Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu młodym dziewczyną podobają się starsi mężczyźni ?

Polecane posty

Gość gość
Mi się starsi faceci absolutnie nigdy nie podobali. Tzn. no może z wyglądu tak, bo taki 30-35 latek to chyba najlepszy okres dla faceta, jest wtedy najbardziej przystojny - ale mnie nie pociągali. Ja mam wrażenie że to jest trochę związane z relacją z ojcem. Ja mam bardzo fajną, bliską relację z tatą, i tacy panowie o wiele ode mnie starsi kojarzą mi się zwyczajnie z takimi tatusiami, wujkami. Są aseksualni :).

Gość Stary Satyr
Są aseksualni? :-D Jesteśmy aseksualni dlatego, że młode dziewczyny są już dla nas aseksualne. A jeśli się takie stają to tylko na krótką chwilę. W pewnym momencie w seksie głowa zaczyna się liczyć o wiele bardziej niż reszta ciała i to zarówno dla facetów jak i dla kobiet. No okay, może bym i przeleciał jakąś młódkę, ale zajęłoby to nam pół godziny, godzinę, no dwie - jeśli wyjątkowo byśmy do siebie pasowali - ale co ja bym z nią robił potem? Więc od razu przychodzi refleksja: po cholere w ogóle mam się przed nią starać. I zostaję aseksualny. Ot co.

to proste czemu, bo sa niezalezni, doswiadczeni i nie boja sie bawic z dziewczyna... :P

Gość gość
Ja osobiście nie popieram związków z taką różnicą wieku, 10 lat ujdzie, ale 20 to już zdecydowanie za dużo.

Gość gość
DziewczynOM, edytuj temat i popraw, bo oczy bolą.

Gość gość
Coraz więcej dookoła jest tych 19 letnich k***wek, od razu mi się wywłoka przypomina.

Gość gość
Zgadzam sie z przedmówcą, dzisiejsze dziewczyny to istne wywłoki.