Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu młodym dziewczyną podobają się starsi mężczyźni ?

Polecane posty

Gość gość

Jak sądzicie czemu młode dziewczyny (17,18,19) są zafascynowane np. 40 latkami ? W sumie wiadomo, że i tak i tak w takim związku dojdzie do kontaktu fizycznego i często świadome tego dziewczyny brną w taki układ dalej. I drugie pytanie : co steruje mężczyznami, (rozwiedzionymi, żonatymi), czy młode dziewczęta tak bardzo ich pociągają ?

Gość gość
Ja mam 22 i podobają mi się tak około 30. Po pierwsze, od razu mówią, że kasa i status społeczny mi nie imponuje bo nie są one potrzebne mi od jakiegoś fagasa. A więc, wygląd. Taki facet posiada zwykle moje kryteria, czyli jest zarośnięty, ma fajne, dłuższe wlosy i wygląda jak mężczyzna tzn jest ubrany normalnie a nie w tzw. jajościski. Wygląda i zachowuje się jak mężczyzna a nie jak moi rówieśnicy, marne podróbki płci męskiej, wyglądające raczej na nieudane :P Starszy facet posiada umiejętność rozmowy, jest dojrzalszy, bogatszy w doświadczenia, jeśli trafi się ktoś ogarnięty to mogę godzinami rozmawiac, na żywo jak i w wirtualu. Moi rówieśnicy? Cóż... Dno i wodorosty, "aha, spoko, nooo i co jeszcze powiesz?". Nie potrafią flirtować, nie potrafią rozmawiać, nie potrafią się porozumiewać. Nie zamierzam babrać się w tym bagnie mentalnym, więc pozostają starsi faceci

Gość gość
ja wole mlodszych

Gość gość
przesadziles z tym 40 ... najbardziej podobaja sie tacy koło 30 28- 38 potem zaczyna smierdziec staroscia :D

Gość gość
Poprostu sa bardziej interesujacy, maja wiecej do powiedzenia/opowiedzenia, sa dojrzalsi, mescy.

Gość gość
A dlaczego analfabetA nie podobaja sie lowniki ortograficzne?

Gość gość
dziewczynOM

Gość gość
bo Ci starsi mają obwisłe jajka i to podnieca małolaty haha

Gość gość
bo starsi sa madrezjsi, a mlodsi sa glupi i dziecinni

Gość gość
bo starsi mężczyzni mają to cos czego małolaty nie mają, ot co

Gość gość
mężczyźni są jak wino, czym starsi, tym szlachetniejsi, a lekko siwe włosy dodają im tylko uroku.

Gość gość
Mialam ,,meza,, -faceta, ateraz mam mezczyzne starszego ode mnie o kilkanascie lat i jestem bardzo szczesliwa.

Gość Taki_jeden_964
"dziewczyną " o kurka idę "stont"

Gość gość
mnie to kreci ze sa tacy dojrzalsi, bardziej mescy, ze wiedza jak postepowac z kobieta, ze do czegos czesto juz doszli w zyciu itd

Gość gość
Bo starszy ma kase, moze dziewczynie kupic co ona chce zeby mogla imponowac ze ma status i nie sa juz tacy napaleni.

Gość gość
nie chodzi tylko o kase (choc ciesze sie ze go stac na dobra kolacje czy kino) ,ale bardziej o te jego dojrzałość, o to ze mnie to jakos tam podnieca, ze jest starszy

Gość gość
W moim otoczeniu mężczyźni 40 + a nawet 3 60+ mają kobiety 18-23 lata a 20 latkowie są sami i olewani. Większość dziewczyn leci po prostu na kasę i na gotowe bo chcą się wynieść z domu. Jest wielu odpowiedzialnych, dojrzałych młodych chłopaków nie każdy nosi rurki itd. co odróżnia młodego od starszego? kasa, majątek, pozycja to to się liczy głównie dla kobiet.

Gość gość
mam tak samo ich dojrzałość , męskość po prostu mnie kręci :)

Gość gość
hej ale to nie jest w każdym przypadku nie oceniaj wszystkich lasek jednakowo że chodzi tylko o kasę :o

Gość gość
mam 27 lat pracę i jestem samowystarczalna , podoba mi się facet 40+ uwierz że jego pieniądze mnie nie interesują ;)

Gość gość
kasa kasa kasa

Gość gość
:)

Gość gość
dojrzali są i 40 + tak samo jak ci 20+ a skoro kobiety chcą starszego to wiadomo, że chodzi o kasę. Możecie sobie gadać o dojrzałości ale dojrzali są też wasi rówieśnicy ale dojrzałych rówieśników olewacie i lecicie na znacznie starszych z pozycją i kasą.

Gość gość
Teraz olewacie rówieśników, a potem rówieśnik oleje was! Takie prawo natury. Te które będą same w okolicach wieku 27 + będą marudzić że facet w podobnym wieku woli młodsze :)

Gość gość
20:19- tu chyba przesadzilas, tzn nie neguje ,że nie poleca na młodsze tez, aczkowiek 27 lat to taki wiek kiedy kobieta jest w "kwiecie wieku" , to raczej dotyczy wieku 40 plus tu faceci ewidentnie wola mlodsze

Gość gość
gość dziś Teraz olewacie rówieśników, a potem rówieśnik oleje was! Takie prawo natury. Te które będą same w okolicach wieku 27 + będą marudzić że facet w podobnym wieku woli młodsze usmiech.gif x Dokładnie :P Miałem podobnie moje rówieśnice jak miałem 20 lat mnie olewały a teraz mając 35 jestem w związku z 20 latką :) 33 letni prawiczek i 18 letnia dziewica tacy byliśmy gdy się poznaliśmy jest moją pierwszą i jedyną niedawno się zaręczyliśmy. Trzymajcie się panowie bez strachu bo to, że teraz nie macie powodzenia nie znaczy, że po 30 czy 40 będzie tak samo bo może się wszystko odmienić.

Gość gość
gość 20:22 Ty przesadzasz w drugą stronę z tą 40stką. Single 30sto letni szukają młodszych kilka lat kobiet, na pewno nie rówieśniczek. Oczywiście różnie to bywa, ale sama zauważ że rzadko zdarzają się pary w zbliżonym wieku.

Gość gość
DZIEWCZYNOM ANALFABETO!!

Gość gość
bo facet do powiedzmy 25 roku życia jest przeważnie mało męski... a mi sie podobaja tacy dojrzali pod 40-stke bardziej mnie kreca od rowiesnikow

Gość gość
Ja jestem z facetem młodszym ode mnie o 4 lata... oboje mamy 20-parę lat. Bywa naprawdę ciężko, często wychodzi jego niedojrzalosc. Zastanawiam sie czy powinnam w to brnac. Wiem, ze spokojnie znalazlabym starszego, starsi zawsze mi sie podobali a z moim obecnym partnerem polaczyla nas wspolna pasja... nic wiecej. Jestem juz czasami zmeczona jego niedojrzalym egoizmem i uporem. Nie wiem co robic..