Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie cechy osobowości, charakteru i wyglądu ma nieatrakcyjna kobieta

Polecane posty

Gość gość
To w takim razie faceci nie powinni golić brody bo bez niej łatwiej wnikają wszelkie zarazki do jamy ustnej :classic_cool: Od dziś nie golę

Gość gość
Zaraz zaraz, przecież facetowi na napletku włosy nie rosną :o w takim razie wydalamy mocz jajami :classic_cool:

Gość gość
1)"No chyba że się nie myjesz stąd ta obawa o zarazki" x myje się ale nie po każdym siku....więc zanim pozwolę sobie na wieczorny prysznic to za dnia te włosy zatrzymują bakterie z moczu na nich i nie odpuszczają ich do pochwy. xxx 2)"To w takim razie faceci nie powinni golić brody bo bez niej łatwiej wnikają wszelkie zarazki do jamy ustnej". x Po pierwsze - koło jamy ustnej nie srasz ani nie szczasz więc naprawdę jesteś głupi, że porównujesz te dwie sprawy. Po drugie - nikt ci nie każe się tam golić. Mi osobiście nie przeszkadza facet z brodą, a już na pewno nie z seksownym 2-3 dniowym zarostem.

Gość gość
Zaraz zaraz, przecież facetowi na napletku włosy nie rosną pechowiec.gif w takim razie wydalamy mocz jajami x kobieca pochwa jest bardziej narażona na infekcje niż męski napletek.

Gość czesc dziewczyn tez
ma wlosy pod pepkiem

Gość gość
myje się ale nie po każdym siku....więc zanim pozwolę sobie na wieczorny prysznic to za dnia te włosy zatrzymują bakterie z moczu na nich i nie odpuszczają ich do pochwy. x No ok, ale idąc tym tokiem myślenia, jeśli hodujesz włosy to właśnie powinnaś się tym bardziej podmywać po każdym siku żeby w ich miejscu nie tworzyły i nagromadzały się bakterie które potem z łatwością nawet podczas chodu i obcierania się o materiał w ubraniu mogą dostać się do wnętrza waginy, co prawda stopniowo ale jednak. Może i gębą nie sra się ale w jedzeniu też są miliardy bakterii. A do zarostu nic nie mam osobiście :classic_cool:

Gość gość
No ok, ale idąc tym tokiem myślenia, jeśli hodujesz włosy to właśnie powinnaś się tym bardziej podmywać po każdym siku żeby w ich miejscu nie tworzyły i nagromadzały się bakterie które potem z łatwością nawet podczas chodu i obcierania się o materiał w ubraniu mogą dostać się do wnętrza waginy x Jak już mowa o Twoim toku myślenia to z Twoim nie za dobrze. Właśnie gdybym nie miała włosów musiałabym się prędzej po każdym siku podmywać bo nie miałabym naturalnej ochrony w ich postaci. Bakterie od razu by bezpośrednio wnikały do pochwy bo nie miałyby żadnej przeszkody. Włosy po to są właśnie, żeby gromadzić bakterie - bo lepiej je gromadzić na włosach a nie w pochwie chyba nie ? A na wieczór zmywasz bakterie z nich i już. Ty chyba masz jakieś dziwne wyobrażenie, że jak laska jest wygolona to nie ma bakterii na sobie co jest niemożliwe bo przecież też szcza...Ma je...tyle, że nie na włosach a bezpośrednio w waginie.

Gość gość
jak już mowa o toku myślenia *

Gość gość
Hipochondryczka :classic_cool: Ale wieczorem to myjesz jeszcze przed seksem? No żeby nie śmierdziało wiesz :P ale już po seksie to pewnie jeszcze raz, bo resztki sperma itd, stado chorób :o

Gość gość
A niby dlaczego na ptaku jest mniej szkodliwego moczu niż na kobiecym narządzie :classic_cool: ?

Gość gość
Może i gębą nie sra się ale w jedzeniu też są miliardy bakterii. x naprawdę jesteś głupi :D Ty nie chronisz brodą jamy ustnej przed jedzeniem bo jedzenie i tak musisz wprowadzić do gęby, prawda :D ? Tylko chronisz jame przed np. glutami z nosa i różnymi innymi zanieczyszczeniami na twarzy jak pryszcze itd. Co nie zmienia faktu, że tych zarazków na twarzy i tak jest nieporównywalnie mniej niż w dooopie czy na pyssdzie dlatego o ile mozna sobie pozwolić na golenie twarzy to na golenia 'tamtych' miejsc już nie za bardzo.

Gość gość
A niby dlaczego na ptaku jest mniej szkodliwego moczu niż na kobiecym narządzie x tu nie chodzi o szkodliwość moczu tylko o anatomię. Pochwa jest bardziej 'otwarta" niż męski członek stąd zawsze jest bardziej podatna na infekcje.

Gość gość
Głupi to są hipochondrycy :classic_cool: Rozumiem że jedząc nigdy się nie ''umorusałaś'' (lub twoje dziecko o ile masz) A zobacz, tyle kobiet wydepilowanych chodzi i żyje :classic_cool: i posocznica jakoś im nie straszna. Ale zakompleksiona kobieta zawsze znajdzie wytłumaczenie dla swej nieatrakcyjności :D

Gość gość
Pierdzielenie o szopenie co jest bardziej a co mniej podatne na infekcje :classic_cool: rozmawiasz z byłym studentem medycyny koleżanko więc mi tu nie pierdziel, a zamiast bikini kup se luźne rockowe szorty :)

Gość gość
zresztą gdyby twarz była tak samo podatna na zarazki jak dooopa i pyysda/choooy to nam kobietom też by rosła broda. 2)" rozmawiasz z byłym studentem medycyny koleżanko więc mi tu nie pierdziel" dość ubogą masz tę wiedzę jak na absolwenta medycyny...ile miałeś punktów LEP ?

Gość kiedy noc nadchodzi
on teraz sprawdza na google co to są punkty LEP, żeby napisać dobrą odpowiedŹ :D

Gość gość
Nie odświeżam strony co 5 sek ;) Za moich czasów było jeszcze K na końcu :classic_cool:

Gość gość
Kobietom? Broda? Odróżniasz anatomię obu płci? :classic_cool: Może jutro wpadne żeby omówić ciekawe przypadki nadmiaru androgenów u niektórych kobiet a tym samym babskiej brody

Gość gość
Za moich czasów było jeszcze K na końcu X A to ciekawe bo skrót LEK obowiązuje dopiero właśnie od półtora roku i to jest aktualna nazwa a ty podobno jesteś absolwentem więc myślałam, że zdawałeś jeszcze LEP :) Gubisz się w zeznaniach 'absolwencie medycyny'.

Gość gość
kiedy noc nadchodzi x ona wcześniej sprawdziła co to jest zanim napisała swój post :classic_cool:

Gość kiedy noc nadchodzi
no ale to nie ja się podaję za kogoś kim nie jestem :P [cz

Gość gość
nigdzie nie napisałem że jestem absolwentem tylko BYŁYM STUDENTEM radzę czytać uważni :classic_cool: a skrót LEP pochodzi od półtora roku właśnie ''absolwentko medycyny''

Gość kiedy noc nadchodzi
on studiuje ale najnowsze wydanie 'niegrzecznych dziffek' :D

Gość gość
ani debil ani kłamca tylko na dobrym towarze :classic_cool: zapewne wiesz studentko medycyny co się wyprawia na takich studiach :D

Gość gość
ja tak, ale Ty nie i nigdy nie miałeś okazji wiedzieć :) dobranoc :)

Gość kiedy noc nadchodzi
i tak o to zostalismy sami wielbicielu c..ypek 12 letnich dziewczynek :classic_cool:

Gość gość
rozumim masz z tym problem? :classic_cool: ogól się to może nie będzie ci już potrzebny pakiet na gaysite

Gość gość
nie obchodzi mnie to, tak naprawdę to ty nie będziesz nigdy wiedzieć czy to co mówiłem było prawdą czy nie :classic_cool: żyj z tym Gud najt

Gość gość
nie rozumiem twoich upodobań i skłonności :( toż to zbrodnia