Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o wstawieniu dwóch kresek na teście na facebooka?

Polecane posty

Gość gość
wole sto razy zdjecia z piwskiem, z fajami czy z imprezy niz zdjecia testow czy jakichs niedorobionych brudnych bachorow

Gość gość
Tak jak poronisz to napiszesz "kochani poroniłam,ale nie martwcie sie mam was na Facebooku i nie jestem sama!" Jesteś żenująca autorko...

Gość gość
po co tworzysz post o tym skoro uważasz ze wrzucanie debilnych zdjęc to twoje prawo?? ok, wrzucaj krzyż na droge

Gość gość
W czym dziecko przeszkadza? W imprezach? Będę chciała iść się pobawić to zatrudnię opiekunkę,albo babcię poproszę. Nie rozumiem. Wiele koleżanek po ciąży na prawdę pięknie wygląda. Wystarczy dbać o siebie. Ale jak obracasz się wśród zapuszczonych kobiet to już nie mój kłopot. Tak napiszę,że dziecko utracone niestety,ale nadal pracujemy nad naszym szczęściem. Chyba to dorośli dzieci a nie dzieci i rozumieją. Akurat po to jest Facebook aby obserwować co u kogo kiedy jak gdzie. Mam kontakt z koleżankami z którymi fizyczny mieć nie mogę ( niektóre powyjeżdżały ,inne w innym mieście). Więc odpuść. A komentarze żałosne były tak jak i autorzy ich. ..Po co zdjęcie testu wstawiasz,to chore'' , ,, Ciekawe co będzie jak stracisz ciąże'' , ,, Jeszcze wstaw zdjęcie jak sex uprawiasz'' i wiele innych przykrych od paru osób. I w sumie te pare osób zaśmieciły i samo zdjęcie tymi kom.

Gość gość
"kochani poroniłam,ale nie martwcie sie mam was na Facebooku i nie jestem sama!" Dobre :D

Gość gość
pewnie jesteś taką wariatką jak te mamuśki co wklejają zdjęcia dzieci na nocnikach, kup w nocniku, które się dzielą każdą "myślą"... ostatnio jedna nawet jakieś dokumenty wkleiła ze swoim peselem.. a potem płacz i zgrzytanie zębów....

Gość gość
Żal mi Ciebie. Mam nadzieję mimo wszystko,że to jakaś głupia prowokacja jakiegoś gimnazjalisty,który ma ferie i bardzo mu się nudzi. Nie wierzę,że dorosła kobieta robi takie rzeczy. Dobrze ktoś tu napisał- niedługo wstawisz kupę swojego dziecka albo zdjęcie łożyska.

Gość gość
to proste, ona zaczyna cierpiec na PZM. dobrze wiecie o co chodzi

Gość gość
"No patrz, nie wiem. Ale przy okazji proszę napisz mi jak to uczynić? Bo zwariuję. a tak będę miała z głowy. I nie będę miała tych zaproszeń." - nie jestes dla mnie nikim waznym zebym ci to tlumaczyla, chcesz to sobie poszukaj :D

Gość gość
Raaatunku. Niech mi ktoś powie,że to nie jest serio Błagam! trace wiare w ludzi... co jedna matka to głupsza :O

Gość gość
a idiotki łapia sie na prowo i dyskutują :o

Gość gość
Nie rozumiem jak żal moze dupę ściskać z powodu czyjejś ciąży????? Niepotwierdzonej zreszta. Co za pajacynka.

Gość gość
Kto ma mi zazdrościć? Kobieta co dzieci nie może mieć. Albo się stara i nic. Nie mam nic sobie do zarzucenia. Uzależniona nie jestem od facebooka bo nie siedzę cały dzień na nim, mam także inne obowiązki. Pracę,męża , dom itp. Ale nie wiem w czym problem? Nie podoba się to nie oglądaj. Mi jak się coś nie podoba to omijam,nie komentuje, to samo na kafe. Ale nie, lepiej upodlić człowieka. Taki wasz jad ,złośliwość.

Gość gość
Fest idealna matka z Ciebie-dziecko ktore wtedy będzie maluchem zostawic z opiekunka...tiaaa po porodzie w tydzień będzie jak przed i zapewne super będziesz wygladała żadnych rozstępów wylatywania włosów i innych rzeczy. Krzyżyk na drogę plytkomozgowcu i pustostanie

Gość gość
Wasze Hobby to czuć się lepszym i obrazić kogoś? Wstawiłam test i mam nadzieję,że z ciąża będzie w porządku. Mam prawo wstawiać na SWÓJ profil co chcę. Po urodzeniu dziecka, wstawiać też będę co będę chciała. MÓJ profil i chyba nie muszę się tłumaczyć. Myslałam,że tutaj znajdę normalne,wyrozumiałe matki.

Gość gość
Szkoda, że nie wstawiłaś najpierw zdjęcia c**y z wypływającą spermą. Ile byś like'ów zebrała a i nowych znajomych na pęczki :D "Mi jak się coś nie podoba to omijam,nie komentuje, to samo na kafe. Ale nie, lepiej upodlić człowieka" To po hooy się pytasz, co myślimy ? Chciałaś, to masz .

Gość gość
A nie dalo ci do myslenia to ze nie ma tu ani jednego pozytywnego komentarza? Tylko wszyscy sa jednomysli co do tego ze glupio zrobilas

Gość gość
Mam siostrę. Pół roku temu urodziła córeczkę. Jakoś nie widzę aby była łysa czy tłusta. Nie wiem skąd bierzesz takie opinie? Przykład rodziny i znajomych? Własne przykre doświadczenia? Kto mówił o imprezie zaraz tydzień po porodzie? Wystarcze miesiąc odczekać. A miesięczne dziecko jak zostanie z babcią to krzywda się nie stanie. Nikt nie mówi o codziennych imprezach a okazjonalnie gdzieś wyskoczyć,rozerwać się. Ale żyj w swoim ograniczonym świecie,gdzie wszystko jest nie możliwe.

Gość gość
Macie prawo mieć zdanie takie i srakie ok. Ja zdania nie zmienie i uważam że ok zrobiłam. Na facebooku mam też miłe komentarze co do zdjęcia. Obstawiają znajomi płeć, teraz przed chwilą jak weszłam to już przykłady imion dają. Można być miłym jak się chce. Ale lepiej jak wy zdjęcie cycków wstawiać w obścisłej bluzce ,pierwsza lepsza,puszczalska,

Gość gość
Autorko jestes dorosla chyba. Czemu konsultujesz swoja decyzje z nami? Skoro uwazasz ze to jest fajne to twoja sprawa ale nas nie przekonasz ze to jest fajne. Masz swoj rozum i nie kaz nam sie znizac do swojego poziomu bysmy zrozumialy ze to jest urocze bo nie jest. Tyle w temacie

Gość gość
Oczywiscie ze twoj profil i wstawiasz co chcesz. Nas pytasz co myslimy i ci odpowiadamy. Po co zakladalas temat?????

Gość gość
Autorko pytasz o zdanie to je dostajesz. życzę zeby twoja ciąża przebiegała dobrze i skonczyla sie szczesliwie. ale w zyciu roznie bywa. jak cos pojdzie nie tak bedziesz musiala tlumaczyc sie przed wszystkimi dlaczego nie jesteś już w ciazy i co sie stało.

Gość gość
lapsza puszczalska z cyckami niz test obszczany, potem wkolko bachor na tapecie bedzie, az do wyrzygania bedziesz wrzucac swojego lysego gowniarza, fuj. komentarze napewno beda mile spodziewaj sie

Gość gość
Macie prawo mieć zdanie takie i srakie ok. Ja zdania nie zmienie i uważam że ok zrobiłam xxxxx To sobie miej swoje zdanie i swoje dwie kreski, zawracaj dupę znajomym na fejsie a nie obcym ludziom na kafe.

Gość gość
No jak kolezanki masz swojego polotu to niech pisza propozycje imion. A plec to po tych kreskach obstawija? Aha nie zapomnij isc jutro po l4 o ile pracowalas dziecko

Gość gość
Beznadziejny pomysł. Od testu do dziecka droga daleka. P.S. Urodziłam dziecko 4300, w ciąży przytyłam 20 kg i mam: 0 rozstępów 0 obwisłych piersi nie wypadały mi włosy Już 6 mcy po porodzie ważyłam kilka kilo mniej niż przed ciążą i po 10 latach znów wchodzę w ulubioną spódnicę w liceum.

Gość gość
Myslisz ze tłumaczenie na fb tego ze sie straciło dziecko to jest pestka? Myslisz ze to tak samo wyglada jak wstawienie testu z dwiema kreskami? Niestety mylisz sie. Wiele kobiet po to trzyma w tajemnicy wiadomość o ciazy do trzeciego miesiąca zeby w razie jak cos sie stanie nie musieć tłumaczyć wszystkim w koło jaką tragedie ona teraz przechodzi. Tobie życzę wszystkiego naj, bo posiadanie dziecka to piękna sprawa, ale chwalić sie dwiema kreskami na teście na fb to przegięcie.

Gość gość
To trochę niesmaczne jak dla mnie. Zresztą po co się chwalić zbyt wcześnie? Życzę Ci jak najlepiej, ale początki ciąży są trudne, jeszcze wiele może się wydarzyć.

Gość gość
A ja myślę, że tam konta na FB mają sami zkomplesieńcy. W życiu bym tam konta nie dodała, a tym bardziej jakiś 2 kresek!! Mam rodzinę przyjaciół trzech, którzy za mnie życie by oddali a ja za nich!! Nie potrzebuję FB, żeby tak intymnymi wiadomościami się dzielić. Myślę, że jesteś głupia i patologia i na pewno twój potomek przejdzie na moje utrzymanie, bo się nudzi i się rodzi i się żyje. Ma się!! Ma się!! Żal dziecka j********j matki!!

Gość gość
MYŚLE ŻE TO PROWO bo chyba normalna osoba tak nie robi?