Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w dzisiejszych czasach dzięwczęta straciły

Polecane posty

Gość gość
Co nie zmienia faktu że dziewczyny są coraz bardziej kiepskie. To nie moja wina.

Gość gość
twój partner to frajer,że podoba mu się taka osoba jaką się przedstawiasz

Gość gość
A ja się cieszę że nie mam takiej dziewczyny i co komu do tego?

Gość gość
To twoje zdanie, to, że nie ma dziewczyn które się Tobie podobają to Twój problem. Też nie uważam, żeby było wielu facetów którzy pasują w moje upodobania i spełniają moje wymagania. Tylko, że nie jestem taką egocentryczką żeby mieć o to pretensje czy obrażać wszystkich mężczyzn bo nie spełniają moich wymagań.

Gość gość
Cos czuje, ze to ten sam mitoman, co rano twierdzil, ze chce 18-20 letniej dziewicy, obowiazkowo pieknej i plodnej, ze bedzie na nia czatowal pod liceami i ze kazda go zechce, bo ma kase (jak kazdy prawik na kafe). Czolem mitomanie, tamto prowo ci sie znudzilo? :D

Gość gość
za to chłopaki - cud ,miód ,ultramaryna

Gość gość
Poza tym jakim dupkiem musi być facet który zakłada, że na pewno spodobałby się rozmówczyni? Nie znasz mnie, a już próbowałeś obrazić nazywając balastem (i paroma innymi rzeczami), a potem stwierdziłeś, że taki cham na bank by mi się spodobał? W jakim świecie żyjesz?

Gość gość
oczywiście,że to ten sam :D

Gość gość
O, teraz mojego partnera obrażasz. Jesteś żałosny, dno dna. Nic dziwnego, że nie masz nikogo i obrażasz kobiety. Łatwiej jest udawać, że żadna się Tobie nie podoba, a nie, że po prostu nie ma chętnych na takiego prostaka.

Gość gość
Troll alert! Troll alert! Troll alert! Biip biip troll detected biip biip Troll alert! Troll alert! Troll alert!

Gość gość
każdy ma swoje zdanie,a może twój facet ma ciebie bo nie stać go na inną? może przezywa z toba katusze w łóżku ale woli to od masturbacji,może boi się samotności...a może po prostu cię kocha,czego ci życzę

Gość gość
No to fajnie bo typowa kobieta obraża wszystkich mężczyzn za to że sama się nie nadaje do związku. Jeśli taka nie jesteś to spoko.

Gość gość
nie może, tylko na pewno mnie kocha. Za późno na takie miłe "życzenia", już pokazałeś jakim "facetem" jesteś. ;)

Gość gość
przestań,na życzenia nigdy nie jest za pózno,a czy cię kocha :-D no dobra,kocha cię...

Gość gość
Typowa kobieta wcale tak nie robi. Tak, wiem, że jestem spoko, w przeciwieństwie do facecika który nie znając ani mnie, ani mojego chłopaka obraził nas oboje :D

Gość gość
Nie jesteś spoko, masz tylko tę dobrą cechę.

Gość gość
was się nie da obrazić,jesteś parą matołów,skazanych na siebie poprzez wspólne niedołęstwo życiowe i pewnie wygląd zewnętrzny również

Gość gość
Oj straciły stracił dużo. Dyskoteka to k***oteka. Chodzę na nią bardzo rzadko. Napiszę po o sobie. Jestem naturalną kobietą, pracuję, w pracy wymaga się ode mnie szpilek i garsonek, sukienek i spódniczek. Oczywiście ubieram się stosownie do zajmowanego stanowiska kierowniczego. Lubię sportowy styl życia, bo uprawiam mnóstwo sportów. Na tę dyskotekę jak już mnie ktoś wyciągnie, to ubieram zawsze płaskie buty, spodnie i koszulkę. Zawsze ale to zawsze mam największe branie. Raz nalegała koleżanka, żebym z nią pojechała na dyskotekę. Przyjechała po mnie w długich czarnych kozakach na długiej szpilce i białej sukience. Jak mnie zobaczyła, to mi powiedziała, że następnym razem ona mnie ubierze. Po tej dyskotece ja jej powiedziałam, że to ja ją ubiorę następnym razem:D Z wściekłości aż puchła, bo nie mogła uwierzyć, że wyrywali mnie najprzystojniejsi faceci.

Gość gość
Pogrążaj się dalej, z tego co widzę kilka osób ma z ciebie ubaw ;) Coraz ciekawsze teorie tu wyprowadzasz :D

Gość gość
poznam atrakcyjną kierowniczkę w kozakach

Gość gość
oczywiście kierowniczka musi być zdecydowanie bardziej dziewczęca niż jej poprzedniczka z matołem pod pachą

Gość gość
dla ciebie to tylko taka w białych kozaczkach

Gość gość
Troll alert! Troll alert! Troll alert! Biip biip troll detected biip biip Troll alert! Troll alert! Troll alert!

Gość gość
no własnie i tak szybko mnie oceniłaś po paru wpisach,a skąd wiesz czy nie bylibyśmy z******tą parą,gdybym ja założył białe kozaki a ty szpanowałabyś swoja wulgarnością,no skąd wiesz?

Gość gość
pan "k***a czego" teraz zarzuca innym wulgarność :D

Gość gość
k***a ale u pana to wygląda jak miniówka u ładnej dziewczyny ze zgrabnymi nogami,czujesz różnicę? nie ,ty chyba nie czujesz nic,nawet do tego swojego zakochanego...w tobie...

Gość gość
No i coraz więcej wychodzi...teraz dowiedziałyśmy się, że nasz przeklinający bez przyczyny prostak lubi dziewczynki w kozakach i miniówkach.

Gość gość
a gdybym przeklinał za przyczyną czegoś,to nie byłbym prostakiem:-D dziewczyny czemu wy jesteście takimi prostaczkami,przecież niedługo nie będzie się nazywać was dziewczętami,kobietami,tylko nie wiem... pustakami?

Gość gość
Powiedzmy, że jestem wstanie zrozumieć wulgarność z bólu czy złości (ale nie kierowaną na kogoś tylko w eter, np. jak samochód stanie na środku zaśnieżonej, wiejskiej drogi). To co ty reprezentujesz to dno. Wstyd się pokazać z kimś kto bez przyczyny rzuca bluźnierstwami.

Gość gość
w taki razie jako reprezentant dna,rozumiem,że jestem skreslony przez ciebie i nie mam szans,jako ewentualny samiec-partner?