Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką farbę lepiej położyć na wstrętny pomarańczowo żółty blond

Polecane posty

Gość gość

9.1 Loreal Excellence czyy 1010 Loreal Casting? pomóżcie! wyglądam strasznie która farba lepiej pokryje to paskudztwo?

Gość gość
wklej zdjecie wlosow. mysle ze mozesz sprobowac szlachetna perle z joanny lub golebi popiel.

Gość gość
szkoda ze taki wstretny kolor.Nie uzywaj Loreal! zawsze Schwarzkopf ? Wella? sa najlepsze resultaty.

Gość gość
Nic z popieli czyli nic z jedynka po przecinku bo wyjda zielone albo szarobure wlosy

Gość gość
idz do sklepu i zobacz ten : 10.1 Light Cool Blonde,Schwarzkopf

Gość gość
albo ten?: L101 Silver Blonde

Gość gość
ona ma pchly na glowie, musisz polozyc akryl szpachelka

Gość gość
jak nic z popieli skoro to popielaty właśnie eliminuje pomarańczowy?

Gość gość
Popiel Pokrywa żółte włosy ale nie takie aż rudawe .chyba ze u fryzjera , mi ostatnio zachciało się samej rozjaśnić i skończyło się na ciemnym blondzie żeby to pokryć , z loreala używałam wszystkich i byłam zadowolona . Ale żeby uzyskać fajny blond to tylko fryzjer mają silniejsze rozjasniacze

Gość gość
bzdura! popiel pokrywa właśnie pomarańczowe, a żółte pokrywają farby perłowe (z fioletowym odcieniem) z 2 po przecinku

Gość gość
Nie zależy mi na tym by mieć bardzo jasny blond tylko żeby nie były pomarańczowe a blond. A która z tych dwóch farb, które wymieniłam powinna lepiej pokryć te moje włosy? Poprzednim razem farbowałam Castingiem 910, wcześniej Olia Garniera 9.0, a jeszcze wcześniej Castingiem 1010.

Gość gość
To napisz jakimi farbami pokrywalas ten pomarańcz i dlaczego fryzjerki rozjaśnia do żółtego i to tonuja a nie do pomaranczowego ,

Gość gość
A loreal 1013 beżowe dobrze pokrywają .wypróbowałam Loreal perferens kolor Viking to już w szare. Ciężko wyczuć czy ci pokryje ale zawsze możesz sobie pokryć to ciemnym blond em, lub orzechowy blond

Gość gość
Casting 1013 pokryłby tę rudość?

Gość gość
Kurde, tylko, że 3 to odcień złocisty, a chyba takich muszę unikać :(

Gość gość
powinno pokryć moim zdaniem taką farbą sklepową i tak będą wychodzić żółcie chyba że ci to pasuje , loreal viking o którym pisałam mi fajnie pokrywał ale po silnym fryzjerskim rozjasniczu ,potem robiłam w domu rozjasniaczem z londy i na to własnie coś z loreala jakis beżowy blond , rozjasniacz z sayosa najmocniejszy pokryłam dopiero ciemnym blondem z czasem się kolor spłukuje i nie ma żółci tylko wychodzi blond taki słoneczny . Jakim rozjaśniaczem robiłaś włosy?

Gość gość
Oj to już z 10 miesięcy temu kładłam Loreal Excellence 01, a potem to tylko farby bez amoniaku typu Casting, Prodigy czy ta nieszczęsna Olia przez którą nabawiłam się pomarańczu:O Casting co najwyżej robił się żółtawy po miesiącu od położenia, ale pomarańczowych nie miałam wcześniej:O

Gość gość
to jak ci chwytały tamte to powinny ci pokryć spokojnie ,w sumie fajne masz włosy bo mi taką farbą sklepową nigdy nie wyszły fajnie i zawsze muszę najpierw rozjaśnić a pozniej tonuję to farbą i nie jestem zazwyczaj tak zadowolona jak po fryzjerze

Gość gość
No z blondem nie jest łatwo ;) przekonałam się ;) to spróbuję najpierw z tym Castingiem 1010, a jeśli nadal będzie kiepsko to chyba po farbę z amoniakiem sięgnę choć wolałabym nie, bo moje włosy dobrze reagują na farby bez amoniaku dzięki w każdym razie :)

Gość djkhbjksahgsa
ja po rozjasnianiu mylam fioletowym szamponem, potem polozylam jeszcze rozjasniacz palette dalej kontynuowalam mycie tym szamponem i mam teraz ladny cieply blond

Gość gość
rozjasniaczem z palette tym z szamponow koloryzujacych

Gość gość
No to tez jest spoko fioletowy szampon z rossmana lub Joanna grosze a pomaga , robiłam sobie też płukanke ale srebrną tylko tez trzeba uważać bo może dojść do fioletowych odcieni

Gość gość
Ja myłam i Joanną fioletową i Farouk filoetowym i Schaumą fioletową, kładłam odżywkę z Joanny z linii profesjonalnej do popielu, Garniera fioletowego i efekt był taki, że nic nie ruszało pomarańczowych włosów na odroście, a włosy, które wczesniej były potraktowane rozjaśniaczem robiły się wręcz glonowate:O

Gość gość
Odradzam po tym rozjasnianiu popiel bo ma niebieski pigment a zolty plus niebieski daje właśnie zielony no ale rob jak chcesz

Gość gość
fiolet to najlepiej płukanką z gencjany uzyskać, na kurczakowe włosy działa :)

Gość gość
Ilu ludzi tyle opinii pewnie każda nas ma inne włosy i inny odcień blond, ja z platyny poszłam w ciepły blond a teraz nawet w karmelowy

Gość gość
Ale ja wcześniej stosowałam odcień 910, jeszcze wcześniej 9.0, wcześniej 1010, wczesniej 910 więc nie rozumiem jak może mi wyjść zielony skoro cały czas prawie stosuję odcień z 1 po przecinku i raz użyłam natury?