety wystarczy ze odpłaci mi sie tyloma minutami/godzinami seksu ile spedziłem przy sprzataniu :D

Gość gość
200 zł? Jeszcze jakieś propozycje?

Gość gość
2zl za m2 rozsadna cena

Gość gość
40 m zrobisz w godzine wiec 200 zl to kosmiczna suma

Gość gość
ja mojej płacę 150 zł , jest prawie 7 godzin i sprząta cała chałupę ok 180 m, jest dokładna i uczciwa, nie obawiam się ze mi coś zginie albo ze sprzątnie niedokładnie. po jej wyjściu mam wymuskane jak przed świętami:-)

Gość gość
godzine? 40 m? to co to za sprzatanie, raz, ze gowno potraficie sprzatac jak widze! samo porzadne wymycie lazienki to godzina! wszytsko trzeba myc, wszystkie rogi itd a nie tyru ryru... a dwa 200 zl hehe to niezle, cena prawie, ze europejska :D w de zarabia sie ok 10-14 za h..EURO

Gość gość
no i to jest rozsadna cena, jakies 20 zl na godzine ale wiadomo im mniejsza powierzchnia tym drozej wiec za 40m to 50 zl max

Gość gość
godzine? 40 m? to co to za sprzatanie, raz, ze gowno potraficie sprzatac jak widze! samo porzadne wymycie lazienki to godzina! wszytsko trzeba myc, wszystkie rogi itd a nie tyru oo tak sie sklada ze mam firme od ponad 10 lat i jesli chodzi o sprzatania prywatne bo biura , gabinety lekarskie czy tym podobne trzeba sie dostosowac tez do wymogow sanepidu ale mieszkania czy domy wiem jak sie sprzata sprzatanie dzielisz na kilka pakietow o zroznicowanej cenie sprzatanie codzienne sprzatanie kompleksowe- to o ktorym ty piszesz i fakt nie zrobisz w godzine sprzatanie po remoncie sprzatanie po przeprowadzce

Gość gość
Sprzątanie 40m2 to jak oceniam będzie 10 godzin ciężkiej pracy jeśli sprzątać solidnie. To trzeba wypucować każdy przedmiot i każdą powierzchnię do błysku, a zwykle trafia się brudne i zaniedbane mieszkanie. W godzinę to można najwyżej miotłą potraktować środek mieszkanka i udawać że się ścierką macha, to żadne sprzątanie. Większość Polek nie potrafi sprzątać i nawet nie wie na czym polega sprzątanie. Zanim się taką kobitę nauczy sprzątania to można nerwy stracić. A potem wchodzisz do pokoju i widzisz brudne listwy przypodłogowe,kurz na żyrandolu i okruszki za lodówką. zaniesione podstawki od doniczek i brudne fugi między kafelkami w kącie łazienki za prysznicem. Więc co to za sprzątanie? po co tracić pieniądze na fuszerkę bo kobita nie potrafi sprzątać i jest na dodatek zbyt tępa by się nauczyć.?

Gość gość
Większość Polek nie potrafi sprzątać i nawet nie wie na czym polega sprzątanie. Zanim się taką kobitę nauczy sprzątania to można nerwy stracić. A potem wchodzisz do pokoju i widzisz brudne listwy przypodłogowe,kurz na żyrandolu i okruszki za lodówką. zaniesione podstawki od doniczek i brudne fugi między kafelkami w kącie łazienki za prysznicem. Więc co to za sprzątanie? po co tracić pieniądze na fuszerkę bo kobita nie potrafi sprzątać i jest na dodatek zbyt tępa by się nauczyć.? oo to ty nie wiesz o czym piszesz , caly czas piszesz o kompleksowym sprzataniu , takie cos zamawia sie raz na kwartal- sprzataczko od siedmiu bolesci , ale jak klient sobie zyczy co tydzien to jego broszka , dlaczego nie ? widac ze o tej branzy to ty pojecia nie masz

Gość gość
U mnie dużo rzeczy, mebli nie ma bo dopiero co się wprowadziłam więc dużo pucowania nie ma :) Myślę, że z myciem okien 200 zł będzie ok.