Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w dzisiejszych czasach dzięwczęta straciły

Polecane posty

Gość gość
no nie masz, ale już ustaliliśmy, że tobie to nie przeszkadza. Szukaj wśród swoich. Tylko nie licz na to, że tradycyjnie dziewczęca kobietka, taka miła i delikatna, będzie chciała kogoś takiego.

Gość gość
Ha ha, ktos mu tu ze soba niemaly problem. sfrustrowany jakis czy co

Gość gość
sprawiłaś mi przykrość,pozbawiając mnie szansy bycia z kimś takim jak ty,ogólnie sprawiłaś,że muszę poważnie zastanowić się nad swoim postępowaniem,czy masz może jakąś radę dla kogoś takiego beznadziejnego jak ja,radę taką,która mogłaby ewentualnie pomóc mi zapoznać jakąś dziewczynę,kobietę,panią czy innną cholere

Gość gość
znowu postów nie widać

Gość gość
:-D

Gość gość
poleciłabym kupić psa...ale to się może źle dla tego psa skończyć.

Gość gość
a co,dziewczyny lecą na psy,czy jak,bo nie łapię z tym psem?

Gość gość
psy akceptują ludzi takimi jacy są i nie przeszkadza im jak właściciel jest chamem.

Gość gość
aha, czyli ja cham,cham i prostak,beznadziejny i ogólnie do niczego i ty chcesz żeby ktoś taki skazywał biedne zwierzę na swoje towarzystwo!? to już jest przegięcie,masz wp*****l albo ci k***a wp*****le i już

Gość gość
A ja nie jestem dziewczęca i delikatna, nie mam zamiaru być. Jak ktos mnie wkurzy, jestem wulgarna, umiem o siebie zadbać, sukienki zakładam tylko na specjalne okazje, wolę spodnie. Nigdy nie narzekałam na brak powodzenia u facetów. Mam fajnego męża. Może dlatego, że nie jestem "babochłopem". Uważam, że to dobrze, że czasy się zmieniły, dawniej kobietom trudno było przetrwać bez męzczyzny, dlatego takie parcie na zawieranie malżeństw np. Teraz kobieta może spokojnie żyć sama, utrzymać się z własnej pracy, nikt jej z tego powodu nie poniża. Dla kobiet czasy zmieniły się na lepsze.

Gość gość
no właśnie nie chcę, dlatego podkreśliłam, że dla psa to mogłoby się źle skończyć :) Nawet trollowanie ci nie wychodzi.

Gość gość
nic mi nie wychodzi,jestem skończony,żegnam