Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZDRADZONY PRZEZ KOCHANĄ ŻONĘ

Polecane posty

Gość gość

Po 17 latach udanego małżeństwa....:-(:-(:-(

Gość gość
no cóż misi pysiu, widocznie dla niej nie było aż tak udane jak lubiłeś sobie wmawiać. Widocznie nie było jej z tobą aż tak fajnie skoro zaryzykowała z kimś innym

Gość gość
opowiedz coś więcej o tej sytuacji

Gość gość
Teraz to widzę... Za bardzo byłem zajęty zapewnianiem rodzinie dobrobytu, za mało czasu mieliśmy dla siebie....:-( Cholera...ale piecze...

Gość gość
38

Powiem tyle, wszystko przed tobą. :-) może da sie cos jeszcze zrobić? Jeśli nie to rozwód i poznaj kogoś :-) Chociaz łatwo mi to mówić to ja spakowala bym swoje rzeczy, pieniądze i wyjechała gdzieś gdzie będzie się w samotności cierpialo. Czas leczy rany :-)

Gość gość
Dobrze, że przynajmniej teraz widzisz swoje błędy, ale cóż...stało się

Gość gość
Nie ma skutku bez przyczyny. Musiało coś jednak nie grać i nie pasować żonie. Zgłaszała wcześniej, że co jej nie pasuje? żaliła się?

Gość gość
Wyjeżdżał nie będę nigdzie bo dom jest mój....co najwyżej w drugą stronę. Ale może jeszcze się nam ułoży...

Gość gość
Aaale pięknie. Jak facet zdradzi to k******** a r z, jak kobieta to biedulka, czegoś jej brakowało, ewidentna wina faceta :D

Gość gość
Nie warto sobie taką żoną zawracać głowy bo ona nie jest tego warta. Kochaś ją za jakiś czas zostawi a ona na kolanach wroci do ciebie tym bardziej jak macie dzieci. Tylko co o takiej matce pomyślą dzieci jak się dowiedzą, że miała kochanka.

Gość gość
Po pierwsze ja nigdy Jej nie zdradziłem,ba... była moją pierwszą i jedyną. Nie wyrzuciłem , bo teraz dopiero widzę że nie byłem bez winy...Zajęty pracą nie dbałem dostatecznie o nasze ognisko domowe...Wiele razy zwracała mi na to uwagę ale byłem ślepy i głuchy! Poza tym....jestem w stanie jej przebaczyć..

Gość gość
Tylko co o takiej matce pomyślą dzieci jak się dowiedzą, że miała kochanka. ja tam nie ingeruje w sprawy łóżkowe rodziców.

Gość gość
Oj często będziesz jeleniu porożem sufit skrobał. Ciało raz puszczone w ruch dalej puszcza się samo

Gość gość
Weźcie! Piszecie tak jakby to była weekendowa znajomość a nie kawał życia spędzony razem, dodam udanie... Dzieci nic nie wiedzą, żona sama mi o tym powiedziała, zdarzyło się raz i bardzo tego żałuje...

Gość gość
Wybaczyć możesz ale to napewno nie jest twoja wina. to zawsze jest wspólna wina, coś jest nie tak w związku nad czym nie chciało się pracować. Co nie zmienia faktu ze to świństwo

Gość gość
Zgadzam się że wina jest po obu stronach i dlatego nie potępiam jej tak bardzo....Problemem jest "pamiątka" po tej zdradzie...:-(

Gość gość
Pewnie,że mi to przeszkadza...

Gość gość
a ty nie powinieneś teraz rozmawiać z żona co robicie zamiast się tak tutaj obnażać przed bandą gimbusów? naprawdę myślisz, ze to jest miejsce na mądre rady- no chyba ze dobrze ci zrobi posłuchanie wyzwisk na swoja żonę..... ale to raczej nie jest dojrzałe podejście do sprawy. Dorośli ludzie sami ustalają co czują, co robia i czy coś ratują , czy do widzenia

Gość gość
Masakra!!!! Wiecie co ta moja kochana "Franca" zrobiła!? ZBLEFOWAŁA............żeby zwrócić moją uwagę na to, że nie najlepiej ostatnio dzieje się w naszym małżeństwie!....No trzeba przyznać, że udało jej się mną wstrząsnąć.. Ja prawie zawału dostawałem a ona tak! ...Ale bardzo się cieszę:-)!!!

Gość gość
Z jakiego powodu ta kretyńska radość?

Gość gość
A to się pośmialiście, w rewanżu możesz jej powiedzieć że nie wiem, zostało c***arę miesięcy życia albo bezpłodny jesteś i wypierasz się dzieci albo coś takiego. Zabawa będzie na 102

Odegraj się - też ją zdradź i dopilnuj aby się o tym dowiedziała, a nawet zobaczyła. Od razu lepiej