Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 28

Przespałam się z żonatym dzieciatym kolegą z pracy, żałuję ale z drugiej strony

Polecane posty

Gość gość 28

było suuuuper. To było po imprezie pracowniczej w miniony weekend. on pracuje u nas od kilku miesięcy. nie jestesmy w jednym dziale ale często ja muszę jemu przekazywać papiery do sprawdzenia i dyskutujemy o nich. on jest trochę po 30-stce. od początku go lubię ale nie żebym go uwodziła, nie jest jakos mega przystojny, ale ma to coś w oku, w uśmiechu, jest też bardzo inteligentny. Ja jestem wolna od lipca ubiegłego roku, od tamtego czasu tylko kilka razy się całowałam, ze 4 randki i tyle. trudno. u niego zobaczyłam od razu obrączkę, i nic, nie mialam nawet myśli by się koło niego zakręcić. często cos wspomina o swoim dziecku które niedawno nauczyło się chodzić i takie tam. o żonie mało mówi. wiem że ona nie pracuje i jak ma na imię, wszystko. na imprezie było świetnie tak na luzie, za dużo alkoholu niestety. potem pojechalismy do mnie. w sumie to ja go zaprosiłam na wino, kurde alko mnie ośmieliło no i super się nam rozmawiało cały wieczór ... wino wypilismy prosto z butelki i od razu namiętne pocałunki. nie było jakoś super, mógłby dłużej dać radę a stosunek trwał tylko kilka minut. Ale jak mnie najpierw wylizał, to myslalam że umrę z rozkoszy. i było ostro, krótko ale dziko. rano było dziwnie nieco nam obojgu, on się zmył prawie od razu, wychodząc dał mi ognistego buziaka i powiedział "to był nasz jedyny raz skarbie". od poniedizałku w pracy normalne, zawodowe relacje, czasem uśmiech taki jak zawsze wcześniej, zachowujemy się jak przedtem. ale kurde głupio mi bo on ma male dziecko, żonę ... no i jednak podobało mi się z nim, oj bardzo ... po co to było?

Gość gość 28
rozdarta jestem, to chyba ze zbyt długiej samotności. kurde pragnę go ale ON MA DZIECKO !! mam sobie kochanka znaleźć kurczę, czy co? :O

Gość gość
za dużo Greya kochana, za dużo

Gość gość 28
Co takiego? ?

Gość gość
słabe prowo ale za to że dużo popisałaś 1/10 p.s. kiedy w końcu te manaiczki greya przestaną mieć kisiel w gaciach 24/7 :o

Gość gość
Ach o film chodzi. Nie czytałam książki ani nie widziałam filmu. opinia 2 koleżanek mi wystarczyła, by nie marnować na to coś czasu. to nie prowokacja.

Gość gość
sp/ier/dal/aj!

Gość gość
rano było dziwnie nieco nam obojgu, on się zmył prawie od razu, wychodząc dał mi ognistego buziaka i powiedział "to był nasz jedyny raz skarbie". xx Hmm nieco dziwnie obojgu, ale wyssać ci zębów na do widzenia jakoś dziwnie mu nie było. I ten tekst przy tym. No cóż chyba nie jesteś pierwsza i nie ostatnia.

Gość gość
wór na sperme :o

Gość gość
Nie jestem żadnym worem. mam w domu gumki na wszelki wypadek, jak odpowiedzialna kobieta, ale od lipca pościłam i dlatego chyba tak mnie wzięło ...

Gość gość
w doopsko też cie walił?

Gość gość 28
nie! :O nie uznaję tego. było lizanie i jeden dość krótki stosunek , od tyłu ale we właściwy otwór

Gość gość
Po jego wypowiedzi widac, ze nie bylas pierwsza ani ostatnia.

Gość gość 28
Tak, odbyliśmy stosunek analny, no i?

Gość gość
autorko chwalisz sie czy żalisz? :o na ch/u/j o tym piszesz na forum?

Gość gość
i jeszcze w doope mu dałas :o masakra jakaś :o co z tymi kobietami teraz? :o

Gość gość
wez juz skoncz te marne wypociny i jeszcze dalas w dupsko to chyba ,arne prowo nie ma aż takich marnych kobiet

Gość gość 28
NIE DAŁAM MU W TYŁEK !!! TO BYŁ PODSZYW!! A piszę bo liczyłam na opinię kobiet, co robić, bo on obudził we mnie potrzeby które od rozstania z byłym jakoś tłumiłam,... teraz potrzeba mi seksu (jak każdej zdrowej osobie w końcu) ale przecież on ma dziecko, żonę ... mam poszukać kochanka? kurde. Ok wracam do pracy

Gość gość
Co się głupio pytasz - masz potrzeby to poszukaj sobie faceta. Nie kradnij cudzych, bo to nieładnie.

Gość gość
temat prowo 0/10

Gość gość
Nie miałaś problemu przespać się z żonatym, to nie miej problemu znaleźć sobie kochanka. No i dlaczego chcesz tylko kochanka, a nie drugiej swojej połówki? Poza tym istnieją też sexshopy:) Dla tego kolegi jesteś, lub byłaś worem na spermę. Obrał dobrą taktykę, przelecieć raz, powiedzieć, że więcej się nie powtórzy, aby worek się nie przywiązywał za bardzo i nie robił mu kiedyś problemów. Za rok, będzie miał na koncie jeszcze ze 3 twoje koleżanki.

Gość gość
A po co autorce druga połówka, zeby go jej jakis worek na spermę poderwał na jedną noc?