Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka powiedziała mi, że jestem bogaczką. Uśmiałam się jak nigdy.

Polecane posty

Gość gość

Dla niej fakt, że tylko mój tata pracuje, nie mamy kredytów, mieszkamy w nowowybudowanym domu na strzezonym osiedlu, chodziłam razem z siostrami do prywatnej szkoły i dwa/trzy razy do roku jeździmy na wakacje do różnych europejskich krajów to bogactwo:P Najpierw myślałam, że żartuje ale to było na serio.

Gość gość
to pewnie koleżanka z ukrainy albo bangladeszu

Gość gość
Własnie o to chodzi, że Polka:)

Gość gość
No i co w tym śmiesznego? Ze większość nawet połowy rzeczy nie doświadczy? Chwalisz się?

Gość gość
Wiesz, moja koleżanka nie ma nawet swojego łóżka tylko śpi na podłodze więc w porównaniu do takich osób opływasz w luksusy.

Gość gość
Ojej, pozazdroscic. A w mozgu cos masz?

Gość gość
Przeciez to co mam to nic specjalnego:)

Gość gość
gość dziś Ojej, pozazdroscic. A w mozgu cos masz? x A ILE W SKALI OD 1-10 OCENIASZ SWOJĄ PICZKĘ?

Gość gość
Jaka masz wadę wzroku?

Gość gość
Troll alert! Troll alert! Troll alert! Biip biip troll detected biip biip Troll alert! Troll alert! Troll alert!

Gość gość
Chyba nie jesteś zbyt mało inteligentna żeby wobec tego sprawdziła - skoro masz wątpliwości - jaka jest średnia krajowa i co ludzie ze swojej zwykłej pensji opłacić bo na pewno nie, jako jedyni żywiciele, szkoły prywatne dla kilkorga dzieci, wyjazdy wszystkich dwa razy w roku za granicę, nowe mieszkanie itd itp. Czy wraz ze wzrostem statusu społecznego maleje poziom inteligencji i empatii czy wy już tacy jesteście z natury?

Gość gość
Ja uważam, że to normalny, przyzwoity poziom. Bogactwo to dla mnie posiadanie miliona na koncie, latanie na weekendy na imprezy do monaco, stambulu czy luxemburga. Wchodzenie do butików projektantów i kupowanie na co ma się ochotę. Nas stać na sieciówki (zara, massimo dutti, benetton itd.).

Gość gość
ja nigdy nie byłam za granicą w życiu byłam 4 razy nad morzem i raz w górach o to moje wycieczki domu nie mam mieszkam w mieszkaniu w podłej dzielnicy autorko jesteś bogata a raczej twoi rodzice

Gość gość
A nie zauważyłaś, że większość ludzi w tym kraju żyje na zdecydowanie niższym poziomie?

Gość gość
Ktos se beke kreci. A niech sobie ma. Ma to gitara.

Gość gość
znam takiego co miał się za bogatego, a jezdzi volkswagenem i cisnął nim do pragi z dziewczyną zamiast jak człowiek poleciec samolotem :D (lotnisko ma bardzo blisko)

Gość gość987
nie bede sie rozpisywac ale teoretycznie jestem dosc bogata oczywiscie nie porownuje sie tutaj z milionerami tylko z przecietnymi ludzmi, gdybym sprzedala to co mam moglabym kupic sobie w bloku m2, reszte wplacic na konto i zyc z odsetek a i tak nie jestem szczesliwa.