Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo proszę o radę.

Polecane posty

Gość gość

Uczę się zaocznie w ZDZ. Pobieram również rentę rodzinną. I zastanawiam się czy przysługuje mi stypendium, znajoma ma ale nie chciała mi powiedzieć skąd bierze nawet, a mi strasznie by się przydało bo opłaty za egzaminy to 500 zł na semestr. za szkole nie płace tylko za egzaminy. mam 20 lat. czy przysługuje mi stypendium i jeśli tak to skąd ? z mopsu?

Gość gość
dziewczyno, wyglądasz na miłego kotka:) całusy w pipke:)

jasne, że przysługuje Ci stypendium, pójdź do działu socjalnego w swojej szkole i tam CI powiedzą co robić :)

Gość gość
Jezeli myslimy o tym samym, to udaj do urzedu miasta do wydzialu edukacji, albo do mopsu wlasnie to powinni Cie skierowac dalej. Bedziesz musiala doniesc stos dokumentow ale warto jest. Skoro sie uczysz to powinno sie udac. Opowiedz swoja sytuacje i ktos powinien Ci pomoc.

Gość gość
idz do pracy idiotko 333 www.youtube.com/watch?v=w3p-iuXWDXE

Gość gość
nie jestem idiotka, dlaczego mnie obrażasz? myślisz że każda 20 latka daje doopy? to źle myślisz

Gość gość
gość dziś idz do pracy idiotko 333www.youtube.com/watch?v=w3p-iuXWDXE x Ty idź tępa palo zamiast zebrać o grosz z you tuba!

Gość gość
ja pracowalam od 17 roku zycia a ucieklam z domu 333 www.youtube.com/watch?v=w3p-iuXWDXE