Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Henryk niewalezy

Moja pierwsza randka z netu

Polecane posty

Gość gość
Sorry, jestem kobietą i nie wyobrażam sobie zadawania takich pytań komukolwiek, kogo 1 raz widzę , nawet po długiej znajomości z netu :(

Gość gość
Podoba mi sie

Gość gość
Jako facet dla mnie pytania są ok, nie wiem tylko czego kobieta oczekuje pytając "ile wcześniej miałem dziewczyn"? może panie się wypowiedzą... ?? Jak na moje oko sprawdzają w ten sposób czy to jest koleś ktory zalicza panienki, jeśli mial ich np ponad 10, czy samotnik jesli nigdy nie miał - to chyba też źle??? nie wiem jaka odpowiedź byłaby dobra, Ja nie miałem wcześniej dziewczyny. mam 24 lata i też często o to pytają, mam wrażenie że kiedy mowie ze wczesniej nie miałem to dla nich to coś negatywnego.... dziwne, a ja bym wolał dziewczynę, która wcześniej z nikim nie była.

Gość gość
Wyczuwają stulejarza.

Gość krolowa zjadliwa
Poprostu jestes wart tyle ile masz i co potrafisz. Nie licz na jakas prawdziwa milosc.

Gość gość
Czyli kobiety to jednak materialistki, nie potrafia kochac.

to ja się wypowiem jako kobieta :) po piierwsze uwazam,ze pytanie odnosnie zarobkow - totalnie nie na miejscu. Rozumiem,ze Twoja zdolność finansowa to sprawa priorytetowa. Pytanie odnośne wczesniejszych kobiet - w porządku,wtedy łatwo sobie wydedukować czy facet jest stały w uczuciach :) Czy umiesz prać,prasować ... wtf ? czy ona szuka gosposi ? Kim są Twoi rodzice ? ...... widać,że babeczka materialistka - pozycja i finanse to sprawa pierwszorzędna :)

Gość gość
A dla mnie ta kobieta jest po prostu szczera. Przyznajmy sami, dla kogo te rzeczy nie sa wazne ?

No sa wazne,ale chyba nie na pierwszym spotkaniu ): Sama nieraz spotykalam sie z internetu i do glowy by mi nie przyszlo,zeby pytac faceta ile zarabia. Wyprzedzajac kolejna mysl - tez zanim sie ujrzelismy minelo troche czasu (;

Gość gość
Dziwne. Niby znacie się 3 lata i nic o Tobie nie wiedziała? Musiała się pytać hurtem o wszystko na pierwszym spotkaniu :) Niewiarygodne. Po 3 latach korespondencji ludzie trochę o sobie wiedzą, przynajmniej to o czym druga strona nie skłamała. Wygląda mi to na kolejny temat tego gościa co wiecznie zakłada posty o pazernych roszczeniowych kobietach. Acha, pewnie Ukrainka byłaby lepsza:)

Gość gość
pytania Panów za to są bardzo twórcze :classic_cool: Ile ważysz? Jak lubisz to robić? Umówisz się na sex? Czy lubisz brać do buzi?Masz samochód?[to potrzebne bys jeszcze mogła dojechać ;)] Czym się zajmujesz? to tylko kilka

Gość gość
Poznajemy sie cale zycie, zawsze dowiadujemy sie czegos nowego. Kto pyta, nie bladzi.

Gość gość
A kto szuka ten znajdzie....

Gość gość
Henryku Uważam że te pytania były nietaktowne Jeśli ktoś zadaje na pierwszym spotkaniu serię pytań randka wygląda być jakimś przesłuchaniem Wiadomo ze osoba pytajaca nic o sobie nie mówi, ale o drugiej osobie chce wiedzieć wszystko

Gość Henryk niewalezy
Najgorsze jak się za pierwszym razem źle wypadnie. Nie chciała tego, zwykła babska ciekawość, na szczęście jestem tolerancyjny i dzisiaj mamy małą “rocznicę” (3 m-ce). Śmieszne, co nie ?

Gość gość
Jakby nie patrzeć 3 m-ce razem Spotykam się W pracy z osobami które szukają drugich połówek i jak się okazuje pierwsze randki są najgorsze

Gość gość
cieszę się, że to tylko babska ciekawość;) życzę Wam wszystkiego dobrego 🌻

Te jej pytania aż się proszą o trolling. Jaka szkoda, że na mnie nie trafiło. Co mam do stracenia? :D "Ile miałem dziewczyn ?" Dziewczyn? Masz coś przeciwko mężczyznom? Twój seksizm bardzo źle o tobie świadczy! "Ile zarabiam ?" Zbieram złom. "Dlaczego mieszkam jeszcze u rodziców ?" A własnie, kiedy się wprowadzam do ciebie? Mam trochę rzeczy które chciałbym przewieźć. Przyda mi się tragarz. "Kim są moi rodzice ?" Matka nauczycielka ojciec były pracownik UOP. "Umiem gotować, prać, prasować ?" Od dzisiaj to twoje obowiązki. "Dziewczyna przyjaciela twierdzi, że to normalne, że kobietę przed 30 takie rzeczy interesują. " Poprzednich partnerów o to nie wypytywała. Gwarantuje ci. Inne rzeczy się dla niej wtedy liczyły. Głębsze zmarszczki na ryju i panika więc trzeba znaleźć jelenia co dobrze rokuje. "Pytanie odnośne wczesniejszych kobiet - w porządku,wtedy łatwo sobie wydedukować czy facet jest stały w uczuciach" A co ma liczba partnerek do stałości w uczuciach? Tak jakby każda dziewczyna co do łóżka idzie oczekiwała oświadczyn rano. Co to za debilizm? A... przepraszam nie spojrzałem - kobieta napisała więc jako, że to kafe to opinia jest bezwartościowa :D

Gość gość
pytaja bo chca lepiej was poznac.

Gość gość
wazna jest liczba partnerow.

"wazna jest liczba partnerow." Nie jest. Jak panna ma powyżej 24 roku życia i dalej szuka to wiadomo co i jak z taką robić .

Gość Henryk niewalezy
“Jak panna ma powyżej 24 roku życia i dalej szuka to wiadomo co i jak z taką robić” Jakoś nie wiem o co Ci chodzi ? Przyznam, że zaczyna to być męczące, widujemy się tylko w weekendy, teraz ona była u mnie i znowu będę czekał do piątku i tęsknił....