Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różowa gąsienica

co dziś zjedliście ? jaką mieliście aktywność fizyczną ?

Polecane posty

Gość różowa gąsienica

Dziś pożarłam: -100g płatków owsianych z pestkami dyni i słonecznika, orzechami nerkowymi i żurawiną zalane 100 ml mleka, -pół banana, 2 kiwi, kawałek arbuza, - 200 ml zupy rybnej, -2 małe kromki chleba z pastą jajeczno-rybną (1 jajko +100 g makreli), - 1 mały kawałek pizzy wegetariańskiej, -sałatka (sałaty, rukola, ogórek, pomidory, papryka, sos z octu winnego z oliwą ) Wypiłam: -szklanka maślanki, -szklanka płynnej kaszki zbożowej dla dzieci, -2 szklanki herbaty pokrzywowej z cytryną, -2 l wody. Nic nie słodzę

Gość różowa gąsienica
porównajmy się...oceńmy....zmotywujmy ;)

Gość różowa gąsienica
Odchudzam się od dwóch tygodni, na tydzień tracę 1kg, myślę, że to optymalnie, będę codziennie pisać co jadłam i ile ćwiczyłam. Kto się dołączy ???

Gość gość
rano: -bardzo szybki marsz z wózkiem-2h, wieczorem: -bieg- 4 okrążenia boiska.

Gość gość
a ile ważysz i ile masz wzrostu ?

Gość gość
7 rano kawa oraz kwasne mleko i troche domowej roboty musli 12 w poludnie spaghetti bolognes ( porcja zwykla raczej nie duza ) kubek zielonej herbaty z pol lyzeczki cukru ( kawy nie slodze ale herbaty gorzkiej sie nie napije) o 17 po pracy mialam robic salatke z kurczakiem i komosa ale okazalo sie ze jest awaria pradu i nie moge ani upiec piersi ani ugotowac komosy , czekalismy do 19 w koncu i ja i dzieci bylismy tak glodni ze pojechalismy na gyrosa :( na deser zjadlam kawalek ciasta czekoladowego aktywnosc tylko tyle co w pracy czyli 8 h na nogach w biegu a pozniej nic bo mam po wczorajszym treningu lekkie zakwasy w udach i zadku

Gość różowa gąsienica
rano: -bardzo szybki marsz z wózkiem-2h, wieczorem: -bieg- 4 okrążenia boiska.

Gość różowa gąsienica
173 cm wzrostu 68,7 kg

Gość różowa gąsienica
Jeśli chodzi o moją codzienną aktywność fizyczną to napiszę tyle- 3 małych dzieci :D Bardzo dobrzy i bezwzględni trenerzy :O

Gość różowa gąsienica
Zaraz może, jeśli nie zasnę to jeszcze wskoczę na orbitreka.

Gość różowa gąsienica
Zawsze jadasz 3 posiłki w ciągu dnia ? Udaje Ci się tak chudnąć ?

Gość gość
dziś nic nie jadłam, bo mam z******tego kaca i moja aktywność to obejmowanie sedesu :P

Gość gość
heheheheehe ciekawwe ile schudniesz

Gość gość
zadna nie napisze bo tu same lochy i nie beda sie chwalic ze wpierdalaja golonke i zagryzaja ponczkami :p

Gość gość
Zawsze jadasz 3 posiłki w ciągu dnia ? Udaje Ci się tak chudnąć ? xx nie wiem czy to do mnie ale ja zawsze jadam trzy posilki hmmm to znaczy czasami dwa jak nie mam czasu na obiad w pracy na dzien dzisiajeszy mam do pozbyia sie piec kilo z 54 do mojej wagi 49-48 nie mam czasu jesc w ciagu dnia i nie lubie takiego pitu pitu czesto ale malo ciagle cos mielic w ustach , ja musze usiasc i zjesc konkretnie albo nie zabierac sie za jedzenie wcale ja jestem taka osoba , robie cos raz a konkretnie a nie rozdrabniam sie i dziele

Gość gość
hm,troche musli z orzechami laskowymi 4kanapki z pasztetm i ogorkiem kiszonym zupa warzywna paczka paluszkow slonych jajecznica z kielbaska a z cwiczen to calodzienny bieg za dzieckiem waze 50kg.

Gość różowa gąsienica
ja natomiast jem na raz bardzo mało, pół talerza zupy i już mam dosyć, niestety tych posiłków mam za dużo. Siadam do jedzenia tylko przy śniadaniu i obiedzie z mężem i dziećmi, resztę jem kręcąc się po domu lub koło domu.

Gość różowa gąsienica
Ważąc 50 kg to chyba się nie odchudzasz ?

Gość różowa gąsienica
dziś zjadłam: -owsianka z mlekiem, -100g sałaty z ogórkiem i 1 jajko, -1 duży smażony filet miruny, 3 duże łyżki ryżu z warzywami (mieszanka chińska), -duża kromka ciemnego chleba z pastą jajeczno-rybną, - niestety 2 cukierki galaretki w czekoladzie, - 1 malutka kromka z szynką (najmłodszy synek mnie nakarmił i nie chciałam zrobić mu przykrości, zjadłam, chociaż nienawidzę mięsa) -2 szklanki soku marchwiowego, -3 l wody.

Gość różowa gąsienica
aktywność fizyczna: -na czczo 15 minut szybkim tempem na rowerku stacjonarnym, -spacer z wózkiem szybkim marszem-1h mało tego, ale może zaraz zmotywuję się na wskoczenie na orbitreka

Gość różowa gąsienica
eh zapomniałam dodać 2 kieliszki różowego wina (jestem w trakcie) ;)

Gość różowa gąsienica
a co najważniejsze- spadek wagi- dziś rano 0,2 kg mniej