Gość adam Napisano Lipiec 4, 2019 Dnia 10.04.2019 o 10:37, Gość affff napisał: Rozmawiałem z producentem regałów magazynowych www.mag-complex.plwww.mag-complex.pl , bo chodziło o bardzo wysoką zabudowę. Do tego w połączeniu z dużym oszczędzaniem przestrzeni, żeby jak najmniej trzeba było czasu przeznaczyć na wyciągnięcie konkretnego towaru. Wywiązali się i to bardzo. Mam prawdopodobnie jeden z efektywniejszych magazynów lokalnie, obsługuję nawet więcej zamówień bez większych problemów. tez polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyrionn Napisano Lipiec 9, 2019 W sprawie wyposażenia to zgłoście się do firmy Rodło z Bytomia www.rodlobytom.pl/ Wykonuja m.in. regały magazynowe i pojemniki warsztatowe, można sie u nich solidnie zaopatrzyć. To solidny producent róznych wyrobów z tworzyw sztucznych, mają u mnie też plus za dobre ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Piotr Napisano Sierpień 16, 2019 Zachęcam do kontaktu z firmą Maglo ( www.maglo.com.pl) firma posiada w swojej ofercie wiele regałów półkowych(metalowych/z płytą) oraz regały paletowe, pomaga również w projektowaniu i zoptrzymalizowaniu przestrzeni magazynowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jacek Napisano Sierpień 25, 2019 My korzystamy z oferty firmy JCM z Warszawy, która oferuję regały archiwalne, wózki platformowe w bardzo dobrej cenie. Warto zapoznać się z oferta jej firmy na stronie internetowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość woland Napisano Styczeń 15, 2020 Przydadzą się pewnie też palety. Dobre ceny i porządną jakość będziecie mieć w Śląskich Składach Palet. www.palety.katowice.pl Mają tam też palety o niestandardowych wymiarach a także opakowania drewniane, nadstawki paletowe czy kosze Gitterbox. Firma zdecydowanie warta uwagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antonis 0 Napisano Maj 6, 2021 Polecam firmę maglo, sam zamawiałem u nich regały, bardzo dobra jakość produktów i super obsługa maglo.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biokur 0 Napisano Maj 10, 2021 Regały można teraz dostać prawie w każdym sklepie budowlanym, a jak się potrzebuje lepszych to też i na allegro można poszukać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kayah663 0 Napisano Luty 27, 2022 my wykonaliśmy solidne regały do garażu i spiżarni z płyt MPB. są bardzo nośne i łatwo się je czyści. wystarczy przetrzeć ściereczką. maż chwalil tez, ze latwo sie z nimi pracuje, wiec polecamy! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karol123ciak 0 Napisano Czerwiec 6, 2022 Ja zdecydowanie do regałów polecam maglo. Wyposażałem u nich magazyn i wszystko super, a dodatkowo świetna pomoc techniczna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach