Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem lekomanka co 2 3 dzien musze wziac zomiren

Polecane posty

Gość gość

inaczej dostaje p*****lca mam dosc tego zycia :(

Gość gość
zomiren jest benzodiazepiną, uzależnia fizycznie. odwyk, zanim się wpi/erdolisz tak, że będziesz brała 10 (to nie jest żart ani przenośnia) dziennie. tolerancja rośnie błyskawicznie. jaki idiota Ci to przepisał? internista?

Gość gość
na razie starcza mi tyle, wypisal mi psychiatra tylko po tych lekach czuje sie normalnie

Gość gość
są gorsze leki .. Najgorsza jest paroxetyna , najwiecej ludzi po tym samobójstwo popelnia i ma najwiecej skutkow ubocznych- nawet zrobili o tym film zomiren jesst kiepski , ale uwierz mi są gorsze poproś psychiatrę , żeby przepisał ci cital .. To lek znacznie mniejsz szkodliwy i nie uzależnia

Gość gość
oprocz tego mam pramolan

Gość gość
' gorsze leki .. Najgorsza jest paroxetyna , najwiecej ludzi po tym samobójstwo popelnia i ma najwiecej skutkow ubocznych- nawet zrobili o tym film zomiren jesst kiepski , ale uwierz mi są gorsze poproś psychiatrę , żeby przepisał ci cital .. To lek znacznie mniejsz szkodliwy i nie uzależnia' tylko baran bez wykształcenia medycznego może twierdzić, że paroksetyna, będąca ssri jest gorsza od bzd... ręcę opadają. skutki uboczne stosowania ssri są nieprzyjemne, i zazwyczaj tylko nieprzyjemne. paroksetyna niekiedy (rzadziej, niż się przypuszcza) nasila myśli s (i niewątpliwie jest to niebezpieczne) i tak, inne inhibitory są lepsze (nie powodują takich skutków ubocznych) ale z bzd sprawa ma się inaczej. to są leki do stosowania DORAŹNEGO. a nie do samoleczenia się z zaburzeń lękowych..bo powodują fizyczne uzależnienie po krótkim czasie stosowania.

Gość gość
paroxetyna to lek wprowadzony do obrotu przy pomocy koncernów farmacautycznych , jego skutecznośc wynosi 0 % a skutki uboczne są tragiczne

Gość gość
dajcie spokoj najlepiej od razu walnac sobie w leb