Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbliżam się do 30tki a życie nic a nic się nie zmienia

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 lat na karku, moje życie to jedna wielka porażka. Ciągle szaro i ponuro, z dziewczyną się nie układa, w pracy wiecznie stres i wyścig szczurów. Zarobki marne, ledwo wiążę koniec z końcem. Jestem mega ambitny ale bez znajomości to tą ambitnością mogę sobie co najwyżej podetrzeć dupę. Pomimo że każdemu bezinteresownie od zawsze pomagałem, mnie nikt pomóc nie chce. Znajomi mnie olewają, kontaktów już za bardzo z nikim nie utrzymuję. Większość pseudoprzyjaciół którzy kiedyś wielce ze mną utrzymywali kontakt. dzisiaj wyżej srają niż dupę mają. Chciałbym zmienić coś w swoim życiu, znaleźć lepszą pracę, pracować i tak żeby cieszyć się życiem, a nie wiecznie ta szara rzeczywistość i zero perspektyw na przyszłość.

Gość gość
I tak ma być

Gość gość
Nie martw się, kiedyś się skończy, Twoje i innych.

Gość gość
Ty chociaż masz pracę i dziewczynę, a ja ani tego, ani drugiego...

Gość gość
A co ty myslales ze jak zbliza sie 30 tka to zycie samo wywroci sie do góry nogami bo tak naczytales sie wcporadnikach ? Niestety...zycie my sami sobie ukladamy i nic samo sie nie wydarzy

Gość gość
zacznij zmieniać co możesz zmienić i chcesz. kiedyś przeczytalam mądre zdanie nie wiem czyje- że to gdzie w danym miejscu jesteśmy z całym naszym bagażem jest konsekwencją podjętych bądź nie podjętych decyzji. wiec rob cos a nie miej pretensji do znajomych swiata pogody wtf???? i naprawdę człowiekowi nie potrzeba wiele do szczęścia naprawdę :) przemysl :)