Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karalinnna

Widzialam ducha i dusze ... prosze o pomoc,, rade...

Polecane posty

Gość karalinnna

witam gdy mialam 7 lat widzialam ducha mojego dziadka,patzryl na mnie jak by mnie nienawidzil nie moglam sie wtedy ruszyc z miejsca przez okolo 2 minuty oczywiscie nikt mi nie uwierzyl poniewaz wiadomo 7 latka mowi ze widziala ducha.... aktualnie mam 23 lata kilka lat temu gdy bylam na wakacjach u rodziny umarl siasiad bardzo lubiany przez moja babcie w ta noc obudzilo mnie cos strasznego okropne uczucie strach.. otworzylam oczy i zobaczylam cos jak (kojarzy mi sie to z filmu harry potter te czarne zjawy jakby dym... widzialam to i strasznie mnie to przerazalo :( do dzis mam gesia skorke.. krzyczalam i kazalam kuzynce zaswiecic swiatlo gdy tylko zgasila to nadal bylo kolo mnie zamknelam oczy i zasnelam rano juz niczego nie bylo po 3 dniach odbyl sie pogrzed tego Pana. prosze o jakies rady ludzi co sie na tym znaja dlaczego ja to widze ? moze jestem jakims medium lub cos w tym rodzaju jak to wylumaczyc????

Gość gość
Autorko, wiesz może jaką jesteś liczbą wg numerologii?

Autorce polecam psychologa bo to kwestia psychiki a nie duchów których to istnienia nikt nigdy nie udowodnił.

Gość gość
Podobnie jak nie udowodnił, że nie istnieją, bo zdania samych psychologów, psychiatrów i neurologów są podzielone. Tak gwoli ścisłości, by nie być wybiórczym, Dareios.

Gość karalinnna
nie wiem dlaczego ale cale moje zycie myslalam ze jestem jaka inna ze ja cos czuje ze cos jest nie wiem dlaczego z dzicinstwa pamietam ze bylam kiedys u wrozki z mama i tata bylam bardzo malutka moze z 3-4 latka nie pamietam bo to tylko chwilka wspomnien...

Gość karalinnna
kurcze chcialam porozmawiac z kims kto ma to samo lub wierzy w to... ale widze nie tu:(

Gość gość
duchy nie istnieją to demony które czasem przybierają formę bliskich lub zwierząt ja widziałam czarnego psa w moim mieszkaniu demony nas nienawidzą i chcą nas skrzywdzić

Gość karalinnna
ahh to jest ze mna tak na prawde cale zycie tylko ze cos mi sie przytrafia tylko raz na jakis czas nie wiem dlaczego widzialam dziadka sama w to nie wirze ale jednak bylo tak bardzo by chciala z kims pogadac ehhh

Gość karalinnna
jejku przeraziles mnie :( nagle poczulam jak by ktos byl za mna ... czy ja jestem jakas inna czy chora czy to jest prawda???

Gość gość
" bylam kiedys u wrozki z mama i tata bylam bardzo malutka moze z 3-4" x x x ludzie chadzają do wróżek a potem się dziwią czemu szatan ich molestuje weź się lepiej pomódl do Bozi

Gość gość
Hej, Nie przejmuj się niektórymi komentarzami, jeżeli szukasz odpowiedzi zajrzyj na forum spirytystyczne lub zjawiskaparanormalne.pl gdzie znajdziesz kilka osób będących medium, być może Ci pomogą.. jeżeli wciąż masz ten problem.

Gość gość
Najwyraźniej dusze zmarłych osób które widziałaś, to były dusze potępione. To były osoby złe za życia, a i ich złe duchy trafiły do piekła.

Gość gość
Radzę Ci iść do Księdza egzorcysty, do spowiedzi, powiedź o wróżce i Twoje mama też niech idzie.

Gość gość
Jezusa też nikt nie udowodnił a czczą go na całej kuli ziemskiej,z jakiej jesteś religi dareios? Święta odprawiasz? pewnie tak! A więc idź do psychologa bo masz najebane w glowie Święto kogoś kogo sobie ubzdurales też mi coś

Gość gość
nie trzeba iść do psychiatrii ani psycholożki , gdyż najnowocześniejsze kamery monitoringów rejestrują masę duchów przy okazji wykonywania swych zadań . Są dwa rodzaje jasne i ciemne . Natomiast te w białych sukniach to dziewice które za wcześnie zeszły z tego świata. W youtube jest wiele takich nagrań pod hasłem : "Real ghost monitoring ".