Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetów po 40

Polecane posty

Gość gość

Czy kobieta w wieku 20-30 jest już dla was stara? Pytam poważnie, często się spotykam z takim stwierdzeniem.

Gość gość
w dzisiejszych czasach to taka kobieta jest już rozjechana , nazbyt lużna. my szukamy ciaśniutkich dziewczyn. najlepiej dziewic

Dla mnie dwudziestka jest za młoda :). Dlatego nie wszedłem w kilka związków :(. Znam jedną 29-ciolatkę i obawiam się coś z nią budować. Tyle, że wszystkie moje kobiety z ostatnich 10-ciu lat, były w podanym przez Ciebie przedziale wiekowym :). Zupełnie inaczej może myśleć mąż równolatki. On będzie szukał ODMIENNOŚCI.

>>>w dzisiejszych czasach to taka kobieta jest już rozjechana , nazbyt lużna. my szukamy ciaśniutkich dziewczyn. najlepiej dziewic<<< Autorka pyta panów 40+. Gimnazjaliści powinni już spać :D :D :D.

Gość gość
Tylko facet który ma nie równo pod sufitem weźmie sobie za żonę kobietę młodszą o 10 lub więcej lat. Normalni dobierają się średnio +/- 5lat roznicy

Gość gość
@gość To, że żyjemy w czasach w jakich żyjemy nie znaczy, że każda kobieta 20+ miała już przynajmniej kilkunastu partnerów seksualnych. Jak to oceniasz? Patrzysz na twarz, widzisz, że jest w tym przedziale 20-30 i od razu stwierdzasz, że "rozr*****a"? ;) @misio1 To chyba faktycznie zależy od mężczyzny, jeden będzie co rok wymieniał na taką która ma aktualnie np. 19 lat, bo za rok już będzie za stara, a drugi, szukający poważnego związku będzie bardziej zwracał uwagę na takie rzeczy jak wspólne dogadywanie się. Tylko szkoda, że więcej jest tych pierwszych...

>>>@misio1 To chyba faktycznie zależy od mężczyzny<<< Do żadnego mężczyzny nie należę ;), no chyba, że masz na myśli mojego ojczulka ;). x >>>jeden będzie co rok wymieniał na taką która ma aktualnie np. 19 lat, bo za rok już będzie za stara<<< Za stara na co? x >>>a drugi, szukający poważnego związku będzie bardziej zwracał uwagę na takie rzeczy jak wspólne dogadywanie się. Tylko szkoda, że więcej jest tych pierwszych...<<< No tak, tylko, że z tym drugim, najlepiej dogadują się dużo młodsze od niego :(, co wcale nie oznacza, że on się z takiej różnicy wieku cieszy :(. Kobiety w moim wieku zwracają na mnie uwagę, jedynie gdy są samotnymi matkami 3...4 dzieci. Przyznam, że nie rozumiem tej reguły :(.