Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przed zrobieniem schabowego moczycie mięso w wodzie?

Polecane posty

Gość gość

pierwszy raz będę robić schabowe, więc nie wiem czy mam tylko wypłukać mięso czy ma się wymoczyć

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja tylko myję.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
proszę o poważne wypowiedzi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
up :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a po co ? W marynacie czy w mleku tak -ale w wodzie ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ale po co moczyc?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no nie wiem... żeby lepiej się umyło? z tego co pamiętam to moja matka np. zawsze moczyła kurczaka, więc nie wiem jak ze schabem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dzisiaj jest post poganko!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ale to już było
Dziś jest Środa Popielcowa, dlatego odradzam jedzenia schabu.Przygotuj rybę, smaczniejsza od schabu:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jak mięso kupilas w markecie to w nim jest tyle wody ze juz więcej nie wiedzie i nie musisz moczyc :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
w mleku tak ale w wodzie to pierwszy raz slysze cos takiego.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Matka moczyła kuraka bo pewnie był zamrożony :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×