Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka1020

dziewczyny pomozcie jak rozwiazac ta sytuacje, juz nie wiem co mam robic........

Polecane posty

Gość gość
I jaką podjelas decyzję Autorko?

Gość emilka1020
nie podjelam jeszcze decyzji

Gość gość
Dziewczyno zastanów się chcesz kolejnego dziecka a dwojgu pozostałym nie potrafisz zapewnić własnego kąta tylko mieszkasz u rodziców. skoro was nie stać to pytam jeszcze raz PO CO WAM DZIECKO? jeżeli twój partner chce być z Tobą to niech najpierw zaopiekuje się twoimi dziećmi i traktuje je jak swoje własne . W kawalerce chcesz mieszkać z nim i ewentualnie kolejnym dzieckiem? Twoi rodzice mają rację że nie chca go u siebie w domu. Co to za gość że chce zrobić dzieciaka a nie interesuje go przyszłość twoich dzieci. A o tobie to już nawet nie wspomnę. Kto normalny zostawia swoje dzieci u dziadków i chce zakładać nowa rodzinę ??? Pomyslalas co będą czuć twoje dzieci kretynko? x POPIERAM! EGOISTKA z ciebie, liczysz się ty i twoje szczęście (choć wątpię w to) masz dzieci i ONE powinny być twoim priorytetem a nie kolejny gach! zostawisz dzieci dla niego????

Gość jahoda111
autorko?ale jak mozesz w ogóle myslec o pozostawieniu dzieci u rodziców? nawet na chwile jest to niedopuszczalne-tamte dzieci cie potrzebuja, jestes ich matka , najwazniejsza osoba w ich zyciu, tobie sie wydaje ze to na chwile, ale dla nich to zawsze bedzie porzucenie, jeszcze ten argument ze sa chore a ty chcesz miec zdrowe dziecko i ulozyc sobie zycie od nowa, brzmi to strasznie-jakbys chciala sie odciac od nich i zwalic opieke na rodziców... współczuje ci strasznie bo domyslam sie, ze sytuacja nie jest dla ciebie łatwa, ale nie tędy droga- po pierwsze nie jestes samodzielna finansowo- a chcesz kolejne zobowiazanie miec? (dziecko), przeciez to skrajnie nieodpowiedzialne- ok nawet jak facet sie okaze w porzadku, ale nie musi tak byc bo podejzewam ze twoj poprzedni tez wydawal ci sie na poczatku w porzadku to sa rozne sytuacje- a jak zachoruje smiertelnie albo bedzie miał wypadek i zostaniesz nagle sama z 3 dzieci, a nawet 2 nie jestes w stanie utrzymac? musisz byc w miare samodzielna i odpowiedzialna za rodzine która juz wczesniej stworzylas i za dzieci ktore masz a nie podrzucac je innym-to ty jestes ich rodzicem, a nie twoi rodzice, oni juz wychowali swoje dzieci chcecie budowac razem przyszlosc-to super ale musicie wziac pod uwage twoje dzieci, jest duzo rozwiazac, moja kolezanka przeprowadzala sie i 3 lata temu wzieli kredyt i sprzedali domek z kredytem , ktory splaca nowy wlasciciel a oni wzieli nasteony kredyt na wiekszy-mozna tak zrobic, mozna wynajac cos chociac 2 pokojowe, a kawalerke tez dac pod wynajem i ktos wam bedzie placil-wyjsc jest duzo tylko pytanie czy ci sie one podobaja?bo podejzewam ze facet tez woli miec tylko ciebie i wasze dziecko, a twoje corki zostawic u ,,tesciów" ;/ niestety taki jest najczestszy scenariusz-dla mnie to nie fair wobec tych dzieci...

Gość gość
Autorka chce się po prostu pozbyć chorych dzieci, polecieć do fagasa i zrobić sobie kolejne. Brzydze się takimi ludźmi jak ty autorko. A rodzice teraz powinni wywalić Cię na zbity pysk. Tylko szkoda dzieci bo traktujesz je jak przedmiot. Oby na Stare lata też potraktowali Cię jak przeszkodę.

Gość emilka1020
dzieci troche poplacza i zapomna, a ja nie chce marnowac sobie zycia...

Gość jahoda111
słucham?! co to znaczy popłaczą popłaczą i zapomną...wiesz co..w tym momencie nie jest mi ciebie w ogóle żal, jesteś samolubną i zimną osobą...:(współczuje twoim dzieciom, że mają taka matkę i współczuje temu nienarodzonemu , ułożyć sobie życie,,,,jakby to one były winne temu, że ich matka związała się z ojcem - oprawcą oraz temu, że są chore ....wstydz się kobieto...

Gość gość
Twoi rodzice powinni teraz wystąpić o prawo do opieki nad twoimi dziećmi i odebranie Ci praw rodzicielskich. Powinni wystąpić o alimenty na nie. Wtedy twoj gach wialby azby się za nim kurzylo. A na dodatek wcześniej powinien zrobić Ci dziecko. Pewnie fajnie byłoby być w ciąży, bez pracy, żadnego wsparcia i z alimentami, których nie byłabym w stanie placic?I każdy powinien wtedy wypiac się na Ciebie i potraktować jak coś zbędnego. Tak samo jak chcesz potraktować swoje dzieci.

Gość gość
Jestes ulamkiem czlowieka piszac takie cos, tepa egoistka, poplacza i przestana, ten twoj facet to chyba taki sam przyglup jak ty, skoro chce byc z taka suka

Gość emilka1020
zrozumcie ze to sa tylko dzieci za kilka lat nawet nie beda pamietaly o mnie

Gość gość
PROWO JAK NIC

Gość gość
a na co są chore te twoje dzieci?

Gość gość
Za to ty jesteś zwykła S**A i tyle. Idź, rób sobie kolejne. Tylko jak będzie chore to nie zapomnij zostawić go. I zrobić kolejnego, do skutku. Trzecie też poplacze i zapomni. A mamusia znajdzie kolejnego gacha. Nie zaslugujesz na nawet najmniejszy szacunek. I życzę Ci żeby wszyscy kopneli a Cię w tyłek i żebyś została sama.

Gość gość
Mam nadzieje ze to prowokacja, ale jesli nie to jestes zimna, wyrachowana osobą!!

Gość gość
Ty chyba sobie żartujesz. Jeszcze nigdy nikogo nie wyzwałam na tym forum i właśnie przyszedł czas na ten pierwszy raz. Jesteś nienormalna. Lecz się kobieto. Tylko dzieci? jak w ogóle matka może tak mówić. O dzieci zadbać nie potrafisz i mało tego nie chcesz. Lecisz do jakiegoś kolesia i chcecie stworzyć piękną rodzinkę? On jest nie lepszy od Ciebie. Patologia jakaś.

Gość emilka1020
postawcie sie w mojej sytuacji i sprobujcie zrozumiec, a potem oceniajcie

Gość gość
Czytam i nie wierzę... "to są tylko dzieci i za parę lat zapomną o mamie" Czy ty widzisz kobieto, co ty piszesz ?! Jak matka może pisać, że to są TYLKO dzieci ?! Traktujesz je kurwa jak jakiś pieprzony przedmiot ! Cy ty myślisz że to są lalki, którymi można się pobawić i odłożyć na półkę jak się ci znudzą ?! Na miejscu twoich wywaliłabym cię na zbity pysk i odebrałabym prawo do opieki nad dziećmi... Szkoda tylko dzieci które mają taką matkę... Oby ten facet szybko się na tobie poznał i kopnął w dupę, żebyś została całkiem sama i poczuła co zrobiłaś...

Gość emilka1020
ludzie co wy przeciez ja jeszcze mloda i tez potszebuje się przytulic a i tez co nie co z moim gachusiem. a wy to co swiete? co tam dzieciaczki, moi starzy neich chowają i się męcza a ja bede probowac zrobic sobie tego zdrowego,. jak nie wyjdzie to znow podrzuce staruszkom i bede dalej prubowala:)

Gość gość
Autorko ja mam dziecko z MPD. Ojciec uciekł bo dziecko chore. Poznałam mężczyznę. I wiedział że mam chore dziecko, jeśli chciał stworzyć ze mną związek to musiał zaakceptować moje dziecko inaczej mógł spadać. I od 4 lat tworzymy rodzinę, Maz kocha córkę i zrobi dla niej wszystko. A mi nigdy przez myśl by nie przeszło żeby zostawić dziecko i założyć rodzinę bez córki. Więc ty nie zazaslugujesz na miano matki. Jesteś obrzydliwa, zimna s. .a i życzę Ci wszystkiego co najgorsze.

Gość emilka1020
oj tam dziewczynki juz nie przesadzajcie. przto mozna te dzieciaczki podrzucic zawsze albo piod sciane podstawic niech stoja i nie przeszkadzaja. i gachuś najwazniejszy:)

Gość gość
Trzymajcie mnie bo normalnie nie ręczę. Jesteś taka sama bezduszna i tu się ciśnie wiele epitetów jak kobieta ktora kiedys byla moja siostra. Oddala dzieci z małżeństwa ojcu bo jej nowy gach tak sobie zażyczył.(dodam ze ja kopnal po roku czasu w d**e i dobrze jej tak) Minelo juz 2,5 roku ja nie mogę na nią patrzeć za to co zrobila otwarcie jej powiedziałam ze nie jest moja siostra . Ja dzieci odwiedzam młodsza myli sie i myśli ze jestem jej mama :-( serce sie kraje jak musze poprawić ze ciocia. Mnie życie niestety tez nie rozpiescilo dwa kilkuletnie zwiazki za mną dwoje dzieci z nich, ciezka sytuacja ale nigdy nie pomyślałam żeby oddać. którekolwiek z nich. Sa moimi dziecmi. Wiem ze pewnie zaczną sie tu jatki na mnie ale co tam. Zycie czasem sie uklada nie tak jak trzeba. Jesteś mama . Fakt masz prawo do szczęścia ale nie zapominaj ze masz dzieci. I nie ważne czy chore czy zdrowe

Gość gość
no i znowu gimbaza :-o jeden wpis i wszystko jasne 0 /10

Gość gość
na początku wygladało to sensownie, ale albo była to od poczatku prowokacja (tak podejrzewam), albo w późniejszych wypowiedziach ktoś sie podszył pod autorkę.

Gość gość
a po co chcesz robić sobie nowe dziecko skoro o już żyjące nie potrafisz zadbać tylko chcesz zostawić

Gość gość
To akurat prowo, ale moja matka jest taka jak autorka. Zostawiła mnie i brata z ojcem pijakiem a sama zwiała do innego faceta za granicę bo chciała od nowa ułożyć sobie życie. Początkowo były gadki że wszystko tam poukłada a potem weźmie nas do siebie ale z czasem ucichło. A my czekaliśmy i meczyliśmy się z wiecznie nawalonym tatusiem.