Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martika_72

On zauroczony inną

Polecane posty

Od 2 tygodni czuję, że między mną a moim mężczyzną coś jest nie tak. Pytałam go co się dzieje, ale się wykręcał, że ma dużo na głowie w pracy, że musi trochę dystansu złapać, że jest zagoniony, żebym nie naciskała... Nie potrafiłam nie naciskać i w końcu przyznał się, że zauroczył się koleżanką z pracy, że bardzo go do niej ciągnie, że lubi z nią rozmawiać. Powiedział, że musi uważać, żeby się w niej nie zakochać. Twierdzi, że chce być ze mną i chce, żeby znowu było między nami dobrze. Nie wiem, co o tym wszystkim sądzić, nie ogarniam tego... Czy spotkaliście się z taką sytuacją? Co ja mam teraz zrobić? Kocham go, jesteśmy ze sobą 5 lat, jeszcze 2 tygodnie temu było między nami cudownie. Ja to strasznie przeżywam. Boje się, że to koniec, chociaż on twierdzi, że nie chce, żeby się skończyło i że chce być ze mną. Co o tym sądzicie?

Gość gość
o jejku chciał bym mieć takie problemy. Daj mu pozwolenie na bzyknięcie koleżanki z pracy niech bzyknie co będziesz chłopakowi żałowała

Gość gość
Naprawde jestes taka glupia?mam nadzieje ze w nicku to nie twoj rocznik.Jest z toba bo wygodnie mu i przyzwyczail sie,ale dal ci sygnal-jezeli ona mi da jakis znak i bedzie mnie chciala, to zegnamy sie, badz gotowa! ;)

To tak działa u facetów? Są z kobietą 5 lat, nagle inna daje im znak i tak po prostu rzucają się w jej w ramiona?

Gość gość
Tak dokladnie. ciesz sie ze nie macie zobowiazan

Wydaje mi sie ze w tym momecie powinnas byc przygotowana na wszystko, mysle, ze jesli tylko twoj mezczyzna bedzie mial okazje to poleci do tamtej. Sprobuj spedzac z nim jak najwiecej czasu aby zobaczyl, ze ty rowniez jestes cudowna kobieta, ale w glebi serca wiem, ze to przykre, musisz psychicznie sie przygotowac na rozstanie.