Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LUDZIE TO ŚWINIE!!! Dzisiaj byłam w solarium

Polecane posty

Gość gość

... i kobieta, która była przede mną wyszła w popłochu nawet nie ubierając kurtki, wchodzi babka, żeby wytrzeć łóżko i nagle słyszę jej krzyk, babka wychodzi z kabiny i mówi, że chyba dzisiaj nie skorzystam z solarium. Wchodzę, a tam rzadka sraka rozlana na środku łóżka. Normalnie myślałam, że zwymiotuję. Współczuję kobiecie, która musiała to sprzątać...

Gość gość
nie wierze... swiat schodzi na psy

Gość gość
Daj spokój,nie zmyślaj:O

Gość gość
Nie zmyślam, ale gdybym tego nie widziała na własne oczy też bym nie uwierzyła. :/

Gość gość
FUUUUUJ

Gość gość
nie znam ani jednej świni, która by nasrała w solarium.

Gość gość
baba pewnie ma jakieś problemy proktologiczne i zwiała po prostu

Gość gość
No pewnie:-) bo uwierzę :-) gdyby nawet się zdarzylo to by wytarła po sobie. Tam są pspietowe reczniki :-)

Gość gość
wiesz też bym nie uwierzyła ale np. u mnie w pracy baby chodzą jak elegantki wypindrzone jak modelki a wejść bo nich do kibla to masakra ślad po g*****e w kiblu, zasikane deski

Gość gość
ale smrodu nie wytrze :D

Gość gość
ja tam wierzę. Moja koleżanka pracowała za granica w 5 gwiazdkowym hotelu i nie raz zmieniała pościel z niespodzianką:O Ludzie srali nie tylko pod siebie, ale też do wanny, prysznica, do kosza na śmieci (????):O Jak mi to opowiadała to myślałam, że zwymiotuję. Ja kiedyś pracowałam tez w takiej świetnej restauracji za granicą gdzie bez rezerwacji nie wejdziesz i raz na lunch przyszli jacyś bogacze i koniecznie chcieli ze swoim pudelkiem wejść, a że to byli stali klienci i tzw VIP to musiałam pozwolić. pech chciał, że piesek narobił pod stołem i to nie siku, a rzadką kupkę:O Kto to posprzątał? Oczywiście personel sprzątający, współczułam dziewczynie, która zbierała to psie g****o:O