Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki internet mobilny macie

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
aero2 bo jest darmowy i nie ma limitu na pobrane dane

Gość gość
ma być darmowy do 2016 roku a co będzie potem?

Gość gość
Miałam prawie od wszystkich operatorów ale najlepszy był t mobile

Gość gość
Nawet gdyby był tylko do końca 2016 roku to tak Ci się to opłaca bo tam nie masz limitu na pobrane dane a jest to zmora każdego mobilnego internetu Nie czarujmy się w transferze jeden GIGA czy DWA giga się nie wyrobisz w miesiącu czyli najmniej 30 pln miesięcznie musisz płacić.Po za tym podejrzewam że w 2016 zostaną wyłożone kolejne pieniądze z Unii i dalej będzie tak jak było. Ja z AERO2 korzystam ok 2 lat i sobie bardzo go chwale.

Gość gość
Modem do AERO2 nówkę możesz mieć już za 50 pln w Biedronce jest przecena więc inwestycja nie jest aż tak duża plus koszt karty to jakieś 30-40 pln czyli razem 90 pl i dzięki temu masz dwa lata darmowego internetu. 90/45(odjąłem już dla równego rachunku 3 msc z tego roku) wychodzi 2 pln miesięcznie za internet czyli tyle co butelka taniego piwa :) sami zdecydujcie czy się opłaca.

Gość marzec2015interiapl
Sprzedam modem do AERO2 TANIO marzec2015@interia.pl

Gość gość
bardzo mobilny ja pisze a ty czytasz prawie natychmiast mozna rzec ze wiadomosci zaiwaniaja z predkoscia swiatla :classic_cool:

Gość gość
Aero2 można zamówić na ich oficjalnej stronie. Nie warto płacić żadnym operatorom skoro aero2 jest za darmo.

Gość gość
"tu masz fajne zestawienie: można wybrac oferty. @Sprzedaż aero 2 jest nielegalna, nie polecam, bo mogą dezaktywować kartę jezyk.gif" CZYTAJ UWAŻNIE SPRZEDAJE MODEM NIE KARTĘ

Gość gość
ja mam playa i aero2

Gość gość
Ja zastanawiam się nad internetem mobilnym. Znalazłam taką ofertę: http://www.orange.pl/kid,4002010828,id,4003859704,article.html Czy ktoś ma taką? Może ktoś powiedzieć jakie wrażenia, opłacalność? :)

Gość Mellamo_Ola
Ja mam Vectra,jest bardzo dobry,polecam.

Gość RenataAAA
Długo nie mogłam się zdecydować na jakąś dobrą ofertę bo tego na prawdę jest sporo na naszym rynku. Ale w końcu wybór padł na http://dropss.pl Na prawdę jestem bardzo zadowolona. Jeśli któraś z Was się jeszcze zastanawia to zachęcam do zapoznania się z ofertą dostępną na stronie.

Gość gość121
Apropo internetu mobilnego to czy waszym zdaniem to się opłaca http://www.orange.pl/kid,4002010828,id,4003859704,article.html